Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Μπράβο ρε λεβέντη μου! Εφάνηκα άτυχος που εν ήρτα δηλαδή, όποτε έσιει θήραμα κάτι θα τύχει να λείπουμεν τσ τσ τσ...

Άτε τζιαί την Κυριακή ακόμα καλύτερα! 8-)
ε ατε ρε Μαριε μου τζαι ημουν τελια μονος μου σημερα...δεν ειδα πλασμα μπροστα μου...απολαυσα το!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Μπράβο ρε λεβέντη μου! Εφάνηκα άτυχος που εν ήρτα δηλαδή, όποτε έσιει θήραμα κάτι θα τύχει να λείπουμεν τσ τσ τσ...

Άτε τζιαί την Κυριακή ακόμα καλύτερα! 8-)
ε ατε ρε Μαριε μου τζαι ημουν τελια μονος μου σημερα...δεν ειδα πλασμα μπροστα μου...απολαυσα το!!!
Αυτά είναι τα ωραία φίλε μου! Εν πειράζει, την επόμενη φορά που θα βολέψει θα πάμε παρέα 8-)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα.μπραβο λεωνιδα μου επιτελους ηρθε και η μερα που ανταμοιφθηκες για τους κοπους σου καλη συμεχεια φιλε :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

έτσι είναι η επιμονή αμείβεται ..
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Επιτελους λιγο χρωμα
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Ευχαριστω κοπελια...ε και μια φορα να τους γελασουμε...

Δεν θα ξεχασω τα λογια καποιου τοπακα την πρωτη φορα που πηγα στον συγκεκριμενο τοπο...και διερωτηθηκα αν και είναι τοπος καλος για φασσες πως και δεν ερχεται άλλος...αφου και ο συγκεκριμενος τοπος είναι ακουστος και το καλοκαιρι...όταν με βρηκε ο τοπακας το πρωι τρυπωμενο μεσα σε ένα πευκο...μα τι καμνεις δαμε ρε κουμπαρε μου λαλει μου...εκατσα στις φασσες λαλω του...μα ε τζαι κοφκουντε δακατω ρε φιλε λαλει μου...εν μισοουρανα που φκαινουν...ε στην τριτη φορα εκοψα τες...εκοψα και τα ποθκια μου γιατι εκαμνα αναβαση τη νυχτα φορτωμένος παγωνιέρες καρεκλες τσαντα κτλ...τελικα εγω εφκηκα πιο ψηλα που τζινες και μετα το περασμα τους καταλαβα ακριβως ποια γραμμη και πιο φατσιμα πιανουν...ηταν αργα όμως γιατι ενοχλησα τα πουλια...δεν εμεινα εκει και το απόγευμα για να τα αφήσω να ησυχασουν μηπως και μου ξαναδωσουν την ευκαιρια την Κυριακη...χλωμο το βλεπω και μαλλον με κανενα παπαγαλο θα επιστρεψω αλλα και παλι εκει θα είμαι...ισως σε καποια φαση πιο μετα μου ξανακανουν την χαρη...αβυσος η ψυχη της... :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Λεωνιδα μου φασσαρης φανατικος δεν ειμαι αλλα εφκαλα καποια συμπερασμετα..
Χτες η εξορμηση ειχε κατι το ιδιαιτερο δυνατο ανατολικο αερα..αμαν δεις να εχει ξανα τες ιδιες συνθηκες τοτε να ξαναπας..ειχε περιοχες χτες ευνοηθηκαν κ γιναν αριθμοι..καταγραφε τες συνθηκες των ευνοημενον εξορμησεων σου κ δεν θα χασεις!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Λεωνιδα μου φασσαρης φανατικος δεν ειμαι αλλα εφκαλα καποια συμπερασμετα..
Χτες η εξορμηση ειχε κατι το ιδιαιτερο δυνατο ανατολικο αερα..αμαν δεις να εχει ξανα τες ιδιες συνθηκες τοτε να ξαναπας..ειχε περιοχες χτες ευνοηθηκαν κ γιναν αριθμοι..καταγραφε τες συνθηκες των ευνοημενον εξορμησεων σου κ δεν θα χασεις!
Μιχαλη μου τα πουλια επαρακολουθουσα τα...ε τα ιδια που ερεξαν και τις άλλες φορες...ενεν επειδή εβοηθησε τα ο ανατολικος...και σε περιοχη που πηγα μετα...πουλια δεν ειχε απλα εφανηκα λιγο τυχερος στις βολες...το αν καποιοι τα εκοψαν μπορει να είναι για διαφορους λογους...τες συνθήκες εχει τοσα χρονια που προσπαθω να τις θκιαβασω αλλα εν φκαλλω ακρα...και δεν πιστευκω σε παραμυθκια όπως στα τρυονια...η φασσα θα ρεξει αν θελει να ρεξει και οποτε ευνοηθεί...το αν εχει καποιο ανεμο η όχι το πουλι θα παει παλε στη βοσκη του..και χθες απλα εγω επηγα και μπηκα στη γραμμη τους...δεν ηρθαν από το πουθενα...τωρα αν μιλας για πουλια του εξωτερικου...τοτε παο πασο...δεν γνωρίζω και ποτε μου δεν συνδιασα τις τουρκουες όπως τις λαλουν με κατι ιδιαιτερο σε κλιματολογικες αλλαγες...δεν καταλαβα ποτε μου να σου πω την αληθεια..αν οντως υπαρχουν τετοια μπασίματα...μου το διαβεβαιωσαν όμως εμπειροι κυνηγοι και δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αλλο εννοουσα φιλε μου..χτες ο αερας τα αναγκασε να καμουν το περασμα πιο χαμηλα ωστε να μπορουν να καρπωθουν καποιοι..
Εχει περιοχες που τες βλεπεις μεσουρανα αλλα με συγκεκριμενο αερα ερκοντε γλυφτες..τουτο εννοω
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Μιχαλη μου τωρα καταλαβα καλα τι εγραψες και εχεις απολυτο δικαιο...ο συγκεκριμενος ανεμος ισως βοηθησε τα υπαρχοντα πουλια του τοπου να κινηθουν στο συγκεκριμενο σημειο...εχεις απολυτο δικαιο για αυτό!!!ορισμένες αλλαγες του καιρου κανουν τα πουλια του τοπου να συμπεριφερθουν αλλιως...εχεις απολυτο δικαιο!!
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”