Ήταν να βάλουμε τζαι εμείς καμιά φωτογραφία και έκοψες μας τη φόρα Άριστε!

Ωραίος!!!
ααα φιλαρακο ειμαι 100% σιγουρος πως τουτο το στοτσιοψαρο που επειασες δεν ειδε ποτε στην ζωη του λαυρακι , ποσο μαλλον να φαει !admin έγραψε:sotiris!129 έγραψε:δεν πα να γινει Σωτηρης ?29... παντοτε θα ειμαι ενα βημα ποιο μπροστα και χορτατος !
Ένε κρίμα να παίζεις τα ψάρια που χρησιμοποιούμε για δόλωμα και να τα τρώεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
sotiris!129 έγραψε:ααα φιλαρακο ειμαι 100% σιγουρος πως τουτο το στοτσιοψαρο που επειασες δεν ειδε ποτε στην ζωη του λαυρακι , ποσο μαλλον να φαει !admin έγραψε:sotiris!129 έγραψε:δεν πα να γινει Σωτηρης ?29... παντοτε θα ειμαι ενα βημα ποιο μπροστα και χορτατος !
Ένε κρίμα να παίζεις τα ψάρια που χρησιμοποιούμε για δόλωμα και να τα τρώεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
μην συζητησουμε καν στο γεγονος οτι ουτε εσυ θα φαεις τουτο το πραμα ....
Αγαπητε δεν φτανει μονο να το λες ... πρεπει και να το παιζεις !admin έγραψε:
Φίλε μου όταν ξέρεις να μαγειρεύεις το ψάρι ... σύρτω να πάει. Να σου δώσω καμια 20αρια τηλέφωνα ανθρώπων που τους μαγείρεψα ψάρι -τόνο και εφάγαν και δέν πίστευαν τι έτρωγαν !!
Anthimos έγραψε:Κανονισε να εν φρεσκος να σας φιλεταρω σασιμι...διοτι εσεις εισαστε αξιοι να τον καμετε στιφαδο με τα κρομμυθκια .....¨η παραδοσιακα ...με το λαην το καλό.....