Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

andreasana210326 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Όταν το ελαλουσαμε ότι τα πουλια είναι λιγα φετος καποιοι ειρωνευονταν...τωρα ηρταν ουλλοι που εσσω τους αλλα τεσπα...καλυτερα να μεινουμε μονοι μας...
Μονος αυριο και αναχωρώ για άλλο καρτερι πιο ψηλα αυτή τη φορα οπου δεν θα δω ψυχη Θεου από ανθρωπο...καρτερι που εκοψε το ματι μου το καλοκαιρι και δεν το κυνηγησα...
Ηρεμια, απολαυση της φυσης και μακαρι να δουμε και την οψη της...

Καλα κυνηγια σε ολους και καλη επιστροφή..
Φιλε Λεωνιδα καλημερα. Αν εχει σημασια φιλε...επειδη εγω δεν κυνηγω φασσα....ειδα πολλες Τραχυπεδουλα αν κυνηγας Παφο μεριες. Ημασταν με τον πατερα μου προηγουμενη Τεταρτη για λαγο...κ ειδα πολλες. Εχει υψωματα πολλα κ πολλες μουττες με πευκα κτλ...κ απο κυνηγους δεν ειδα πολλους αν κ εβγαιναν λιες σιηπε8κιες...ψηλα. Αν ενδιαφερεσε πεσμου να σε κατατοπισω ακριβως για την περιοχη.
Αντρεα μου ευχαριστω πολύ φιλε αλλα δεν κυνηγω Παφο τα τελευταια χρονια...μονο επαρχια Λευκωσίας...χθες σε μια καινουργια περιοχη ειδα και γω παρα πολλα πουλια αλλα θελει πολύ προσπαθεια για να τις πετυχεις...το κακο με τις φασσες είναι ότι αν τις βρεις λυμπισμενες και ντοπιαρες θα καμεις το κεφι σου 1 φορα και μετα δεν θα τις ξαναδείς...θελει πολύ μελετη για να πετυχεις ένα τοπο οπου θα σου δια 2-3 πουλια κάθε εξορμηση για να εισαι και συ ευχαριστημένος...και αμα τις βλέπεις και σε μπουλούκια...εκει είναι ακομα χειροτερα τα πραματα...δυσκολα θα σου δινουν ευκαιρια σε κάθε εξορμηση
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Χαιρετώ την παρέα!!
Προσωπικά έκανα απιστίες!!! :lol: :lol: αλλά άτε , έχω αδυναμίες!!! :D
Δύο κυνήγια έκανα ως τώρα για φάσσα, ένα πρωινό με δύο πουλιά και ακόμη ένα απογευματινό με ένα πολύχρωμο!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε Αντρέα ευχαριστούμε για την πληροφορία, άμα δεν είναι ο τόπος σου δύσκολο όμως :)

Νίκο μου μεν φοάσαι τζιαί εν έχασες τίποτε, το παιχνίδι είναι χαμένο προς το παρόν, ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα μετά το Δεκέμβρη. Θα πάμε μαζί μεν φοάσαι, σειρά μου φέτος ;)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Nikos έγραψε:Χαιρετώ την παρέα!!
Προσωπικά έκανα απιστίες!!! :lol: :lol: αλλά άτε , έχω αδυναμίες!!! :D
Δύο κυνήγια έκανα ως τώρα για φάσσα, ένα πρωινό με δύο πουλιά και ακόμη ένα απογευματινό με ένα πολύχρωμο!
Νικο μου μεν αγχωνεσαι και μεις που τις κυνηγούμε που την αρχη εκαμαμε τα σιονι!!!! :D
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Αντρίκο είσαι λεβέντης, ετσι πληροφορίες δεν δίνουν πολλοι...
Θα έρθουν καλύτερες μέρες κοπέλια μεν μου αγχώνεστε!!Μάριε μου θα το κανονίσουμε και να φέρεις και το γείτο σου!! Κανόνισε ρε Λεωνίδα!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:Αντρίκο είσαι λεβέντης, ετσι πληροφορίες δεν δίνουν πολλοι...
Θα έρθουν καλύτερες μέρες κοπέλια μεν μου αγχώνεστε!!Μάριε μου θα το κανονίσουμε και να φέρεις και το γείτο σου!! Κανόνισε ρε Λεωνίδα!!!
Θα τον φέρω να μας πάρει στα παλιά του λημέρια 8-)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μεν του λαλείς που τα τωρά ετσι και εν τωρά που εννα παίζει πελλό να μεν έρτει :lol: :lol:
Φέρτον πρώτα τζιαι μετά ρε φιλούι μου... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:Μεν του λαλείς που τα τωρά ετσι και εν τωρά που εννα παίζει πελλό να μεν έρτει :lol: :lol:
Φέρτον πρώτα τζιαι μετά ρε φιλούι μου... :lol: :lol:
Εν το εσκέφτηκα ρε... :lol: :lol:

11 του Δεκέμβρη θα είμαι Πάφο αλλά εν νομίζω η "κυβέρνηση" να με αφήσει να φέρω όπλο...προς το παρόν προσπαθώ να διαπραγματευτώ το δειλινό μόνο. Αν τα καταφέρω, θα σου τηλεφωνήσω να βρεθούμε για σε πάρω σε ένα γνωστό σου σημείο ;)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Λεβέντη ως τις 11 του Δεκέμβρη άξιος που θα ζήσει...
Εσύ έλα με το καλό, την κυβέρνηση ρίχνουμε την με άλλη κυβέρνηση, ;) κάτι εννα κανονίσουμε :lol: 8-)
Γνωστό σημείο ακούω και εν μου αρέσκει....Γιατι? Επειδή στα γνωστά μέρη εν παιζει τίποτε.... Εν χασιμιές!! :cry: :shock:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:Λεβέντη ως τις 11 του Δεκέμβρη άξιος που θα ζήσει...
Εσύ έλα με το καλό, την κυβέρνηση ρίχνουμε την με άλλη κυβέρνηση, ;) κάτι εννα κανονίσουμε :lol: 8-)
Γνωστό σημείο ακούω και εν μου αρέσκει....Γιατι? Επειδή στα γνωστά μέρη εν παιζει τίποτε.... Εν χασιμιές!! :cry: :shock:
Καλά έχεις δίκιο, ως τότε βλέπουμε φίλε μου. Θα σε ενημερώσω 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”