ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
-
- Full Member
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Με την κατάσταση που επικρατή είμαι ευχαριστημένοσ!!! Το μοναδικό που είδα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Καλημέρα. Δεύτερη βόλτα στην περιοχη Μαζωτού.Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρχε κοσμοσιροή.Πολές τουφεκέσ άκουσα αλλά τρυγόνια από το καρτέρι που καθόμουν μέχρι της 7:30 δεν είδα.Μετά περπάτησα και κατά τύχη ξεκλάρωσα δύο από μεμονομένα λιόδεντρα αλλά η δυνατότητα για βολή ήταν οριακή και με τα οχταράκια διασποράς οι ελπίδες για επιτυχία εξανεμίστηκαν στην πρώτη ντουφεκιά.Αύριο πάλι ελπίζοντας σε καλύτερη τύχη.
-
- Full Member
χαίρεται παιδιά! σήμερα επιαμεν στην περιοχή του Μ1 παίξαμε 2 τρυγόνια και βρήκαμε μόνο το ένα...το άλλο εφαν μας το η ποντικα η οποία εφαεν τζαι τζινη την δική της σιεπεθκια! εδοκεν μας ένας φίλος συνκυνηγος και ένα φιλικουτουνι που επεχτικεν καταλαθος
[/img]χαίρεται παιδιά! σήμερα επιαμεν στην περιοχή του Μ1 παίξαμε 2 τρυγόνια και βρήκαμε μόνο το ένα...το άλλο εφαν μας το η ποντικα η οποία εφαεν τζαι τζινη την δική της σιεπεθκια! εδοκεν μας ένας φίλος συνκυνηγος και ένα φιλικουτουνι που επεχτικεν καταλαθος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Athos 1978
- Full Member
Μια φωτο και απο μενα ετσι για χρωμα απο το σημερινο πρωινο
Open mind for a different view.
- Laurona
Συνωνοματε μεν επιμένεις λαλω σου.
Τα μπερεττα δεν σκοτώνουν
Μπραβο φιλε μου.
Τα μπερεττα δεν σκοτώνουν

Μπραβο φιλε μου.

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Πες το ψεματα
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9515 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου για αυριο....η προσπαθεια συνεχιζεται με αρκετη υπομονη και επιμονη!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Η προσπάθεια συνεχίστηκε και χτές και σήμερα!!! 1 κάθε μέρα!!!
Χτές λίγα πουλια δεντρωμένα υπήρχαν αλλά 1 μασ εκόντεψεν, σήμερα κρανίου τόπος...σιγάσιγά φτάνουμε στο τέλος....
Χτές λίγα πουλια δεντρωμένα υπήρχαν αλλά 1 μασ εκόντεψεν, σήμερα κρανίου τόπος...σιγάσιγά φτάνουμε στο τέλος....
-
- Full Member
Φιλε skimi αποτι μου ειπαν αν εχει μαυροτρυωνα εχει αποδημια αν ειναι μονο απο τα αλλα οχι..ισχυει;
-
- Full Member
Φίλε δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο , μακάρι για να δούμε ακόμα λίγα....Αυτο που ξερω είναι ότι τα μεγάλα πουλια βγαίνουν στο τέλος...μακαρι να έχει ακόμα λίγη αποδημία....παντος έχει από την τεταρτη που παίζω 1 την ημέρα είναι όλα μεγάλα και μυλλαρωτα!!!!