https://www.docdroid.net/2PKmRvN/meleti-fassas.pdf.html
Δυστυχώς έχει γραφτεί μόνο στα Αγγλικά, εκοίταξα και δεν βρήκα κάτι στα Ελληνικά. Αν είναι θα ξεκινήσω να το μεταφράσω, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος αν θα τα καταφέρω, υπάρχουν επιστημονικοί όροι μέσα και διάφορα, επίσης υπολογίζω θα μου πάρει αρκετό χρόνο. Θα ξεκινήσω και βλέπουμε.Kostas M. έγραψε:Σπυρο νομιζω αν γινοταν μια μεταφραση στα ελληνικα και να καθαρογραφτει κιολας θα το εκτιμουσαμε ιδιαιτερα εμεις που δεν ξερουμε και τοσο καλα αγγλικα. Μπορει να γινει και ενα αρθρο στο περιοδικο αυτη η μελετη. Μπορει ισως και με καποια αλλαγες ή και να προσθεσετε κατι ακομη.
Μα δεν το ζητησα φιλε Μαριε! Απλα σχολιασα. Το ξερω οτι ειναι δυσκολο. Και ειπα εξαλου απο πριν στον Σπυρο οτι, οτιδηποτε κανει εμεις θα το εκτιμησουμε. Θα ηταν πολυ ωραιο αν γινοταν μια καινουργια εξυχρονισμενη μελετη και με τα μεσα που διαθετουμε σημερα. Και γενικα για αλλα θηραματα της Κυπρου. Θα βοηθουσε να κατανοησουμε τα θηραματα του τοπου μας περισσοτερο και να τα βοηθουσουμε μαθαινοντας καποια καινουργια πραγματα και δεδομενα. Αλλα εξηασα... Εμας ενδιαφερει μας την ωρα που να παμεν να σταθουμε τζιαμε ναν γεματον ο τοπος τζαι να καμουμε αριθμο... Δυστυχως φιλοι μου και οι υπευθυνοι που παιρνουν τις αποφασεις για το κυνηγι μας ετσι το βλεπουν και οχι με μελετες και πραξεις στον χρονο.MARIOSE έγραψε: Φίλε Κώστα λίγο δύσκολο και χρονοβόρο να γίνει μετάφραση. Καλύτερα να τη διαβάσει κάποιος που ξέρει αγγλικά και να σου λέει τα βασικά για να τα κρατήσεις. Αν τα καταφέρει ο Σπύρος (και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ) καλώς.