Victory

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Phinix

Re: Victory

Δημοσίευση από Phinix »

arrwstosfassas έγραψε:
Anthimos έγραψε:Παιδες αψογη η Victory η ασπρη 35 γρ.
Που το πρωι σταθερη τζαι μαχαιρι!!!
I EUROPA 30GR KOKKINH ITAN THEOS XTES :D :D :D
ρε φιλε - τελια απο το πρωι ????
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.

Η 31 γρ η μοβ ειναι φοβερη εκτος εαν ειναι ξυρασια δηλαδη ξεροκερος ειτε κρυο ειτε ζεστη. Εαν ο καιρος ειναι υγρος αακομα και με αερα 'η ζεστη ειναι φωτια. Ηταν φοβερη και σε μερα που ψιλοβρεχε και η θερμοκρασια ηταν κοντα στο μηδεν.

Η ασπρη εκεινη την ωρα ηταν χαλια.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

kypros έγραψε:Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.

Η 31 γρ η μοβ ειναι φοβερη εκτος εαν ειναι ξυρασια δηλαδη ξεροκερος ειτε κρυο ειτε ζεστη. Εαν ο καιρος ειναι υγρος αακομα και με αερα 'η ζεστη ειναι φωτια. Ηταν φοβερη και σε μερα που ψιλοβρεχε και η θερμοκρασια ηταν κοντα στο μηδεν.

ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΣΙΟΡ.ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :roll:
koursaros21
Full Member

Δημοσίευση από koursaros21 »

miky55 έγραψε:
kypros έγραψε:Η προσωπικη μου αποψη και λογο του οτι ειχα την ευκαιρια να παιξω πολλες βικτορυ στο εξωτερικο φετος σε λαγους ειναι οτι η ασπρη 35αρα αποδηδει καλυτερα σε θερμοκρασιες πανω απο 15 βαθμους και σε ηλιοφανια χωρις πολυ υγρασια.

ΡΕ ΠΑΙΔΚΙΑ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ ΣΙΟΡ.ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :roll:

αρα καταληγουμεν στα λογια των φιλων Λουη Κ Σαββα οτι αμα σημαθκιασεις καλα εν εσηι να μεν ππεσει :D :D
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Ειναι δυσκολο να καταλαβεις τις συνθηκες που παιζετε καθε φυσιγγιο. Με τα χρονια αποκτας εμπειρια και ξερεις την καθε ωρα ποιο φισιγγιο να παιξεις. Η υγρασια και η πικνοτητα του αερα παιζει πολυ ρολο αλλα ειναι δυσκολο να τα αναγνωριζει καποιος απειρος. Οποτε νομιζουμε οτι ενα φισιγγιο καμνει πχ το καλοκαιρι χωρις να καταλαβουμε οτινεκεινη τη μερα ο καιρος ηταν καταξερος και το ιδιο φισιγγιο ειναι καταπληκτικο και στο τροοδος στους 2 βαθμους λογο αραιης ατμοσφαιρας μες τα χιονια
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ΦΙΛΕ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ Η ΜΩΒ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΥΡΟΥΜΕΝΗ :D :D
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

kypros έγραψε:Ειναι δυσκολο να καταλαβεις τις συνθηκες που παιζετε καθε φυσιγγιο. Με τα χρονια αποκτας εμπειρια και ξερεις την καθε ωρα ποιο φισιγγιο να παιξεις. Η υγρασια και η πικνοτητα του αερα παιζει πολυ ρολο αλλα ειναι δυσκολο να τα αναγνωριζει καποιος απειρος. Οποτε νομιζουμε οτι ενα φισιγγιο καμνει πχ το καλοκαιρι χωρις να καταλαβουμε οτινεκεινη τη μερα ο καιρος ηταν καταξερος και το ιδιο φισιγγιο ειναι καταπληκτικο και στο τροοδος στους 2 βαθμους λογο αραιης ατμοσφαιρας μες τα χιονια
Δώσε μας λοιπόν περισσότερες πληροφορίες..... Δεν είναι καθαρά εμπειρικό το θέμα, είναι και μετρήσιμο.
Τι είναι αυτό που αλλάζει στην απόδοση και πόσο?
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΣ 'Η ΥΓΡΟΣ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ ΦΥΣΣΙΓΓΙΑ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΩΒ 31 ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΞΗΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Ε κοπελια τζινην την κιτρινουα τη σκητ 32 ποτε την πεζετε στην τζικλα ? ηλιο , πρωι, συνεφια ,κρυαδα , ουλλη μερα ?
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φιλε Κυριάκο για το φυσίγγιο που ενδιαφέρεσαι το έχουμε κατατάξει στο κανονικό καιρό ( κοιταξε τους πίνακες που δώσαμε για τα "φυσίγγια και καιρικές συνθήκες"). Αν θέλεις περισότερες λεπτομέρειες, παντοτε με την άποψη μου το φυσίγγιο αυτό αποδίδει καλύτερα μετα τις 7.00 το πρωί που βγενει ο ήλιος, ολη μερα φτάνει να εχει ηλιοφάνια, οχι κρύο οχι δυνατό αέρα και φυσικά οχι υγρασία και οχι ξηρασία. 8-) 8-) 8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”