Μαχαίρια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Μαχαίρια

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εννοείτε ότι αστειευόμαστε ρε φίλε ;)

Τζιαί παρέτα το φαί ρε, τρώε τζιαί λλίο ψάριν είπαμε!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δεν ειναι το πολυ που τρω ρε φιλε.
Ειναι οι ωρες που τρω. Αργα το βραδυ. Οτιδηποτε φας μετα τις 9 μιση με 10 και μετα πας για υπνο στοιβαζετε.
Αλλα οι ωρες μου εν βολευκουν να τρω νωρις.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Όχι ρε λεβέντη μου έννεν καλό τούτο. Προσπάθα να το αλλάξεις όσο μπορείς.

Αν ήμουν Λεμεσό, αντί φαί τες νύχτες θα πηγαίναμε 2-3 ωρούες spinning ;)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:Εισουν απεναντι δυο θεσεις δεξια.
Ευτυχως εδια σου τα δικα του ο Σολωνας που εν τρωει μιλλουες και φτασαμεν και μεις να φαμε ;) :lol:
Οποιος πεινα φετος καθετε διπλα που τον Σολωνα.
Ετσι εγκρατεια ουτε παπας εν εχει :D

Χμ...πατερ Σολις....
Νεο παρατσουκλι στο φορουμ :D
Δεν γινετε να εχει 2 πατερ μια εκκλησια ρε χρυσανθε μου .....επρολαβε αλλος :D

Και οντως οποιος πεινα πολλα να κατσει διπλα μου θα με ευκολυνει:)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Πάεις φιρί φιρί να δοκιμάσει τα νέα του φυσίγγια πάνω σου... :mrgreen:

Μαριε μου που τον Λεβεντη μου το Χρυσανθο δεν εχω κανενα προβλημα...οτι και να πει ο Μαγκας μου ξερωντας τον χαρακτηρα του..παντα τα λεει με το τροπο του,με το χαζουι του και χαριτολογωντας και αστειευομενος χωρις να προσβαλει κανενα...και αν το καμει και κατα λαθος ο πρωτος που στεναχωριεται ειναι ο ιδιος και παντοτε λεει και το συγνωμη του.....μακαρι να ηταν ουλλοι σαν το χρυσανθο μας....τα φυσιγγια καπου θα βρουμε να τα ριξουμε ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Πάεις φιρί φιρί να δοκιμάσει τα νέα του φυσίγγια πάνω σου... :mrgreen:

Μαριε μου που τον Λεβεντη μου το Χρυσανθο δεν εχω κανενα προβλημα...οτι και να πει ο Μαγκας μου ξερωντας τον χαρακτηρα του..παντα τα λεει με το τροπο του,με το χαζουι του και χαριτολογωντας και αστειευομενος χωρις να προσβαλει κανενα...και αν το καμει και κατα λαθος ο πρωτος που στεναχωριεται ειναι ο ιδιος και παντοτε λεει και το συγνωμη του.....μακαρι να ηταν ουλλοι σαν το χρυσανθο μας....τα φυσιγγια καπου θα βρουμε να τα ριξουμε ;)
:lol: Ακριβώς όπως τα λες Σόλωνα! Τυχεροί όσοι τον ξέρουν και είναι φίλοι του 8-)
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

:lol: Ακριβώς όπως τα λες Σόλωνα! Τυχεροί όσοι τον ξέρουν και είναι φίλοι του 8-)

Σε αυτο θα συμφωνήσω και επαυξάνω , ''τσιακούι'' ο Χρυσανθος ,μας!!!
Όπως και οι προλαλήσαντες!! Δόξα τον Θεό εγνώρισα σας και ξέρω τι ανθρώποι ήσαστε.... :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ανταποδίδω Νίκο μου!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα αλλά και για την υπέροχη σου οικογένεια!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:Ανταποδίδω Νίκο μου!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα αλλά και για την υπέροχη σου οικογένεια!

Πότε έρχεσε Πάφο είπαμε , καλοκαίρι ?!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Nikos έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ανταποδίδω Νίκο μου!! Το ίδιο ισχύει και για εσένα αλλά και για την υπέροχη σου οικογένεια!

Πότε έρχεσε Πάφο είπαμε , καλοκαίρι ?!!
Το καλοκαίρι κάθε χρόνο φίλε μου. Εννοείτε πως θα σε ειδοποιήσω να βρεθούμε οικογενειακώς! Ότι ψάρι πιάσω θα σου τηλεφωνήσω να έρτετε κάτω να το ψήσω! ;)

Σκεφτόμουν να έρτω και το τριήμερο αλλά ακυρώθηκε μάλλον. Ήταν να ντυθώ φάσσα να σου κάμω έκπληξη :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”