ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΕΛΑΙΩΝΑΣ"-2016
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΕΛΑΙΩΝΑΣ"-2016
Αγαπητοι μου φιλοι νομιζω ηρθε ο καιρος να γινει η συναντηση μας και να τα πουμε απο κοντα οπως καθε φορα!
Να μοιραστουμε απο κοντα τις απογοηταυσεις μας,τις αποτυχιες μας,τις επιτυχιες μας,τα ευτραπελα μας και οτι αλλο μας εχει χαρισει η αγαπημενη μας δραστηριοτητα την χρονια που μας περασε και γιατι οχι..να γνωρισουμε και αλλα νεα και μη μελοι του φορουμ!
Προσωπικα η Ταβερνα ''Ελαιονας'' στην Επισκοπη Λεμεσου οπου εγινε περσι η συναντηση μου αρεσε παρα πολυ σαν περιβαλλον.....ειναι και στο κεντρο οπου μπορει να βολεψει ολες τις πολεις ωστε να μην κανουμε αρκετα χιλιομετρα!
Η ημερα Παρασκευη νομιζω βολευει καλυτερα τους περισσοτερους εαν οχι ολους εαν κρινω απο τα λεγομενα μας καθε φορα!
Τι λετε.....με λιγο καλο φαγητο,λιγη χαλαρη μουσικη και λιγο ποτο θα περασουμε ενα πολυ πολυ ωραιο βραδυ οπως και την περασμενη φορα.....η συναντηση δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο τις συναντησεις που βλεπουμε στο διαδικτυο του εξωτερικου.....με το τζακι μας με την παραδοσιακη κουζινα μας με τα ολα μας...ας θυμηθουμε:P
Να μοιραστουμε απο κοντα τις απογοηταυσεις μας,τις αποτυχιες μας,τις επιτυχιες μας,τα ευτραπελα μας και οτι αλλο μας εχει χαρισει η αγαπημενη μας δραστηριοτητα την χρονια που μας περασε και γιατι οχι..να γνωρισουμε και αλλα νεα και μη μελοι του φορουμ!
Προσωπικα η Ταβερνα ''Ελαιονας'' στην Επισκοπη Λεμεσου οπου εγινε περσι η συναντηση μου αρεσε παρα πολυ σαν περιβαλλον.....ειναι και στο κεντρο οπου μπορει να βολεψει ολες τις πολεις ωστε να μην κανουμε αρκετα χιλιομετρα!
Η ημερα Παρασκευη νομιζω βολευει καλυτερα τους περισσοτερους εαν οχι ολους εαν κρινω απο τα λεγομενα μας καθε φορα!
Τι λετε.....με λιγο καλο φαγητο,λιγη χαλαρη μουσικη και λιγο ποτο θα περασουμε ενα πολυ πολυ ωραιο βραδυ οπως και την περασμενη φορα.....η συναντηση δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο τις συναντησεις που βλεπουμε στο διαδικτυο του εξωτερικου.....με το τζακι μας με την παραδοσιακη κουζινα μας με τα ολα μας...ας θυμηθουμε:P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Re: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΕΛΑΙΩΝΑΣ"-2016
Παρων...παρασκευη εννοουμε 1/4/2016;;;
Με ετσι μερα οι ιστοριες θα ειναι καπως ετσι...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Με ετσι μερα οι ιστοριες θα ειναι καπως ετσι...

- πανικος
μαλλον και εγω παρον για αν ειναι αυτη την παρασκευη
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Δεν αναφερθηκα σε αυτην την παρασκευη....απλα εας αρχισουμε να το προγραμματιζουμε για να δουμε ποιοι θελουν να ερθουν και πια παρασκευη θα βολεψει!
Λεω εγω μια ημερομηνια τωρα σαν αρχη ωστε να υπαρχει και χρονος προγραμματισμου......ημερα παρασκευη 15/4/2016
Λεω εγω μια ημερομηνια τωρα σαν αρχη ωστε να υπαρχει και χρονος προγραμματισμου......ημερα παρασκευη 15/4/2016
-
- Full Member
Οκ..ηταν αοριστη η ημερομηνια γιαυτο..ετσι καλυτερα να μπει προγραμμα..παρων ξανα..
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
- Pathfinder
Για μενα παιδες ειναι πολυ δυσκολη μερα στις 15 και μαλλον δεν θα σας τιμησω.Ειμαι 12-14 νυχτερι και 16-17 υπηρεσια παλε.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Αλεξ πες ποτε μπορεις ...ολα κανονιζονται...τις 22?Pathfinder έγραψε:Για μενα παιδες ειναι πολυ δυσκολη μερα στις 15 και μαλλον δεν θα σας τιμησω.Ειμαι 12-14 νυχτερι και 16-17 υπηρεσια παλε.
- Pathfinder
Αν κανονιζονται οι αλλοι στις 15 δεν πειραζει δεν χαθηκε ο κοσμος.Αν οχι, θα μπορουσα στις 8 η 16 του μηνα μετα που την δουλεια που με βολευει και στην επιστροφη.Και 22 ειμαι οκ αν και νυχτερι στις 21.Ατε εγω ειπα σας 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
8 θα ειμαι εκτος Κυπρου...κραταμε το 22 μεχρι να ακουσουμε και τους υπολοιπους!