Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από πανικος »

:lol: :lol: βαλε τα δυνατα σου να βγαλεις ασπροπροσωπο τον μιτση :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Eγιεμωσεν η Κυπρος φασσαριες για ακομα μια χρονια αφου η θηρα διαδει ότι υπαρχει αυξηση στον πληθυσμο του ειδους....πρεπει να ειμαστε οι μονοι που ακομα εν επιαμε στα ποστα...παιζετε σφιχτα κοπελια να μεν μεινει πουλι!!!!

Καλα κυνηγια στους σωστους συναδελφους και υπομονή να περασουν οι πρωτες εξορμήσεις να απολαυσουμε το κυνηγι μας!!!

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Καλα κυνηγια φιλοι φασσαριες για μενα το κυνηγι φασσας ξεκινα μετα, τωρα τρεχουμε μπας και βρουμε κανενα φκιαλα
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλά κυνήγια σε όλους, εμείς πάμε με το μισό μας αύριο αφού ούτε είδαμε πουλιά αλλά αντίθετα είδαμε πολλούς κουρτισμένους για φάσσα. Εν πολλοί που θα την φαν αύριο, οι φάσσες εν καθηγήτριες :lol: :lol:

Καλά να περάσετε όλοι, ασφαλή επιστροφή στα σπίτια μας πάνω από όλα.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ισως η χειροτερη 1η εξορμηση από τοτε που μπορω να φανταστω...και όχι μονο γιατι δεν ειχε πουλια αλλα γιατι ο δυνατος ανεμος δεν μας αφησε ουτε μιση ωρα να κυνηγήσουμε...με το ζορι εκαθουμασταν πας την καρεκλα να μεν κατρατσιλισουμε που τον αερα...ετσι πραμα πρωτη φορα ειδα...να μεν σταματησει ουτε μιση ωρα!!!

Κατά τα αλλα μια χαρα περασαμε με τον συντροφο και ευχαριστηθηκαμε βολες για οσκαρ σε οσα πουλια μας εκαναν την χαρη!!!!

είχαμε και από 2 χαμενες συν μια που εκλεψαν κατι λεβεντες του Χριστου...επεσεν πανω τους και παρολιγον να παιξουν το σκυλο τους που την λυσιαρα να την πιασουν και να την πυροβολησουν χαμε....τραγικη ειρωνια ότι ο σύντροφος εκοψεν 200 μετρα να παει να παρει μια φασα που επεξαν καποιοι αλλοι χωρις να παρουν ειδηση ότι επεσε 200 μετρα μακρια τους...καμε καλο να δεις χαιρι λαλει σου...

Εικόνα

και μια οικογενειακη ετσι για να περνει αξια το beretta διπλα που το laurona!!!! :lol:

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας, η χειρότερη εξόρμηση από τότε που μπορώ να θυμηθώ. Μόνοι στο πόστο μας, πουλιά μηδαμινά και με πολύ παράξενη συμπεριφορά, σκόνες, χώματα, ξεραίλλα, δέρματα φίνας...τα ίδια άκουσα και από όσους φίλους μου μίλησα. Το αποκορύφωμα ήταν και η θέα της πυρκαγιάς στην επιστροφή μας...

Μόνο αρνητικά έχω να πω γι' αυτό θα σταματήσω ως εδώ. Για χέρη των αριθμών, 3 όπλα 8 φάσσες όλη μέρα.

ΥΓ1: Όσα αρνητικά και αν βρήκαμε η παρέα ήταν καλή, όπως πάντα άλλωστε. 8-)

ΥΓ2: Γείτο μου το μόνο πράμα που αυξήθηκε σε τούτη τη "χώρα" είναι οι αχάπαροι + οι γάροι (ζητώ συγνώμη από τα καημένα τα ζώα...).
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας, η χειρότερη εξόρμηση από τότε που μπορώ να θυμηθώ. Μόνοι στο πόστο μας, πουλιά μηδαμινά και με πολύ παράξενη συμπεριφορά, σκόνες, χώματα, ξεραίλλα, δέρματα φίνας...τα ίδια άκουσα και από όσους φίλους μου μίλησα. Το αποκορύφωμα ήταν και η θέα της πυρκαγιάς στην επιστροφή μας...

Μόνο αρνητικά έχω να πω γι' αυτό θα σταματήσω ως εδώ. Για χέρη των αριθμών, 3 όπλα 8 φάσσες όλη μέρα.

ΥΓ1: Όσα αρνητικά και αν βρήκαμε η παρέα ήταν καλή, όπως πάντα άλλωστε. 8-)

ΥΓ2: Γείτο μου το μόνο πράμα που αυξήθηκε σε τούτη τη "χώρα" είναι οι αχάπαροι + οι γάροι (ζητώ συγνώμη από τα καημένα τα ζώα...).
Μαριε μου μεν χαλιεσαι!!!Εξεραμε τα πριν παμε...ότι τα πραματα φετος θα ηταν τραγικα...κανουμε τουτο που αγαπούμε και παμε για να ξεσκασουε...

Ηρταμε πισω καλα και τουτο εχει σημασια
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους.και εγω χθες για φασσες οπως καθε χρονο στο ιδιο ποστο.αν και αλλες χρονιες ειμουν σχεδον μονος φετος ειχε λιγο κοσμο.πρωτη φορα με το μπερεττα στην φασσα δυνατο οπλο πολυ κλειστες κατανομες απο οτι καταλαβα και σε 3 -4 πουλια που δεν ειμουν κεντρο τες αφησα χωρις ουρα η φτερα στες γαλατες εμειναν σαν τον ανθρωπο τον κκελη :D ο δυνατος βορειοδυτικος ανεμος επαιξε τον ρολο του νομιζω στα φυσιγγια με 2-3 πουλια που εφαγαν την τουφεκια κενρο να καθως εδιναν κυκλους προσ τα κατω να τα βρισκουν και να απομακρυνονται,οκ μπερεττα κρατπυσα αναμενομενο τα ειπαμε :lol: αποτελεσμα 8 φασσες πηρα δυστυχως η μια εμεινε στον γκρεμμο περδικια ειδα 1 απο μακρυα :shock: πολυ ευχαριστημενος αν και οι φιλοι μου απο 1-2 ο καθενας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.και εγω χθες για φασσες οπως καθε χρονο στο ιδιο ποστο.αν και αλλες χρονιες ειμουν σχεδον μονος φετος ειχε λιγο κοσμο.πρωτη φορα με το μπερεττα στην φασσα δυνατο οπλο πολυ κλειστες κατανομες απο οτι καταλαβα και σε 3 -4 πουλια που δεν ειμουν κεντρο τες αφησα χωρις ουρα η φτερα στες γαλατες εμειναν σαν τον ανθρωπο τον κκελη :D ο δυνατος βορειοδυτικος ανεμος επαιξε τον ρολο του νομιζω στα φυσιγγια με 2-3 πουλια που εφαγαν την τουφεκια κενρο να καθως εδιναν κυκλους προσ τα κατω να τα βρισκουν και να απομακρυνονται,οκ μπερεττα κρατπυσα αναμενομενο τα ειπαμε :lol: αποτελεσμα 8 φασσες πηρα δυστυχως η μια εμεινε στον γκρεμμο περδικια ειδα 1 απο μακρυα :shock: πολυ ευχαριστημενος αν και οι φιλοι μου απο 1-2 ο καθενας.
ματσα τις εκαμες μεν κλαιεις και ο beretta σκοτωνει τελικα!!!laurona εν είναι...αλλα κατι καμνει!!! :lol: :lol: :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σωστος λεωνιδα μου μια χαρα τα πηγαμε μακαρι να ειναι καθε φορα ετσι.ειπαμε τελος της σεζον θα βγει το πορισμα αν σκοτωνουν τα μπερεττα :lol:
λαουρονα ενα κανονι ξερω το :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”