Άρκεψε και καλοκαιρκάζι!!!Η επόμενη συνάντηση θα είναι Λατσί!!

Μπορεί να έρθει ακόμα ενας φίλος , θα μάθω σίγουρα και θα ενημερώσω έγκαιρα!!
Ωραίος!! Θα πάρουμε το Γιωρκούιν ψάρεμαNikos έγραψε:Ρε Μαριε μου κρίμα που δεν θα έρθεις αλλά αμα είναι για έτσι λόγω χαλάλι!!!
Άρκεψε και καλοκαιρκάζι!!!Η επόμενη συνάντηση θα είναι Λατσί!!![]()
![]()
Μπορεί να έρθει ακόμα ενας φίλος , θα μάθω σίγουρα και θα ενημερώσω έγκαιρα!!
Τα αισθηματα εναι αμοιβαια φιλε και το ξερειςMARIOSE έγραψε:Σόλωνα μου ελυπήθηκα πραγματικά γιατί η συνάντηση μαζί σας είναι κάτι ωραίο για εμένα, σας εκτιμώ όλους πάρα πολύ...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:MARIOSE έγραψε:Λεβέντες μόλις την εφάμεν...
22 είναι τα γενέθλεια της κόρης μου, θα της κάμω πάρτυ δεν γίνεται να λείπω...![]()
Σόλων γράψε -1 άτομο δυστυχώς...![]()
![]()
....Δεν πειραζει φιλε αφου ειναι για το μωρο,δεν μπαινει απουσια
...σιγουρα πρεπει να εισαι με την οικογενεια ετσι ξεχωριστες μερες...τα υπολοιπα επονται!
Δεν πειράζει όμως, έχεις δίκιο, άμα είναι για την κόρη μου τότε θα μείνω μαζί με την οικογένεια. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά!
Laurona έγραψε:Μαριε κ γω φιλε εαν ηταν τα γενεθλια των μωρων δεν θα ερχομουν φιλε μου.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Αλλα φταει κ Ο Σολωνας.
Εαν το κανονιζε παραλιακά είμαι σιγουρος οτι θα επειθες την μιτσια οτι πρέπει να καμει μπιτς παρτυ εκει διπλα![]()
![]()
Εν γίνεται ρε φίλε να το μετακινήσουμε για ένα άτομο, δεν είναι σωστό. Άσε τζιαί το πάρτυ της κόρης μου μάσιετε να το ακυρώσει. Θα ξέρω σίγουρα από Δευτέρας και θα ειδοποιήσω.Dimitris έγραψε:Ρε εκλείσαμεν όξα ακόμα; Αν όχι να το μετακινήσουμε μια βδομάδα μετά να μπορεί και ο φίλτατος συνοδοιπόρος ψαράς. Αν εκλείσαμεν ή αν δεν βολεύκει τους άλλους θα παραγγείλω εγώ και για τον Μάριο και τρώω τα, εν εσσει πρόβλημα
Πολυάγκιστρα πολλά. Εκαμα μια ζυμη, αν πεινασω μπορει να τη φάω εγω! Αυριο θα τη δοκιμασωMARIOSE έγραψε:Εν γίνεται ρε φίλε να το μετακινήσουμε για ένα άτομο, δεν είναι σωστό. Άσε τζιαί το πάρτυ της κόρης μου μάσιετε να το ακυρώσει. Θα ξέρω σίγουρα από Δευτέρας και θα ειδοποιήσω.Dimitris έγραψε:Ρε εκλείσαμεν όξα ακόμα; Αν όχι να το μετακινήσουμε μια βδομάδα μετά να μπορεί και ο φίλτατος συνοδοιπόρος ψαράς. Αν εκλείσαμεν ή αν δεν βολεύκει τους άλλους θα παραγγείλω εγώ και για τον Μάριο και τρώω τα, εν εσσει πρόβλημα![]()
Προς το παρόν εσύ δίνε αγκίστρια για κέφαλους![]()