Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Αχερκωτης
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Βρισκεσαι σε λαθος θεμα Αντρο μ!
Αυριο οι ιχνηλατες ισως δυσκολευτουν αν σβησουν τες μαλαες αλλα τα κουρτσχααρ θα οργωνουν!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

MARIOSE έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]

Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα... :mrgreen:
Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε! ;)
Prestige 8 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]

Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα... :mrgreen:
Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]

Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Εν το βλέπω ρε Άντρο να μεν έσιει νερά αλλά σου το εύχομαι να το απολαύσεις αύριο!! 8-)
Δώστε μου συντεταγμενες για σημειο συναντησης και ωρα συνονοματε και θα είμαι εκει..

Sent from my Samsung Galaxy Note 5
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Αχερκωτης έγραψε:
Αυριο οι ιχνηλατες ισως δυσκολευτουν αν σβησουν τες μαλαες αλλα τα κουρτσχααρ θα οργωνουν!!!

που την χαρα μου που βρεχει εν εξερα που να γραψο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ANTROS BREDA έγραψε:
Αχερκωτης έγραψε:

που την χαρα μου που βρεχει εν εξερα που να γραψο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχχαχαχα...που εκαταντησαμε...θωρουμε νερα και παραμιλούμε!!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Θελω νς δω ποσοι δρομοι εν να πλημυρισουν κ ποσο ετοιμες ηταν οι αρχες μας..
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Θελω νς δω ποσοι δρομοι εν να πλημυρισουν κ ποσο ετοιμες ηταν οι αρχες μας..
θελω να σε δω να κρατας ψαροντουφεκο αυριο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Αυριο θα κυνηγησω οπως κεινη την μερα στην Τοχνη πριν το τζιζι μιζι ο Πανικκος ξερει!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Αυριο θα κυνηγησω οπως κεινη την μερα στην Τοχνη πριν το τζιζι μιζι ο Πανικκος ξερει!

εγω θα βαλω στολη κατάδυσης...θα κυνηγησω και σε νερο...οποταν ετα ουλλα τζιαμε...θα βαλω φωτος με καμμια πεστροφα αυριο...ε πιο πιθανον που φασσα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΝΑ βκαλο μια τρυπα πουκατο να μπορο να περπατω και μια χαρα ειμαι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Αχερκωτης
Full Member

Αντρο αν ανοιξεις αλλο 3 παραθυρα φορει κ αλλους μεσα..αν το καμεις ερκομαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”