Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
1 στο χερι και 2 χαμενες για το λογο ότι χτυπησα στο γονατο στην προσπαθεια μου να πιασω την πρωτη...μετα δεν πατουσα για να ξανακατεβω τον γκρεμο...κριμα

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Μπράβο παιδιά μια χαρά είσαστε!
Γείτο μου έλειπεν ο θκιαμαντένος να κατεβεί τζίνος??
Φίλε σκίμης ωραίος όπως πάντα! Το ποστούι σου καλά κρατεί!
Εμείς πρωινό στις τζίκλες με συνέχεια στα φασσάκια στο πόστο μας. Αν και αργήσαμε αρκετά μας έκαναν τη χάρη να μας δώσουν 2-3 ευκαιρίες. Πήρα 2 με ένα ωραίο διπλό και είχα και μια χαμένη, ενώ το σύντροφο εψιλοαγνοήσαν τον χτες, ήταν λλίο θυμωμένες μαζί του (με 2 φυσίγγια πήρε 3 από την ίδια αγέλη την περασμένη εβδομάδα τζιαί εθυμώσαν
).
Φίλε σκίμης ωραίος όπως πάντα! Το ποστούι σου καλά κρατεί!

Εμείς πρωινό στις τζίκλες με συνέχεια στα φασσάκια στο πόστο μας. Αν και αργήσαμε αρκετά μας έκαναν τη χάρη να μας δώσουν 2-3 ευκαιρίες. Πήρα 2 με ένα ωραίο διπλό και είχα και μια χαμένη, ενώ το σύντροφο εψιλοαγνοήσαν τον χτες, ήταν λλίο θυμωμένες μαζί του (με 2 φυσίγγια πήρε 3 από την ίδια αγέλη την περασμένη εβδομάδα τζιαί εθυμώσαν

- Chris B725
- Full Member
Ωραίοι παίδες !!!

Απορία. Γιατί δεν έσυρες σε 2η?skimis έγραψε:Απογευματινό καρτέρι σήμερα για της κυρίες όπου μου έκαναν την χάρη 2 πουλια...Δυστηχώς μόνο την μια καταφερα να πιασω στο βίντεο...Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

I`d rather be hunting !!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ο Χριστος 10 εφυε λογο υποχρεωσεων γειτο μου..οποταν ημουν εγω και ο εαυτος μου το απόγευμα!!!μπραβο και για το ζευκαρουι σου...ετσι εποχες 2 φασσες ε πολυτελεια τελικαMARIOSE έγραψε:Μπράβο παιδιά μια χαρά είσαστε!
Φίλε σκίμης ωραίος όπως πάντα! Το ποστούι σου καλά κρατεί!![]()
Εμείς πρωινό στις τζίκλες με συνέχεια στα φασσάκια στο πόστο μας. Αν και αργήσαμε αρκετά μας έκαναν τη χάρη να μας δώσουν 2-3 ευκαιρίες. Πήρα 2 με ένα ωραίο διπλό και είχα και μια χαμένη, ενώ το σύντροφο εψιλοαγνοήσαν τον χτες, ήταν λλίο θυμωμένες μαζί του (με 2 φυσίγγια πήρε 3 από την ίδια αγέλη την περασμένη εβδομάδα τζιαί εθυμώσαν).
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
μαλλον επειδή ηταν να φαει τον στυλο!!!!!Chris B725 έγραψε:Ωραίοι παίδες !!!
Απορία. Γιατί δεν έσυρες σε 2η?skimis έγραψε:Απογευματινό καρτέρι σήμερα για της κυρίες όπου μου έκαναν την χάρη 2 πουλια...Δυστηχώς μόνο την μια καταφερα να πιασω στο βίντεο...Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
Καλή ερώτησή σου Κρις!!! Επειδή τόσο πολλά καλά έμπηκα μέσα στη φυλάκτρα που επιάστηκα όπως το αμπεροπούλι πας το βερκί
Με το που εσηκώστηκα και έπεξα την πρώτη ήμουν είδη πιαμένος πάνω στον κλόνο της ελιάς!!! Μέτα την ντουφεκιά εσαντανώθηκα θέμα σε πια να σύρω την 2η, έτσι έμεινα χάσκοντας
Εμπειραζει, υγεία!!!

- Chris B725
- Full Member
skimis έγραψε:Καλή ερώτησή σου Κρις!!! Επειδή τόσο πολλά καλά έμπηκα μέσα στη φυλάκτρα που επιάστηκα όπως το αμπεροπούλι πας το βερκίΜε το που εσηκώστηκα και έπεξα την πρώτη ήμουν είδη πιαμένος πάνω στον κλόνο της ελιάς!!! Μέτα την ντουφεκιά εσαντανώθηκα θέμα σε πια να σύρω την 2η, έτσι έμεινα χάσκοντας
Εμπειραζει, υγεία!!!

I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
χθεσινη εξορμηση
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- MARIOSE
Βασιλιάς φίλε μου! 

- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία: