Τη feltro την αγορασα περσι και την επαιξα με μπαικαλ τσοκ 5 αστρα.ενα χαλι μαυρο.μια μερα ειπα να τες ξιλειψω πανω στα πεζουνια της μανας μουΑχερκωτης έγραψε:Επιασα να την δοκιμασω φετος πηγα πρωι σκοπευτηριο με το 5 τσιοκ στα 30μ αφησε μ πολλα κενα κ ειχε λακτισμα..θα το δουμε κ αυριο..peanut5020 έγραψε:Lambro feltro 34gr
Καλα κ ασφαλισμενα κυνηγια
Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?
- giorgos80
Re: Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Re: Πρώτη εξόρμηση 2015- Ποια φυσίγγια?
εγω με το 3 τσοκ εκαμνα τις φασσες πατσαουρι σε σημειο που ετριφκα τα μαθκια μου που το σκοτωμα της...θελει κλειστο τσοκ η feltro...μεν το ψαχνεταιgiorgos80 έγραψε:Τη feltro την αγορασα περσι και την επαιξα με μπαικαλ τσοκ 5 αστρα.ενα χαλι μαυρο.μια μερα ειπα να τες ξιλειψω πανω στα πεζουνια της μανας μουΑχερκωτης έγραψε:Επιασα να την δοκιμασω φετος πηγα πρωι σκοπευτηριο με το 5 τσιοκ στα 30μ αφησε μ πολλα κενα κ ειχε λακτισμα..θα το δουμε κ αυριο..peanut5020 έγραψε:Lambro feltro 34gr
Καλα κ ασφαλισμενα κυνηγια.5 χαρτουτσιες 5 πεζουνια σε αποστασεις μεχρι 30 μετρα με οπλο fabarm sporting και τσιοκ LM και IM. Εμειναν μου καμια 10ρια για να παρει μια 2η ευκαιρια το συγκεκριμενο φυσιγγι
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...