ρε φιλε - τελια απο το πρωι ????arrwstosfassas έγραψε:I EUROPA 30GR KOKKINH ITAN THEOS XTESAnthimos έγραψε:Παιδες αψογη η Victory η ασπρη 35 γρ.
Που το πρωι σταθερη τζαι μαχαιρι!!!![]()
![]()
Victory
- Phinix
Re: Victory
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- kypros
Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.
Η 31 γρ η μοβ ειναι φοβερη εκτος εαν ειναι ξυρασια δηλαδη ξεροκερος ειτε κρυο ειτε ζεστη. Εαν ο καιρος ειναι υγρος αακομα και με αερα 'η ζεστη ειναι φωτια. Ηταν φοβερη και σε μερα που ψιλοβρεχε και η θερμοκρασια ηταν κοντα στο μηδεν.
Η ασπρη εκεινη την ωρα ηταν χαλια.
Η 31 γρ η μοβ ειναι φοβερη εκτος εαν ειναι ξυρασια δηλαδη ξεροκερος ειτε κρυο ειτε ζεστη. Εαν ο καιρος ειναι υγρος αακομα και με αερα 'η ζεστη ειναι φωτια. Ηταν φοβερη και σε μερα που ψιλοβρεχε και η θερμοκρασια ηταν κοντα στο μηδεν.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΣΙΟΡ.ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑkypros έγραψε:Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.

-
- Full Member
miky55 έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΣΙΟΡ.ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑkypros έγραψε:Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.
αρα καταληγουμεν στα λογια των φιλων Λουη Κ Σαββα οτι αμα σημαθκιασεις καλα εν εσηι να μεν ππεσει

- kypros
Ειναι δυσκολο να καταλαβεις τις συνθηκες που παιζετε καθε φυσιγγιο. Με τα χρονια αποκτας εμπειρια και ξερεις την καθε ωρα ποιο φισιγγιο να παιξεις. Η υγρασια και η πικνοτητα του αερα παιζει πολυ ρολο αλλα ειναι δυσκολο να τα αναγνωριζει καποιος απειρος. Οποτε νομιζουμε οτι ενα φισιγγιο καμνει πχ το καλοκαιρι χωρις να καταλαβουμε οτινεκεινη τη μερα ο καιρος ηταν καταξερος και το ιδιο φισιγγιο ειναι καταπληκτικο και στο τροοδος στους 2 βαθμους λογο αραιης ατμοσφαιρας μες τα χιονια
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΙΛΕ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ Η ΜΩΒ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΟΥΜΕΝΗkypros έγραψε:Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.

- o kalamaras
- Full Member
Δώσε μας λοιπόν περισσότερες πληροφορίες..... Δεν είναι καθαρά εμπειρικό το θέμα, είναι και μετρήσιμο.kypros έγραψε:Ειναι δυσκολο να καταλαβεις τις συνθηκες που παιζετε καθε φυσιγγιο. Με τα χρονια αποκτας εμπειρια και ξερεις την καθε ωρα ποιο φισιγγιο να παιξεις. Η υγρασια και η πικνοτητα του αερα παιζει πολυ ρολο αλλα ειναι δυσκολο να τα αναγνωριζει καποιος απειρος. Οποτε νομιζουμε οτι ενα φισιγγιο καμνει πχ το καλοκαιρι χωρις να καταλαβουμε οτινεκεινη τη μερα ο καιρος ηταν καταξερος και το ιδιο φισιγγιο ειναι καταπληκτικο και στο τροοδος στους 2 βαθμους λογο αραιης ατμοσφαιρας μες τα χιονια
Τι είναι αυτό που αλλάζει στην απόδοση και πόσο?
- demetris-demetriou
- Full Member
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΣ 'Η ΥΓΡΟΣ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΦΥΣΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΩΒ 31 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΞΗΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΩΒ 31 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΞΗΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Ε κοπελια τζινην την κιτρινουα τη σκητ 32 ποτε την πεζετε στην τζικλα ? ηλιο , πρωι, συνεφια ,κρυαδα , ουλλη μερα ?
-
- Full Member
Φιλε Κυριάκο για το φυσίγγιο που ενδιαφέρεσαι το έχουμε κατατάξει στο κανονικό καιρό ( κοιταξε τους πίνακες που δώσαμε για τα "φυσίγγια και καιρικές συνθήκες"). Αν θέλεις περισότερες λεπτομέρειες, παντοτε με την άποψη μου το φυσίγγιο αυτό αποδίδει καλύτερα μετα τις 7.00 το πρωί που βγενει ο ήλιος, ολη μερα φτάνει να εχει ηλιοφάνια, οχι κρύο οχι δυνατό αέρα και φυσικά οχι υγρασία και οχι ξηρασία.