Τα καλά να λέγονται

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Τα καλά να λέγονται

Δημοσίευση από marinos.a »

Είναι σωστό να αναφέρονται τα κακώς κείμενα του ταμείου θήρας αλλά εξίσου σωστό είναι να αναφέρονται και τα καλά!!!

Τη Παρασκευή στις αναγνωρίσεις μου πήγα από ένα χωράφι που έχω στο χωριό για να δω και να καθαρίσω μια πηγή που έχει για να μπορούν να πίνουν τα θηράματα.

Με έκπληξη είδα ότι η πηγή είχε καθαριστεί πολύ καλά και μάλιστα έγινε και ένα είδος υποδομής με σωληνάκια και ένα παγούρι και έγινε πρώτης τάξεως ποτίστρα.

Υποθέτω ότι είναι δουλειά του ταμείου θύρας μιας και δεν ξέρω ποιος άλλος θα επιστράτευε και εκσκαφέα.
Το είχαν καθαρίσει και στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά ήταν τέλειο!!!

Εικόνα
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: Τα καλά να λέγονται

Δημοσίευση από 'petros' »

marinos.a έγραψε:Είναι σωστό να αναφέρονται τα κακώς κείμενα του ταμείου θήρας αλλά εξίσου σωστό είναι να αναφέρονται και τα καλά!!!

Τη Παρασκευή στις αναγνωρίσεις μου πήγα από ένα χωράφι που έχω στο χωριό για να δω και να καθαρίσω μια πηγή που έχει για να μπορούν να πίνουν τα θηράματα.

Με έκπληξη είδα ότι η πηγή είχε καθαριστεί πολύ καλά και μάλιστα έγινε και ένα είδος υποδομής με σωληνάκια και ένα παγούρι και έγινε πρώτης τάξεως ποτίστρα.

Υποθέτω ότι είναι δουλειά του ταμείου θύρας μιας και δεν ξέρω ποιος άλλος θα επιστράτευε και εκσκαφέα.

Εικόνα
φιλε εισαι σιγουρος οτι ειναι η θηρα η κανενας κυνηγετικος συλλογος της περιοχης?
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Υποθέτω :!:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

επειδη αυτα τα κανουμε στο χωριο μου με το κυνηγετικο συλλογο με τα μελη.
Η ζητουν ποτηστρες,λαστιχα ,ντεποζιτα απο τη θηρα και τα τοποθετουν τα μελη με την βοηθεια εκσκαφέα και ερχονται πριν και μετα την τοποθετηση και πληρωνουν για τον εκσκαφέα που χρησιμοποιηθηκε.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους,χθες μιλουσα με ενα φιλο που παει με σκυλια παγανια και τον ρωτησα τι εκαναν την τεταρτη,μου ειπε ασε ρε φιλε εγυριζαμε ολη μερα εκαλλικωσαμεν εναν τζε παιξαν μασ τζε εναν.
τον πωτησα τι εννοει επεξαν μασ εναν και μου ειπε οτι προβουραν ο λαγος και καποιος κυνηγος που στεκοταν για περδικια τον κτυπησε.κριμα του λεω ,δεν θυμωσετε με τον αλλο.
μου απαντησε οτι ηρθεν κοντα μας ο ανθρωπος και εδωκεν μας τον λαγο και ειπε τους ρε κοπελια επροβουραν τζε επαιξα τον αλλα εν δικος σας.ο φιλος μου ομως ειπε του πιαστον ρε φιλε εν πειραζει,επιασεν τον ο ανθρωπος.
μπραβο και στους δυο μακαρι να ηταν ολοι ετσι ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. :!:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Σπανια βρισκεις ετσι ανθρωπους,μπραβο τους!!
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

marinos.a έγραψε:Είναι σωστό να αναφέρονται τα κακώς κείμενα του ταμείου θήρας αλλά εξίσου σωστό είναι να αναφέρονται και τα καλά!!!

Εικόνα
ΜΑΡΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ.ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ :!: :!:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”