Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Pathfinder
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Παμε για την τελευταια μας παιδες...καλες επιτυχιες και οτι θελει ας κατεβασει...το πουλι επετασε απο καιρο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Παμε για τον τελικο παιδες...ολοημερο και παλι για τελευταια φορα
Καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε

Καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Πολυ ωραια εικονα μου αφησε το τελευταιο κυνηγι...τα πουλια ηταν πολλα στον καινουργιο τοπο που δοκιμασα, αλλα ημουν ατυχος και απελπιστικα μονος...3-4 φορες μου εκαναν ντου και για κλασματα του δευτερολεπτου με επιαναν απροετοιμαστο να μην μπορω να επωμισω λογο των δεντρων και του οπτικου μου πεδιου...άλλες 3-4 φορες θα μπορουσα να ριξω αλλα δεν θα εβρισκα τα πουλια όπως και αυτή που εχασα, λογο του δυσβατου της περιοχης και ετσι περιμενα να σταυρωσουν αλλα δεν...1 χρυσο καλλικωμα 1 χαμενη 1 στο χερι και 1 ξιφτερισμα δυνατο που μαλλον και αυτή θα πεθανε αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να δω την πορεια της...
Βαζουμε το σταυρο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Αυγουστο...επεσαν οι τιτλοι τελους και για το φετινο Χειμερινο κυνηγο Φασσας...

Βαζουμε το σταυρο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Αυγουστο...επεσαν οι τιτλοι τελους και για το φετινο Χειμερινο κυνηγο Φασσας...

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Και απο χρονου φιλοι μου....να ειμαστε γεροι δυνατοι με υγεια και τα αλλα ολα ειναι στο χερι μας!!!
Η τελευταια προσπαθεια εγινε..και αποχερετω το κυνηγι του 2016 με ενα ευχαριστω τελικο αποτελεσμα!
Το πρωινο και μεχρι το μεσημερι καθολου καλο....πρωι μεχρι τις 8.30 σε μια περιοχη χωρις να βλεπω πουλια...αποφασιζω να αλλαξω τοπο...προσπαθω να κοψω δρομο αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο
ουτε μπροστα πηγαινε αλλα ουτε πισω...μεχρι τα μπουνια...τηλεφωνα,ιστοριες....καταφερνουμε να βγαλουμε το αμαξι μαζι μετα την βοηθεια ενως καλου φιλου που εσπευσε χωρις δευτερη σκεψη για διασωση
....να ειναι καλα το παιδι
Μετα σε αλλη περιοχη για απογευματινο οπου και πηρα καποια πουλια τελειωνοντας τον τελικο με 7-0
+ χαλκινο καλλικωμα + 1 πουλι οπως λεει και ο φιλος Λεωνιδας που δεν μπορεσα μεσα απο τις βαλανιδιες να ριξω + αλλες 8-10 περιπτωσεις που εφυγαν απαιχτες λογο του οτι με εβλεπαν που εψαχνα τα αλλα πουλια
!!!
Και απο χρονου παιδια
Η τελευταια προσπαθεια εγινε..και αποχερετω το κυνηγι του 2016 με ενα ευχαριστω τελικο αποτελεσμα!
Το πρωινο και μεχρι το μεσημερι καθολου καλο....πρωι μεχρι τις 8.30 σε μια περιοχη χωρις να βλεπω πουλια...αποφασιζω να αλλαξω τοπο...προσπαθω να κοψω δρομο αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο

ουτε μπροστα πηγαινε αλλα ουτε πισω...μεχρι τα μπουνια...τηλεφωνα,ιστοριες....καταφερνουμε να βγαλουμε το αμαξι μαζι μετα την βοηθεια ενως καλου φιλου που εσπευσε χωρις δευτερη σκεψη για διασωση

Μετα σε αλλη περιοχη για απογευματινο οπου και πηρα καποια πουλια τελειωνοντας τον τελικο με 7-0

Και απο χρονου παιδια

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Breda Pegaso
Ωραια φωτο Σολων μπλε και παραλλαγη!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Βασιλιας Σολωνα μου αλλα προσεχε και λιο που παεις και διας!!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Και απο χρονου φιλοι μου....να ειμαστε γεροι δυνατοι με υγεια και τα αλλα ολα ειναι στο χερι μας!!!
Το πρωινο και μεχρι το μεσημερι καθολου καλο....πρωι μεχρι τις 8.30 σε μια περιοχη χωρις να βλεπω πουλια...αποφασιζω να αλλαξω τοπο...προσπαθω να κοψω δρομο αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο![]()
ουτε μπροστα πηγαινε αλλα ουτε πισω...μεχρι τα μπουνια...τηλεφωνα,ιστοριες....καταφερνουμε να βγαλουμε το αμαξι μαζι μετα την βοηθεια ενως καλου φιλου που εσπευσε χωρις δευτερη σκεψη για διασωση....να ειναι καλα το παιδι
![]()
Μετα σε αλλη περιοχη για απογευματινο οπου και πηρα καποια πουλια τελειωνοντας τον τελικο με 7-0+ χαλκινο καλλικωμα + 1 πουλι οπως λεει και ο φιλος Λεωνιδας που δεν μπορεσα μεσα απο τις βαλανιδιες να ριξω + αλλες 8-10 περιπτωσεις που εφυγαν απαιχτες λογο του οτι με εβλεπαν που εψαχνα τα αλλα πουλια
!!!
Και απο χρονου παιδια

Μπραβο και ευχομαι του χρονου οσο αφορα εμας του Λευκωσιατες να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα...μια χρονια που αφηνε υποσχέσεις ηταν ισως από τις χειρότερες μου....και δεν είναι θεμα καρπωσης...τουλάχιστον να υπαρχει καποια κινηση πουλιων να μας κρατα σε εγρηγορση...
Αντε και του χρονου ελπιζω να μπορεσω να κυνηγησω και γω σε άλλες αγαπημενες μου περιοχες που λογο οικογενειας δεν το καταφερα φετος...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Φιλε Σολο εισαι πομπα..βασιλιας...τελειωσες την σαιζον με τα καλυτερα...μπραβο!!!
Επηε και τουτη η σαιζον παιδες..απο χαλια μεχρι πολυ χαλια προσωπικα.Τον καιρο που κυνηγουσα περτιτζια επιανα παραπανω φασσες απο οτι επιασα φετος που πηγα αποκλειστικα για φασσα.Αλλαξα 2 περιοχες σημερα και ειδα 3 πουλια μαζι στην 2η.Πηρα το ενα με ενα περιεργο τροπο που θα θυμαμαι πολυ καιρο νομιζω.Ειδα 3 κυριες να μου κανουν ολομετωπη επιθεση.Υπολογιζα να παω και για νταπλ, ριχνω στην πρωτη με 7αρι και την βλεπω που την πιανει η σιηπεθκια και χανει υψος και γυριζω στην δευτερη η οποια μου εβαλε μπροστα μια αθασια την οποια εθερισα.Γυριζω να δω την πρωτη και οπως επεφτε βρηκε τα ποδκια της και εκαμε φτερο.Ου Γριστος λαλω ετα τζιαμε ουλλα ηθελες και νταπλ.Βλεπω την επηε καμια 200 μετρα και εκαμε επαναστροφη και ξαναγυριζει προς το μερος μου.Γεμιζω και ετοιμαζομαι μολις εμφανιστει πανω που το δεντρο να της ριξω.Κοντεφκει μου στα25- 30 μετρα και εκει που παω να επωμισω θωρω την και ερκεται κατω μες το καθαροτοπι οπως την μαππα.Εβαλα τον σταυρο μου.Οπως και να εχει υγεια να εχουμε και παμε για του χρονου
Επηε και τουτη η σαιζον παιδες..απο χαλια μεχρι πολυ χαλια προσωπικα.Τον καιρο που κυνηγουσα περτιτζια επιανα παραπανω φασσες απο οτι επιασα φετος που πηγα αποκλειστικα για φασσα.Αλλαξα 2 περιοχες σημερα και ειδα 3 πουλια μαζι στην 2η.Πηρα το ενα με ενα περιεργο τροπο που θα θυμαμαι πολυ καιρο νομιζω.Ειδα 3 κυριες να μου κανουν ολομετωπη επιθεση.Υπολογιζα να παω και για νταπλ, ριχνω στην πρωτη με 7αρι και την βλεπω που την πιανει η σιηπεθκια και χανει υψος και γυριζω στην δευτερη η οποια μου εβαλε μπροστα μια αθασια την οποια εθερισα.Γυριζω να δω την πρωτη και οπως επεφτε βρηκε τα ποδκια της και εκαμε φτερο.Ου Γριστος λαλω ετα τζιαμε ουλλα ηθελες και νταπλ.Βλεπω την επηε καμια 200 μετρα και εκαμε επαναστροφη και ξαναγυριζει προς το μερος μου.Γεμιζω και ετοιμαζομαι μολις εμφανιστει πανω που το δεντρο να της ριξω.Κοντεφκει μου στα25- 30 μετρα και εκει που παω να επωμισω θωρω την και ερκεται κατω μες το καθαροτοπι οπως την μαππα.Εβαλα τον σταυρο μου.Οπως και να εχει υγεια να εχουμε και παμε για του χρονου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Panmoy
- Full Member
7 Γκολαρες στο 90'SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Και απο χρονου φιλοι μου....να ειμαστε γεροι δυνατοι με υγεια και τα αλλα ολα ειναι στο χερι μας!!!
Το πρωινο και μεχρι το μεσημερι καθολου καλο....πρωι μεχρι τις 8.30 σε μια περιοχη χωρις να βλεπω πουλια...αποφασιζω να αλλαξω τοπο...προσπαθω να κοψω δρομο αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο![]()
ουτε μπροστα πηγαινε αλλα ουτε πισω...μεχρι τα μπουνια...τηλεφωνα,ιστοριες....καταφερνουμε να βγαλουμε το αμαξι μαζι μετα την βοηθεια ενως καλου φιλου που εσπευσε χωρις δευτερη σκεψη για διασωση....να ειναι καλα το παιδι
![]()
Μετα σε αλλη περιοχη για απογευματινο οπου και πηρα καποια πουλια τελειωνοντας τον τελικο με 7-0+ χαλκινο καλλικωμα + 1 πουλι οπως λεει και ο φιλος Λεωνιδας που δεν μπορεσα μεσα απο τις βαλανιδιες να ριξω + αλλες 8-10 περιπτωσεις που εφυγαν απαιχτες λογο του οτι με εβλεπαν που εψαχνα τα αλλα πουλια
!!!
Και απο χρονου παιδια

- Panmoy
- Full Member
Τη δευτερη φορα που ηρτε ζαλισμενη καταπανω σου τζαι ειδε σε επαθεν αμεσως καρδιακη φιλε....του χρονου να ξεκινησεις τον περτικο ρε Αλεξ για να επανελθουν τα νουμερα της φασσαςPathfinder έγραψε:Φιλε Σολο εισαι πομπα..βασιλιας...τελειωσες την σαιζον με τα καλυτερα...μπραβο!!!

- Pathfinder
Λαλεις ααα?εν ετσι που επαθε και η γυναικα μου...και τωρα τραβα τα μαλλια τηςPanmoy έγραψε:Τη δευτερη φορα που ηρτε ζαλισμενη καταπανω σου τζαι ειδε σε επαθεν αμεσως καρδιακη φιλε....του χρονου να ξεκινησεις τον περτικο ρε Αλεξ για να επανελθουν τα νουμερα της φασσαςPathfinder έγραψε:Φιλε Σολο εισαι πομπα..βασιλιας...τελειωσες την σαιζον με τα καλυτερα...μπραβο!!!
Επηε και τουτη η σαιζον παιδες..απο χαλια μεχρι πολυ χαλια προσωπικα.Τον καιρο που κυνηγουσα περτιτζια επιανα παραπανω φασσες απο οτι επιασα φετος που πηγα αποκλειστικα για φασσα.Αλλαξα 2 περιοχες σημερα και ειδα 3 πουλια μαζι στην 2η.Πηρα το ενα με ενα περιεργο τροπο που θα θυμαμαι πολυ καιρο νομιζω.Ειδα 3 κυριες να μου κανουν ολομετωπη επιθεση.Υπολογιζα να παω και για νταπλ, ριχνω στην πρωτη με 7αρι και την βλεπω που την πιανει η σιηπεθκια και χανει υψος και γυριζω στην δευτερη η οποια μου εβαλε μπροστα μια αθασια την οποια εθερισα.Γυριζω να δω την πρωτη και οπως επεφτε βρηκε τα ποδκια της και εκαμε φτερο.Ου Γριστος λαλω ετα τζιαμε ουλλα ηθελες και νταπλ.Βλεπω την επηε καμια 200 μετρα και εκαμε επαναστροφη και ξαναγυριζει προς το μερος μου.Γεμιζω και ετοιμαζομαι μολις εμφανιστει πανω που το δεντρο να της ριξω.Κοντεφκει μου στα25- 30 μετρα και εκει που παω να επωμισω θωρω την και ερκεται κατω μες το καθαροτοπι οπως την μαππα.Εβαλα τον σταυρο μου.Οπως και να εχει υγεια να εχουμε και παμε για του χρονου!! Μπραβο φιλε μου για το σιδερο σημερα...ατε και απο χρονου με υγεια!!