εξορμηση camping μελων
- πανικος
εξορμηση camping μελων
τι θα λεγατε να κανονισουμε μια εξορμηση μονοημερη με μια νυχτα στο βουνο για οσους θελουν να ερθουν.π.χ εκκινηση απο χοιροκιτια για λαρνακεις κοκκινοχωρια κτλ περασμα απο λεμεσο και διαδρομη γεφυρι τζεελεφου μιλικουρι η κατι αλλο προς παφο ακαμα κτλ με μια νυχτα απο μεζεδες στο βουνο τζιβανα ελαφρια μουσικη βουνου λαφαζανιες και γελουκια
αν καποιοι ενδιαφερονται ας πουν την γνωμη του ποτε μπορουν να αρχισουμε τα σχεδια.

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Re: εξορμηση camping μελων
Φίλε εν ωραία η ιδέα σου αλλά μόνο μετά το Σεπτέμβρη μπορώ. Προς το παρόν θα προσπαθήσω να κανονίσουμε τζίνο το ψάρεμα που είπαμε. 

- Pathfinder
Πολλα ωραια ιδεα...να πουμε τουλαχιστον ποιοι ενδιαφεροντε και ημερομηνια βρισκουμε...μεσα κ εγω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Laurona
Κ γω ενδιαφέρομαι.
Αλλά πρεπει να βολευτουμε με θεμα μωρα κλπ κ νομιζω Σεπτεμβρη με τα σχολεια εν δυσκολο.
Καλυτερα καλοκαιρινη περιοδο Παρασκευή που δεν υπαρχουν ουτε γαμοι εννα βολευψει περαπανω ολους μας
Αλλά πρεπει να βολευτουμε με θεμα μωρα κλπ κ νομιζω Σεπτεμβρη με τα σχολεια εν δυσκολο.
Καλυτερα καλοκαιρινη περιοδο Παρασκευή που δεν υπαρχουν ουτε γαμοι εννα βολευψει περαπανω ολους μας
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
-
- Full Member
Ως τωρα παροντες οσοι ηταν υπολογισμενοι να δειξουν ενδιαφερων!
Ο Αλεξης ολοισια..Μαριε αησταααα που...κια(πρωτη σταγονα) να παμε ακαμα κ για ψαρι να σαστεις κ συ!πιασε αδεια αιτηθου την κ οκ!
Να ρωτησω κ γω γυναικα αν εν οκ τα κοπελουθκια κ ναρτω!
Αντι ζιβανα μπυρα γινεται ή εν εχτος περιβαλλοντος..;
Κατι ασχετο απλα μ ηρτε τωρα σαν ιδεα...θα μπορουσαμε σαν ενεργα μελη ενος φορουμ π μας φιλοξενα να αφιερωσουμε 1-2 ωρες για καθαρισμο απο φουσιεκια πχ;σαν ενδειξη τιμης στην φυση αλλα κ προβολη αφου χτυπουν μας που παντου..
Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;
Ο Αλεξης ολοισια..Μαριε αησταααα που...κια(πρωτη σταγονα) να παμε ακαμα κ για ψαρι να σαστεις κ συ!πιασε αδεια αιτηθου την κ οκ!
Κατι ασχετο απλα μ ηρτε τωρα σαν ιδεα...θα μπορουσαμε σαν ενεργα μελη ενος φορουμ π μας φιλοξενα να αφιερωσουμε 1-2 ωρες για καθαρισμο απο φουσιεκια πχ;σαν ενδειξη τιμης στην φυση αλλα κ προβολη αφου χτυπουν μας που παντου..
-
- Full Member
μεσα και εγω κοπελλια. 

- MARIOSE
Εσείς κανονίστε ημερομηνία που σας βολεύκει τζιαί θα κάμω τα αδύνατα δυνατά να έρτωΑχερκωτης έγραψε:Ως τωρα παροντες οσοι ηταν υπολογισμενοι να δειξουν ενδιαφερων!

ΥΓ: Συμφωνώ τζιαί με τη σκέψη σου για τον καθαρισμό.
- Pathfinder
Κανονιστε Ακαμα μες το καλοκαιρι εγω εν πατω:)...πριν 2 χρονια εκαμα 2 μερες ακαμα μες τον Αυγουστο και εκαμα 3 βδομαδες να ξιπριστω που τα κουνουπια...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Pathfinder έγραψε:Κανονιστε Ακαμα μες το καλοκαιρι εγω εν πατω:)...πριν 2 χρονια εκαμα 2 μερες ακαμα μες τον Αυγουστο και εκαμα 3 βδομαδες να ξιπριστω που τα κουνουπια...
Ανθρωπος του βουνου και συναφερνεις τα κουνουπια ρε.....ατε να δουμε!!!!
Εν τα κουνουπια το προβλημα η τιποτε αλλο?????????

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Λαθος μου που τα ονομασα κουνουπια...ηταν βρυκολακες μεταμορφωμενοι...εσχισα καταλαθος το τσατηρι την νυχτα σαν εκοιμουμουν και εγεμωσε...κυριολεκτικα τα διχτυωτα παραθυρα εκαλυφτηκαν που τους κουνουπους...ερκεψα πολεμο μαζι τους....κλωτσιες ππουνιες καρατε ζιουζιτσου οτι ηξερα...εγεμωσαν τα χερια μου αιματα πολλα σαν να κ εσφαξα λαο...αμαν εκαταλαβα οτι εν εφκαινα πουπανω εδωκα εξω οπως τον πελλο για να βουτησω μες την θαλασσα να γλυτωσω...επηρα μαζι μου και το διπλανο τσιατηρι του παρεα...ετσαλαπατησα τον πουπανω....εγω 90 κιλα και εκεινος καμια 50αρκα χωρτατος....SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Κανονιστε Ακαμα μες το καλοκαιρι εγω εν πατω:)...πριν 2 χρονια εκαμα 2 μερες ακαμα μες τον Αυγουστο και εκαμα 3 βδομαδες να ξιπριστω που τα κουνουπια...
Ανθρωπος του βουνου και συναφερνεις τα κουνουπια ρε.....ατε να δουμε!!!!
Εν τα κουνουπια το προβλημα η τιποτε αλλο?????????