Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ε γατακια δυσκολα ε να με φαιρετε Παφο εν ερκεσε Λευκωσια εσυ ρε Νικο???ε να σε παρω τζαι που πογυρκα να μεν μπορεις να τα ξαναεβρεις!!!! :lol: :lol: :lol:

Στα παλια μου λημέρια εν εχω πρόβλημα να σας παρω αν εβρω πρωτα εγω την στρατα!!!! :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Ε γατακια δυσκολα ε να με φαιρετε Παφο εν ερκεσε Λευκωσια εσυ ρε Νικο???ε να σε παρω τζαι που πογυρκα να μεν μπορεις να τα ξαναεβρεις!!!! :lol: :lol: :lol:

Στα παλια μου λημέρια εν εχω πρόβλημα να σας παρω αν εβρω πρωτα εγω την στρατα!!!! :D
Εφάμεν τη Νίκο μου, επήρεν μας πρέφα, εν έρκεται :lol:
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Λεωνίδα, μεν παιζεις πελλό εσυ κανόνισε έλα με το Μάριο και μετά έρκομαι κι εγω.... μεν εχεις εννοια!!\
(για όποιον έρθει θα είναι ολ ινκλούσιβ) ;) 8-)

Ρε φιλε , όποθεν θέλεις παρμας, μολις μπω μες το αυτοκινητο εννα ανναψω τον καρτζιλατιστή, και εν θα χάσουμε κούρβα!! :lol: ;) :lol: :lol:

Ενναέρτει ρε ... Ως τον Δεκέμβρη για να μεν πω Γενάρη ;) εννα τον ψήσουμε!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ε κοπελια καλα κυνηγια αυριο τζαι αειστε τον Δεκεμβρη και τον Γενναρη...εμενα εν με βρισκει ουτε η σκια μου τζαι εχουμε θεμα!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

επισης Λεωνίδα!!
καλα κυνηγια σε ολους...
εσυ τζιαι ο Λούκυ Λουκ!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε:επισης Λεωνίδα!!
καλα κυνηγια σε ολους...
εσυ τζιαι ο Λούκυ Λουκ!! :lol: :lol:
ρε Νικο ηντα που τουντα poked που μου κανεις στο fb??? :roll: :roll:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αρκευκουν και χαλαρωνουν τα νευρα μου αλλα ετσι παει...to be continued...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας, εχτές τα φασσάκια πρέπει να εμετακομίσαν σε άλλη χώρα...εφάμεν τους τόπους αλλά εν είδα ούτε μια...

Μόλις ήρτα σπίτι της μάνας μου είδα μιαν αγέλη καμιά 50 να σιήζουν σε κάτι ευκαλύπτους στην απαγορευμένη + 1 αγέλη καμιά 200 να φακκά γυρό πάνω που τη στράκκα... :roll:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

τικ...τοκ...τικ...τοκ...ΒΟΟΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε μα ετσακρισαμε!!!!!εκαμα τους ντου...ακομα κλαιω τα ποθκια μου...αν ημουν και πιο προσεχτικος και εκαθουμουν καλυτερα το πρωι επρεπε να πιασω ακομα 3-4 πουλια ευκολα...σε μια φαση ηρτε μια εδωκε πανω μου και εσκυψα...τοσο καλα εχωστηκα που ουτε με θωρουσαν ουτε τις εθωρουν... :lol:
απολογισμος ερεξαν το πρωι 300 πουλια που κοντα μου επιασα 1...το απόγευμα αλλαξα τοπο και ερεξαν 4 πουλια επιασα και τα 4...εν υπαρχει ετσι μερα...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο ρε λεβέντη μου! Εφάνηκα άτυχος που εν ήρτα δηλαδή, όποτε έσιει θήραμα κάτι θα τύχει να λείπουμεν τσ τσ τσ...

Άτε τζιαί την Κυριακή ακόμα καλύτερα! 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”