Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stathis.efstathiou
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από stathis.efstathiou »

https://vimeo.com/158653832

Champs Elysees Paris
Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Άτε τζιαί επεθύμισα το, το καλοκαιρινό εν με εμπνέει καθόλου...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

34 τζιαί πόψε λεβέντες
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ατε να το ξεσκονισουμε σιγα σιγα το θεμα...

Πρωτη αναγνωριση σημερα σε υποπτο τοπο που μου εκαμε κλικ...η αναγνωριση εγινε μεσημερι στις 1...

Εφιεν η κκελλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

το θεμα όμως...είναι πως τις κοφκεις...που να σταθεις...πως να καλυφθείς...που νομιζεις πως θα κινηθουν αν ενοχληθουν...θα κρατηθουν τα πουλια μεχρι τις 30....και πολλα αλλα...που όλα μαζι μας κανουν το κυνηγι της φασσας ακομα πιο ομορφο!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου φέτος είπα να ασχοληθώ λλίο παραπάνω. Έπαθα το ίδιο με εσένα. Αρκετά τα πουλιά αλλά η περιοχή εντελώς άγνωστη σε εμάς με πολύ λίγα πόστα δυστυχώς και χωρίς εύκολη κάλυψη. Επίσης είναι περιοχή με περδίκια και ίσως λαγούς που θα την προτιμήσουν αρκετοί με τα σκυλιά τους που είναι ακόμα ένα πρόβλημα για εμάς.

Το θετικό είναι ότι είναι πολύ κοντά σε σύγκριση με τις άλλες περιοχές που κυνηγάμε.

Το πρόγραμμα αναγνωρίσεων προστάζει ακόμα 2-3 αναγνωρίσεις σε καινούριους τόπους και βλέπουμε. Η αλήθκεια είναι ότι επειδή θα είναι αργία η 28 Οκτ εν πολλοί που θα σιωνοστούν πας τα βουνά και τις πεδιάδες και τα πουλιά θα ενοχληθούν. Είναι πολλοί που θα αιφνιδιαστούν την πρώτη Κυριακή από την αλλαγή συμπεριφοράς των πουλιών (ελπίζω να μεν είμαστε τζιαί εμείς μέσα σε τούτους...) :roll:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Γείτο μου φέτος είπα να ασχοληθώ λλίο παραπάνω. Έπαθα το ίδιο με εσένα. Αρκετά τα πουλιά αλλά η περιοχή εντελώς άγνωστη σε εμάς με πολύ λίγα πόστα δυστυχώς και χωρίς εύκολη κάλυψη. Επίσης είναι περιοχή με περδίκια και ίσως λαγούς που θα την προτιμήσουν αρκετοί με τα σκυλιά τους που είναι ακόμα ένα πρόβλημα για εμάς.

Το θετικό είναι ότι είναι πολύ κοντά σε σύγκριση με τις άλλες περιοχές που κυνηγάμε.

Το πρόγραμμα αναγνωρίσεων προστάζει ακόμα 2-3 αναγνωρίσεις σε καινούριους τόπους και βλέπουμε. Η αλήθκεια είναι ότι επειδή θα είναι αργία η 28 Οκτ εν πολλοί που θα σιωνοστούν πας τα βουνά και τις πεδιάδες και τα πουλιά θα ενοχληθούν. Είναι πολλοί που θα αιφνιδιαστούν την πρώτη Κυριακή από την αλλαγή συμπεριφοράς των πουλιών (ελπίζω να μεν είμαστε τζιαί εμείς μέσα σε τούτους...) :roll:
ε γειτο αμπα τζαι στον ιδιο τοπο που επιαμε???? :lol: :lol:

και γω βρηκα πολλα πουλια αλλα υπαρχει ανετη προσβαση και είναι χωραφκια όπως τα γήπεδα της μαππας...φυσικα το σκεπτικο μου είναι ότι ατε και να ερθουν το πρωι ποσο να περπατουν τα χωραφκια???εμενα το κυνηγι μου θααρχισει το μεσημερι...

υπαρχει όμως πολύ ρισκο επειδή τα πουλια πρεπει να βουτησουν...και αν ο τοπος είναι γεματο αυτοκίνητα...κινηση...σκυλους να τρεχουν μες τα χωραφκια...δυσκολο να κατεβουν...οποταν το ρισκο είναι μεγαλο...από την άλλη στα ποστα μου τα παραδοσιακα από 5-10 που λια αν εισαι τυχερος παιζεις τα σιγουρα...αλλα μου αρεσκει το αγνωστο!!!!θα δουμε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν που την ώρα που το έγραψες που κάτι μου λέει ότι εν στον ίδιο τόπο που επίαμε :lol:

Ο σύντροφος εν ήδη κουρτισμένος αλλά εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κυρίως λόγω της κοσμοσυρροής. Προτιμώ τούτη τη περίοδο που εν μυρίζει ακόμα χειμώνας, τα πεύκα, την ησυχία και πιο λίγο κόσμο τζιαί ας παίξω πιο λίες.

Θα δείξουν οι επόμενες αναγνωρίσεις!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Μακρια απο τες φασσες του Τ...... πεζουνοφονιαδες !!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σώτο μου μα εξίασες? Το beretta μου εν σκοτώνει... :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

MARIOSE έγραψε:Σώτο μου μα εξίασες? Το beretta μου εν σκοτώνει... :lol:
το καλο που σας θελω πεζουνοπνιχτες ... επιστρεψτε στα πευκα σας και αφηστε τα μεσφηλια στον προκατοχο τους ! :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”