Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Αύριο θα είναι μια όμορφη μέρα λεβέντες, επιτέλους βροχές!!! Θα είμαι στο πόστο, αν και τα φασσάκια δεν νομίζω να δώσουν το παρόν τους. Θα απολαύσω τη φύση όπως της αξίζει επιτέλους!
Μας βλέπω πολύ γρήγορα στη τζαμαρία της μάμμας να τρώμε τις ελιές τις τσακκιστές και τις μαύρες, με ντομάτα και αγγουράκι χωραφιού, κανένα χαλλούμι καμιά καπήρα και το νέσκαφε με γάλα ζαχαρούχο. Θα βλέπουμε τις βροχές και ο νους μας θα είναι σε παλιές καλές εποχές, θα φέρνει εικόνες του παρελθόντος που η Κύπρος ήταν στα ωραία της...Πόσο πεθυμώ το τότε...άλλοι καιροί, άλλοι ανθρώποι...
Μας βλέπω πολύ γρήγορα στη τζαμαρία της μάμμας να τρώμε τις ελιές τις τσακκιστές και τις μαύρες, με ντομάτα και αγγουράκι χωραφιού, κανένα χαλλούμι καμιά καπήρα και το νέσκαφε με γάλα ζαχαρούχο. Θα βλέπουμε τις βροχές και ο νους μας θα είναι σε παλιές καλές εποχές, θα φέρνει εικόνες του παρελθόντος που η Κύπρος ήταν στα ωραία της...Πόσο πεθυμώ το τότε...άλλοι καιροί, άλλοι ανθρώποι...
- πανικος
μαριε μου ζησε την στιγμη με τους ανθρωπους που εκτιμας και σε εκτιμουν φιλε μου τα παλια δεν ερχονται πισω ζησε το τωρα οπως σου αρεσει και παλι θα το ευχαριστιεσαι
οσο για αυριο πηγαινε κατευθειαν στην τζαμαρια της μαμας νομιζω βαλε και την φουκου παρε και κανενα μεζε λουκανικο παστουρμα μανιταρουι καμια τζικλα γιτι ο καιρος δεν θα σε αφησει να κυνηγησεις και τες σιδερενες αφηστες για την κυριακη

οσο για αυριο πηγαινε κατευθειαν στην τζαμαρια της μαμας νομιζω βαλε και την φουκου παρε και κανενα μεζε λουκανικο παστουρμα μανιταρουι καμια τζικλα γιτι ο καιρος δεν θα σε αφησει να κυνηγησεις και τες σιδερενες αφηστες για την κυριακη

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Στο πρώτο έχεις δίκιο φίλε μου, όμως είναι καλά να αναπολείς τις παλιές καλές στιγμές για να παραδειγματίζονται οι νέοι αλλά και γιατί αν ξεχάσεις το παρελθόν τότε δεν θα κάμνεις προσπάθειες να το επαναφέρεις.πανικος έγραψε:μαριε μου ζησε την στιγμη με τους ανθρωπους που εκτιμας και σε εκτιμουν φιλε μου τα παλια δεν ερχονται πισω ζησε το τωρα οπως σου αρεσει και παλι θα το ευχαριστιεσαι![]()

Στο δεύτερο, είναι το φόρτε μου έτσι καιρός!!! Στέκω μες τα νερά όπως τον παλαβό τζιαί εν με κόφτει.
Είναι η χαρά μου να βλέπω την αγριάδα της φύσης (εν γιαυτό που μου αρέσκει το surfcasting)

- πανικος

{ο καθε πελλος με τον νου του]

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!!
Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα...

Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ωραιος φιλε μου...αρχοντας πραγματικα ετσι καιρους!!!θελετρας έγραψε:χθεσινη εξορμηση
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- ANTROS BREDA
τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Prestige 8
- Full Member
Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]
Sent from my Samsung Galaxy Note 5
- MARIOSE
Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε!BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!!![]()

Εν το βλέπω ρε Άντρο να μεν έσιει νερά αλλά σου το εύχομαι να το απολαύσεις αύριο!!Prestige 8 έγραψε:Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]
Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MARIOSE την 29 Νοέμ 2016, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
οκ ανθρωπε μου...πιασμεMARIOSE έγραψε:Λεβεντάθρωπε μου ανέμενε τηλεφώνημα πόψε!BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!!![]()
Μαριε αυριο μες τα νερα η φασσα θελει κουρνια και χαλικια......οποταν εγω θα παω εκει που ξερεις στους Ευκαλυπτους...ελα να παμε μαζι αν θελεις...ετσι καιρο ευνοουντε και κατι πρασινοκεφαλα...![]()
Εν το βλέπω ρε Άντρο να μεν έσιει νερά αλλά σου το εύχομαι να το απολαύσεις αύριο!!Prestige 8 έγραψε:Να ερτω και γω ρε κοπελια?[emoji6]BAIKAL TEAM έγραψε:ε Πανικκο μα αλοπως πινεις και συ ληγμένα που ε θα σταθουμε ποστα!!!! [emoji38]
Συνονόματε, κόπιασε φίλε μου!!
ANTROS BREDA έγραψε:τωρα μαλιστα εμιρισεν κυνηγη μαναμου μαναμου αν μας αφηκη το πρωι εννα εχει ωραιεσ ιχνιλασιες!
sanguine tuo...
sanguine tuo...