Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Φιλούι μου μεν ανησυχείς καθόλου! Εμείς παίζουμε εεε...εννοώ πνίουμε κανένα "πεζούνι" μέσα μέσα μες τα πεύκα, για τα υπόλοιπα εν μας περνά, πάνω τους ούτε που αξαμώνω 

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ηντα μεσφιλια ηντα πευκα ηντα ευκαλυπτους...την πρωτη Κυριακη δυστηχως εν μεινισκει τοπος ησυχος...
Σωτο αφηνω τα μοσφιλια και πιανω τους ευκαλυπτους εγω...τζιαμε εν η εδρα μου!!!!
Σωτο αφηνω τα μοσφιλια και πιανω τους ευκαλυπτους εγω...τζιαμε εν η εδρα μου!!!!

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- sotiris!129
Ανθημε δεν θελω να ειμαι ο καρφας του φορουμ αλλα ΑΝΝΝ σπασει το νζαμι του γραφειου σου αυτος ο τυπος θα ειναι ο ενοχος !BAIKAL TEAM έγραψε:Ηντα μεσφιλια ηντα πευκα ηντα ευκαλυπτους...την πρωτη Κυριακη δυστηχως εν μεινισκει τοπος ησυχος...
κοιτα κοιτα τους νεους που καμαν ζε εδραν ως εχτες ηταν πουκας τα πευκα ζε τρωαν πινολια !

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Τωρα για το νέος αν μου το ελαλε καμμια ασπροκολι σιονα (Αχερκωτη ξερεις εσυ) θα το επερνα σαν κομπλιμεντο και εδιουν και το ποστο μου...sotiris!129 έγραψε:Ανθημε δεν θελω να ειμαι ο καρφας του φορουμ αλλα ΑΝΝΝ σπασει το νζαμι του γραφειου σου αυτος ο τυπος θα ειναι ο ενοχος !BAIKAL TEAM έγραψε:Ηντα μεσφιλια ηντα πευκα ηντα ευκαλυπτους...την πρωτη Κυριακη δυστηχως εν μεινισκει τοπος ησυχος...
κοιτα κοιτα τους νεους που καμαν ζε εδραν ως εχτες ηταν πουκας τα πευκα ζε τρωαν πινολια !
αλλα δυστηχως τον καιρο που εμαθεναμε να τζινιουμε εμεις τους ευκαλυπτους τα πινολια εβλεπες τα πανω πανω στα χριστουγιεννιατικα δεντρα συντροφε!!!

τζαι anw είμαι τζαι ΑΠΟΕΛιστας...οποταν ε καταλαβω που εδρες!!!!!

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ατε να σας αρρωστήσω λιο....

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Ο γείτος εν Αποελίστας αλλά εγώ είμαι Ομονοιάτης τζιαί εν έχω έδρα, τρώω τες παντού...
Σώτο μου ευχαριστώ για το κομπλιμέντο του νέου αλλά αν εκατάλαβα καλά που τη φωτό καμιά 10ετία λείφκεσαι την

Σώτο μου ευχαριστώ για το κομπλιμέντο του νέου αλλά αν εκατάλαβα καλά που τη φωτό καμιά 10ετία λείφκεσαι την

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ρε γειτο μου ρε γειτο μου...MARIOSE έγραψε:Ο γείτος εν Αποελίστας αλλά εγώ είμαι Ομονοιάτης τζιαί εν έχω έδρα, τρώω τες παντού...![]()
Παιξε πελλο και συμφερει μας το νεοι...μα εν καταλάβεις???παντα παιζεις τον πελλο και τον μιτση και ετσι κανενας ε σου δια σημασια...
παντως να πω του φιλου ότι εγω αν και ΑΠΟΕΛιστας από φετος θα εχω άλλη εδρα...και δεν θα είναι οι Ευκάλυπτοι αλλα τα λιματα!!!!

Μαριε ποσα παεις στοίχημα πως να παω 1 φορα τζιαμε στα λιματα μετα θα γινει το μπουρδελο της Ορθοδοξιας και ολη η περιοχη θα κυνηγα εκει με κινδυνο να τους πνιξουν τα σκατα????

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ο ι ρε φιλε...θα είμαι εκτος του στοιχειου μου τζιαμε...εν εξανακυνηγησα σε πευκα!!!MARIOSE έγραψε:![]()
φιλούι μου να έρτεις να σε πάρω στα πεύκα, τζιηπάνω εν πατά κανένας γιατί παραπάνω που 1 εν παίζεις.

θα προτιμησω λιματα...και ας τα καμω σκατα!!!!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- sotiris!129
Νεοι στα προστυχα τα ποστα τα σεξουαλικα
Ενα σας λαλω στο συγκεκριμενο ποστο της φωτος μου εφεραν delivery φραπε κοπελες απο το ανατολικο μπλοκ ... και η τιμη του φραπε 2 euro ηταν η διπλασια απο την βενζινη που σπαταλουσα για να παω εκει...
εκτος απο μεμονομενα φυσιγγια, κυνηγο δεν ειδα ποτε εκει (απογευματα που ειμαι λιγο αθκιασερος και παω για κανα πεζουνι ) και φετος μια μερα τοσες πολλες εκατσαν στα συρματα που εκαναν κοντακτ με αποτελεσμα να παρουν φωτια τα γυρο χωραφια ...

Ενα σας λαλω στο συγκεκριμενο ποστο της φωτος μου εφεραν delivery φραπε κοπελες απο το ανατολικο μπλοκ ... και η τιμη του φραπε 2 euro ηταν η διπλασια απο την βενζινη που σπαταλουσα για να παω εκει...
εκτος απο μεμονομενα φυσιγγια, κυνηγο δεν ειδα ποτε εκει (απογευματα που ειμαι λιγο αθκιασερος και παω για κανα πεζουνι ) και φετος μια μερα τοσες πολλες εκατσαν στα συρματα που εκαναν κοντακτ με αποτελεσμα να παρουν φωτια τα γυρο χωραφια ...
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο