Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Απάντηση
Neoklis
Full Member

Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12

Δημοσίευση από Neoklis »

kalimera,
emeis 2 atoma xtypisame ena lago kai 7 perdikia
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Καταρχάς δεν μου αρέσει που το λέω αυτό αλλά δυστυχώς εμείς οι Κύπριοι κυνηγοί είμαστε πολλά χρόνια πίσω σε κυνηγετική παιδεία και όχι μόνο. Πείτε με ιδιότροπο πείτε με απαιτητικό πείτε με μ****α αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είχε 4 χρόνια να κυνηγήσω 1η Κυριακή και απ'οτι βλέπω αντί να βελτιωνόμαστε χειροτερεύουμε. Πως να μην μας κράζουν όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι και μη με αυτά που γίνονται από μια μειονότητα "κυνηγών". Μήπως έχουν δίκαιο όλοι αυτοί τελικά;

Η εξόρμηση πήγε πολύ καλά αν και κυνηγήσαμε σε δύσκολο τόπο για ιχνηλασίες λόγω του ότι φοβηθήκαμε για ψατζιές στο τόπο που θέλαμε να κυνηγήσουμε αρχικά. Πέντε όπλα 3 λαγοί και μερικά περδίκια κατά το διάλειμμα που κάναμε το μεσημέρι μέχρι να φάνε οι σκύλοι. Όλοι οι λαγοί ξεφωλιάστηκαν δύσκολα μετά από ιχνηλασίες χωρίς να προβουρήσουν. Το απόγευμα έβρεχε τελικά και δεν πήγαμε. Τα περδίκια εκτροφής που κτυπήσαμε ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας μικρά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να συγκριθούν με τα άγρια που κτυπήσαμε. Ακούει κανείς; Προσωπικά 1 λαγό και 3 περδίκια.

Τις συμπεριφορές που είδα στο βουνό και με έκαναν να γράψω την 1 παράγραφο δεν τις γράφω καν γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με ανθρωποειδή.

Καλημέρα και καλή μας συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Vasilis-beagle
Full Member

Δημοσίευση από Vasilis-beagle »

φιλοι μου εμεις ακομα εν το πιστευκουμε :( ... 3 λαγους ευκαλαμε ενα εκαλλικωσα εγω και ενα ο πατερας μου :cry: !!τελικο αποτελεσμα 1 λαγο μονο!!! ηρταμε ομως καλα σπιτι μας υγειης και την τεταρη παλε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

nature έγραψε:Καταρχάς δεν μου αρέσει που το λέω αυτό αλλά δυστυχώς εμείς οι Κύπριοι κυνηγοί είμαστε πολλά χρόνια πίσω σε κυνηγετική παιδεία και όχι μόνο. Πείτε με ιδιότροπο πείτε με απαιτητικό πείτε με μ****α αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είχε 4 χρόνια να κυνηγήσω 1η Κυριακή και απ'οτι βλέπω αντί να βελτιωνόμαστε χειροτερεύουμε. Πως να μην μας κράζουν όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι και μη με αυτά που γίνονται από μια μειονότητα "κυνηγών". Μήπως έχουν δίκαιο όλοι αυτοί τελικά;

Η εξόρμηση πήγε πολύ καλά αν και κυνηγήσαμε σε δύσκολο τόπο για ιχνηλασίες λόγω του ότι φοβηθήκαμε για ψατζιές στο τόπο που θέλαμε να κυνηγήσουμε αρχικά. Πέντε όπλα 3 λαγοί και μερικά περδίκια κατά το διάλειμμα που κάναμε το μεσημέρι μέχρι να φάνε οι σκύλοι. Όλοι οι λαγοί ξεφωλιάστηκαν δύσκολα μετά από ιχνηλασίες χωρίς να προβουρήσουν. Το απόγευμα έβρεχε τελικά και δεν πήγαμε. Τα περδίκια εκτροφής που κτυπήσαμε ήταν πολύ χαμηλής ποιότητας μικρά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να συγκριθούν με τα άγρια που κτυπήσαμε. Ακούει κανείς; Προσωπικά 1 λαγό και 3 περδίκια.

Τις συμπεριφορές που είδα στο βουνό και με έκαναν να γράψω την 1 παράγραφο δεν τις γράφω καν γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με ανθρωποειδή.

Καλημέρα και καλή μας συνέχεια.
Φίλε καλημερα,
Οι συμπεριφορές ειναι δεδομένες ειδικά την πρωτη εξόρμηση.
Στον αντιποδα αυτων που γραφεις να σου πω οτι εγω βλέπω βελτιωση, μικρη μεν αλλα βελτιωση.
Μετα τις 10 το πρωί πάντως τα βουνα αδειασαν και τα περδικια εκρυψαν με αποτελεσμα να βγουν καλές φερμες και να απολαυσουμε 5 με 6 ομορφες ντουφεκιές!!!
Οχι 4 χρονια φίλε σε 40 χρονια πάλι θα υπάρχουν ανεγκεφαλοι...μην αφηνεις αυτο να σε χαλα ρε φίλε !!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Δεν απογοητεύτηκα, μου έμεινε η γυμναστική και η επαφή με τη σκυλίτσα μου.

Κατά τα αλλά περπάτησα τρις διαφορετικές μπαγανιες, από τις 6:00 μέχρι τις 15:30, πολλά χιλιόμετρα.
Εφακαλαν τα πόδια μου νερό αλλά δεν σήκωσα το όπλο πάνω σε θήραμα εντως βολής. Έπαιξα 7 χαρτουτσιες πάνω σε κάτι μεσουρανες φάσες και μακρινούς περτικους.

Εμπροσηκώνονταν, σηκώνονταν πίσω μου έπαιζαν τους δίπλα μου επαινούσαν μακριά μου αλλά από κοντά μου τίποτε.

Για το αποτέλεσμα βλέπε εικόνα προφίλ.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

marinos.a έγραψε:Δεν απογοητεύτηκα, μου έμεινε η γυμναστική και η επαφή με τη σκυλίτσα μου.

Κατά τα αλλά περπάτησα τρις διαφορετικές μπαγανιες, από τις 6:00 μέχρι τις 15:30, πολλά χιλιόμετρα.
Εφακαλαν τα πόδια μου νερό αλλά δεν σήκωσα το όπλο πάνω σε θήραμα εντως βολής. Έπαιξα 7 χαρτουτσιες πάνω σε κάτι μεσουρανες φάσες και μακρινούς περτικους.

Εμπροσηκώνονταν, σηκώνονταν πίσω μου έπαιζαν τους δίπλα μου επαινούσαν μακριά μου αλλά από κοντά μου τίποτε.

υγεια φιλε μαρινο την τεταρτη φερνεις τον λαγο,αρεσε μου το προφιλ :lol: .η κασια εβολεψε την σκυλλουα η εκαμεν παραπονο :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ρε Μαρινο μου επιες ζε εστραφικες σπιτι οπως επιες!!! ΤΗ ΑΛΛΟ θελεις? ζεγω παρολο που εγινε 8:30 να παιξω χαρτουτσια εκρατουσα ενα περτιζι που ηρτε ο σκυλος και εφερε μου μες τα σκοτεινα εν ειχε κανενα ζιαμε κοντα να πω α εν τουτου να του το δοκω και ηταν μολις εξεκινησαμε παγανια ζε εν ειχε περιπτοσει να στραφο να εβρω πιου το επιασε! 8 επαιξε ο γαμπρος μου το πρωτο περτιζι τις παρεας ζε ο καιμενος ως τες 11 δεν εξαναπαιξε χαρτουτσια!
στην επιστροφη επαιξα εγω 3 περτιζια ζε σε ενα αλλο τοπο που επιαμε εφκαλε ο σκυλος 1 φραγκολινα που μες σε ενα ποταμο εφιεν μας απαιχτη και την 2ρι επαιξαμεν την και οι 2 ταφτοχρονα.
τα συνλιπυτηρια μου στην οικογενεια του νεκρου συναδερφου μας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

marinos.a έγραψε:Δεν απογοητεύτηκα, μου έμεινε η γυμναστική και η επαφή με τη σκυλίτσα μου.

Καλημερα Μαρινο

Το ιδιο με εσενα αλλα εγο δεν σηκωσα ΠΟΥΘΕΝΑ το οπλο.΄

Οπως εβαλα τες χαρτουτσιες, εφκαλα τες.

Ειχα μια φερμα σε μιαν οφκερην, φρεσκα μονην και τιποτε αλλο, και σε ενα κουτσοφτερο περδικι αλλου κυνηγου το οποιο και του εδωσα.

Δεν εκανα ουτε και μια επωμιση, ωστοσο περασα μια χαρα, εκει που δεν θα μπορουσα να παω καθολου, τελικα μπορεσα και εδωσα το παρον μου. Χαρηκα το βουνο, το σκυλι μου και ειδα και δυο φερμες ασχετα του αποτελεσματος.

Μια χαρα, Δοξασυ ο Θεος.

Δεν βιαζομαι, να μπορω να πηγαινω μονο με το σκυλι μου....... Τα αποτελεσματα θα ερθουν..

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΦΛΟΠΕΡ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΖΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΛΕΚΤΑ ΑΜΠΕΛΟΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ, ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ 50 ΑΜΠΕΛΟΠΟΥΛΙΑ ΣΠΙΤΙ. Δεν μου ξανατυχε να βρω ΤΟΣΑ πολλα ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΕΝΔΗΜΙΚΟΥ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

sotiris!129 έγραψε:τα συνλιπυτηρια μου στην οικογενεια του νεκρου συναδερφου μας
έχεις δίκαιο φίλε.
Συλλυπητήρια
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

πανικος έγραψε:η κασια εβολεψε την σκυλλουα η εκαμεν παραπονο
φιλε η κασια εβολεψε με εμένα... η Σκυλλουα μισά την :lol: :lol:
Απάντηση