Φερε και κανενα εργαλειο της νεας ασχολιας σου να δουμε που κοντα

Θα φερω και εγω ετσι σαν πρτωτη παρουσιαση...ξερεις

οκ!Nikos έγραψε:Ρε Πανίκο αν μεν έρτεις εν ΑΑ που να σε δώκουμε....!!
Για τις τζίκλες καλά ερκεσε!!Ρλα που το δείλις να θκιανεφτείς κιόλας![]()
Ρε Χρύσανθε σκέφτομαι να σου στείλω καμιά μπεημπυ σιττερ, αλλά σκεφτομαι ότι εν τζιαμέ που εν θα έρτεις!!!Κριμα ρε φίλε.... Εγώ όμς επιμένω !! Έλα μετα για ενα ποτό!!! Εκεί θα είμαστε!
![]()
![]()
Σόλωνα εγω θα είμαι Λεμεσό φίλε, θα σας δω εκει και μετα φευγουμε παρέα για Πάφο!
Μπαη δε γουέι στείλε μου και τον αριθμό του τηλ σου και το έχασα σε μια ματσαράγκα που έκαμα... τους άλλους τα βρήκα απο μηνύματα που είχα αλλα εσενα δεν!!
Εν το μεταξύ σε σχέση με πέρσυ σανα και είμστε πολύ λιγότεροι?
Δεν πινω καθολου αλλα κανενα ποτυρι μπυρα ενα το κατεβασω στην υγεια σας Λεωνιδα:)BAIKAL TEAM έγραψε:Καλα να περασετε λεβεντες και πιειτε και κατι για μας!!!
Με γω πινω με συ πινεις Σολωνα μου....ηταν να μιλουμε ως τα ξημερώματα για τις φασσες!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Δεν πινω καθολου αλλα κανενα ποτυρι μπυρα ενα το κατεβασω στην υγεια σας Λεωνιδα:)BAIKAL TEAM έγραψε:Καλα να περασετε λεβεντες και πιειτε και κατι για μας!!!
Μιχαλη οταν βγεις απο την εξοδο για Επισκοπη,θα σε παρει ο δρομος και θα μπεις στο χωριο....ο ιδιος δρομος (πορεια προς Λεμεσο)θα σε παρει στη Ταβερνα που ειναι αριστερα του δρομου...θα δεις την ταπελα...σου στελνω και το τηλ του Αριστου σε πμ!Αχερκωτης έγραψε:Οδηγιες για την ταβερνα καποιος π εξαναπηε..;π την βρισκουμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι να σας καμω Λεωνιδα,θα χασετε ...δεν γινετε τραπεζι χωρις την συντροφια τους...θα εχουν να μας πουν πολλα μυστικαBAIKAL TEAM έγραψε:Με γω πινω με συ πινεις Σολωνα μου....ηταν να μιλουμε ως τα ξημερώματα για τις φασσες!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Δεν πινω καθολου αλλα κανενα ποτυρι μπυρα ενα το κατεβασω στην υγεια σας Λεωνιδα:)BAIKAL TEAM έγραψε:Καλα να περασετε λεβεντες και πιειτε και κατι για μας!!!
Η συναντηση αυτή ελπιζω να γινει καποτε...επιφυλάσσομε φιλε