ΚΑΛΑ ΚΥΝΙΓΙΑ

sotiris!129

Re: ΚΑΛΑ ΚΥΝΙΓΙΑ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

καλα κυνηγια κοπελια... ζεν πιραζει αν καλικοσουμε κανα λαο αυριο, ετσι ζε αλιος εσυνηθισαμε εχει 3ς νυχτες που τους καλικονω στον υπνο μου!!! :D
προσεχτικα και μεν ξεχασεται τες φωτογραφικες σας!!! να δουμε ζε εμεις τιποτε που να ερτουμε παπαγαλοι σπιτι! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

sotiris!129 έγραψε:καλα κυνηγια κοπελια... ζεν πιραζει αν καλικοσουμε κανα λαο αυριο, ετσι ζε αλιος εσυνηθισαμε εχει 3ς νυχτες που τους καλικονω στον υπνο μου!!! :D
προσεχτικα και μεν ξεχασεται τες φωτογραφικες σας!!! να δουμε ζε εμεις τιποτε που να ερτουμε παπαγαλοι σπιτι! :lol: :lol: :lol:

Εγώ ένωσα τζαι την καμερούα πας το καππέλλο ... πέρκι φκάλω κανένα καλό video
Φιλικά,
Χρήστος
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

ατε μανα μου λιες ωρες εμειναν γμτ και εν περνουν :( φυσικα ουτε λογος να κοιμηθω ποψε θορο τους στο υπνο μου το καλο εν να περασουν λιο πιο γλιορα ποψε εν να ερτει η παρεα που εν να παμε αυριο να φαμε να πουμε καμια ιστορια περκι περασει η ωρα τουτο εν το κυνηγι διασκεδαση με την παρεα πρωτα απο ολα και αν πιασουμε και κανενα λαο εν και χαλα μας :lol: το κακο ειναι οτι αρκεψαν τα αυτοκυνητα να γυριζουν που τα τωρα ποψε θα κλαψουν οι χωματοδρομοι :(
stellis
Full Member

Δημοσίευση από stellis »

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) :)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

εχει κανεναν που εν να τζοιμηθεί ποψε??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
justDOit
Full Member

Δημοσίευση από justDOit »

Παιδιά τελειώσαν τα λόγια!! ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, και βάλτε και καμμιά φωτογραφία με τις επιτυχίες σας για μας που είμαστε στο εξωτερικό!
christos mich.
Full Member

Δημοσίευση από christos mich. »

Anthimos έγραψε:εχει κανεναν που εν να τζοιμηθεί ποψε??? :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω παω τωρα στο κρεβατι περκει με πιαει ως τεσ 11 ο ιπνος :lol: :lol: :lol: καλες επιτιχιες!!!!
Άβαταρ μέλους
Hunter25
Full Member

Δημοσίευση από Hunter25 »

APO KARDIAS KALA KINIGIA KAI PROPANTOS ASFALISMENA SE EMAS KAI TA SKILIA MAS. EGW EIME EIDI ETOIMOS STO XORKO MOU ME LIGO KRASI :) ELPIZW MEXRI TIS 10 NA KATAFERW NA KIMITHW
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αλλασει ζε η ωρα ναμεμπο...ουλλα εναντιον :lol: :lol: :lol:
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Εύχομαι σε όλη την παρέα του σάιτ καλό κυνήγι, ασφάλεια πανω απο όλα, να χαρούμεν την αυριανή μέρα, μακρυά απο ακρότητες, με σεβασμό στους συνάδελφους κυνηγούς αλλά και στό θηραμα. Αν καποιοι δεν πετύχουν το αναμενώμενο να ξέρουν οτι υπάρχει και η επόμενη εξώρμηση. :D :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”