Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
-
- Full Member
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
ενα λαγο ενα περδικο και ενα ορτυκι εγω και ενα περδικο ο συντροφος μου..δοξα το θεο δεν εχω παραπονο με λιγη τυχη βεβαια θα περναμε ακομα ενα φκιακα αλλα ατε..επομενη φορα...
- cynergy
- Full Member
δοξα το θεο επιστρεψαμε σωοι και αβλαβεις ,
1η αγονιστικη αποτελεσματα
cynergy-περδικια
6-0
cynergy-λαγουδακια
0-0
cynergy-kallitzia
3-0
1η αγονιστικη αποτελεσματα
cynergy-περδικια
6-0
cynergy-λαγουδακια
0-0
cynergy-kallitzia
3-0
dont shoot fast...shoot good
- demetris-demetriou
- Full Member
ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΝΑΙΞΑΡΤΗΤΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ) ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΣ!!!!!!!!!!!! (5 ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ 6 ΣΚΥΛΛΟΙ)
ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.ΟΟ Μ.Μ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ (6-7 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ) ΟΤΙ ΕΦΑΕΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΙΤΙ @!!!!!!!!!!!!!!!! (PUDOL) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΚΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΚΟ !!!!!!!!!!!
ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΜΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!
ΞΑΠΟΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΛΙ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ @@@@@@@@@@@@@@@@
ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.ΟΟ Μ.Μ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ (6-7 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ) ΟΤΙ ΕΦΑΕΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΠΙΤΙ @!!!!!!!!!!!!!!!! (PUDOL) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΚΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΚΟ !!!!!!!!!!!
ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΜΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!
ΞΑΠΟΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΤΥΧΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΛΙ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ @@@@@@@@@@@@@@@@
- BECCACCIA
- Full Member
4 περτικους με το ζορι 

-
- Full Member
εμεις επιασαμεν εναν φκιακα και ενα περτικο... εχασαμε ακομα ενα περτικο που εφιεν κουτσοφτερος....
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μπορώ να πώ ότι η παρέα τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές 6 άτομα 17 περδίκια 2 ορτύκια 8 φάσσες, για να καταλάβετε όμως τιο πάει να πεί τύχη στο κυνήγι χθές εγώ πήγα με πολύ πεσμένη ψυχολογία καθώς η σκύλα μου η καλή είχε γυρίσει και δέν την πήρα αλλά έπαιξα 4 περδίκια και 3 φάσσες με 7 ντουφεκιές!! αυτό με ικανοποίησε περισσότερο απο όλα. Σε γενικές γραμμές υπήρχε αρκετό θήραμα αλλά και αρκετόι ανεγκέφαλοι και άχρηστοι κυνηγοί. Τα βουνά ήταν γεμάτα κλούβατζιες που περίμεναν τους άλλους να περπατήσουν για να παίξουν αυτοί θήραμα και είδαμε και μια κλοπή λαγού
Το ευτύχημα είναι ότι πήγαμε και ήρθαμε όλοι καλά.

Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
μερικές φώτο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Hunter25
- Full Member
Γεια σας παιδιά
πριν ξεκινήσω θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην υπηρεσία θήρας που με τις απελευθερώσεις κοτόπουλων έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους που είναι ότι δήποτε εκτος που κυνηγοί να κτυπήσουν μέχρι και 25 "περδικοτοπουλα" ανά άτομο
τώρα στα αποτελέσματα
επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται , 10 λεπτά μετά που ξημέρωσε βλέπω τι σκύλα φερμαρισμενι στα 50 μέτρα μπροστά μου σε ένα καθαρό τουμπάλι , με το που ξεκινώ να πάω κοντά τις έδωκε μέσα μονη τις χωρίς να με περιμένει , επρολαβα να δω το λαγό που πετακτικε μπροστά τις και μετά πίσω του η σκύλα
από εκείνη τι στιγμή ούτε όρεξη είχα να κυνηγήσω ούτε τίποτε , έπαιξα του αλλου σκύλου ένα περτικο μετά από δυνατή φερμά απόστασεις περίπου 30 μέτρων και ένα ορτύκι , επιάσα μου 3 κουτσοφτερους που έπεφταν μακριά που κάποιους κλούβατζιες όπου τους δώρισα σε άτομο που τους κάνει ξιδάτους ,ούτε σπίτι δεν τους επήρα
εν χονευκο ακόμα ότι έγινε , να εκπεδευκεις το σκύλο ένα χρόνο και εκεί που τον θέλεις να σου απόδοση όπως στα εκπαιδευτικά να σου κάνει τι μ@λακία του
τετάρτη πάλε
πριν ξεκινήσω θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην υπηρεσία θήρας που με τις απελευθερώσεις κοτόπουλων έδωσε την ευκαιρία σε ορισμένους που είναι ότι δήποτε εκτος που κυνηγοί να κτυπήσουν μέχρι και 25 "περδικοτοπουλα" ανά άτομο

τώρα στα αποτελέσματα
επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται , 10 λεπτά μετά που ξημέρωσε βλέπω τι σκύλα φερμαρισμενι στα 50 μέτρα μπροστά μου σε ένα καθαρό τουμπάλι , με το που ξεκινώ να πάω κοντά τις έδωκε μέσα μονη τις χωρίς να με περιμένει , επρολαβα να δω το λαγό που πετακτικε μπροστά τις και μετά πίσω του η σκύλα
από εκείνη τι στιγμή ούτε όρεξη είχα να κυνηγήσω ούτε τίποτε , έπαιξα του αλλου σκύλου ένα περτικο μετά από δυνατή φερμά απόστασεις περίπου 30 μέτρων και ένα ορτύκι , επιάσα μου 3 κουτσοφτερους που έπεφταν μακριά που κάποιους κλούβατζιες όπου τους δώρισα σε άτομο που τους κάνει ξιδάτους ,ούτε σπίτι δεν τους επήρα
εν χονευκο ακόμα ότι έγινε , να εκπεδευκεις το σκύλο ένα χρόνο και εκεί που τον θέλεις να σου απόδοση όπως στα εκπαιδευτικά να σου κάνει τι μ@λακία του

τετάρτη πάλε

- πανικος
καλημερα ,εμεις 5 ατομα χτυπησαμε 12 φασσες 1 περιστερι 1 ορτυκι περασαμε καλα επιστρεψαμε με υγεια πανω απο ολα.
προσωπικα χτυπησα 4 φασσεσ 1 περιστερι αλλα εχασα 3 πουλια
προσωπικα χτυπησα 4 φασσεσ 1 περιστερι αλλα εχασα 3 πουλια
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Anthimos
- Moderator
Καλημέρα παιδες
Η παρεα 6 ατομα
1 λαγό
17 πέρδικες
1 φραγκολίνα
Εφυεν μας κι ενας λαγος μουνταριστός μες τα πυκνα αλλα ερεφαραμε το απογευμα με αλλο φερμαριστο και την εντονη φερμα στη φραγκολίνα.
Γενικα πολύ καλα!!!!
Η παρεα 6 ατομα
1 λαγό
17 πέρδικες
1 φραγκολίνα
Εφυεν μας κι ενας λαγος μουνταριστός μες τα πυκνα αλλα ερεφαραμε το απογευμα με αλλο φερμαριστο και την εντονη φερμα στη φραγκολίνα.
Γενικα πολύ καλα!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!