Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Κάπου είχα και μια μελέτη που έγινε στην Κύπρο (νομίζω το 2000) και αφορά τις φάσσες και την αναπαραγωγή τους σε μια περιοχή στην Πάφο. Θα προσπαθήσω να την βρω αν και νομίζω το έγγραφο το έχω σαρωμένο (scanned) και δεν ξέρω πως να το βάλω στο φόρουμ να το διαβάσετε.

Πάντως χαίρομαι που διαβάζω αυτά που εγράψετε λεβέντες. Δείχνει την ποιότητα σας σαν κυνηγοί. Σεβασμός στο θήραμα!
Μάριε μου αν είναι pdf να σου δώσω το e-mail μου να μου το στείλεις και κανονίζω το. :)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Κάπου είχα και μια μελέτη που έγινε στην Κύπρο (νομίζω το 2000) και αφορά τις φάσσες και την αναπαραγωγή τους σε μια περιοχή στην Πάφο. Θα προσπαθήσω να την βρω αν και νομίζω το έγγραφο το έχω σαρωμένο (scanned) και δεν ξέρω πως να το βάλω στο φόρουμ να το διαβάσετε.

Πάντως χαίρομαι που διαβάζω αυτά που εγράψετε λεβέντες. Δείχνει την ποιότητα σας σαν κυνηγοί. Σεβασμός στο θήραμα!
Μάριε μου αν είναι pdf να σου δώσω το e-mail μου να μου το στείλεις και κανονίζω το. :)
OK Σπύρο ήβρα την, είναι pdf ναι. Έστειλα σου την ήδη :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Για τους φασσάρηδες μας

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 27#p105327
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Να ειστε καλα Μαριε και Σπυρο....πολυ ενδιαφερον!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

spyrosspyrou851 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε: Μάριε μου αν είναι pdf να σου δώσω το e-mail μου να μου το στείλεις και κανονίζω το. :)
Για τους φασσάρηδες μας

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 27#p105327

Ευχαριστούμε παιδιά... Να είστε καλά..
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Μπράβο ρε παιδιά...!!!
Εγω δοκίμασα την τυχη μου για καμιά σιδερένια το απόγευμα αλλά για ακόμα μια φορά φάνηκα άτυχος!!
Τελικά , ότι μα ότι κανεις εν λάθος!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Nikos έγραψε:Μπράβο ρε παιδιά...!!!
Εγω δοκίμασα την τυχη μου για καμιά σιδερένια το απόγευμα αλλά για ακόμα μια φορά φάνηκα άτυχος!!
Οχι φιλε Νικο...το ακουσα αρκετες φορες τουτο..... κανουμε το σωστο,αλλα αυτες ειναι πιο σωστες με αποτελεσμα εμεις να φαινομαστε σχεδον παντα λαθος ;) :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:Τελευταια εξορμηση σημερα για μενα...κρεμασα τα παπουτσια...επερασαμε καλα και φετος...Το πιο σημαντικο γεγονος σημερα ειναι οτι τα πουλια τα πηρα με φυσιγγια ιδιογομωσης...ολοδικα μου...ανοιξα νεο κεφαλαιο...δουλεια για τους ησυχους μηνες που ερχονται.... 5 πουλια σημερα...το 1 δεν εκανε για φωτογραφηση...ελειπε ο μισος του εαυτος :lol:
Μπραβο ρε φιλε τελειωσες μια χαρα τη χρονια σου :P

Αλλα οταν λεω οτι εισαι σιγανο ποταμακι...εισαι...απο ιδιογομωση ωστε :D

Welcome to the club φιλε και ειμαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθεις οσο τιποτε αλλο ;)
Φιλε καμνω τες δουλειες μου παντα αθορυβα αλλα στο1000% ;) ...την πρωτη δοση αδρεναλινης την επιασα με τα φυσιγγια μου...αρκετες δοκιμες στο μεσοδιαστημα αλλα αφησα για το τελος την πρακτικη...λεω και γω μπας και... το αποτελεσμα ενθουσιασε με...εχω καμμια 30αρια πακετα διαφορες χαρτουτσιες της φασσας εν να ξεκινησω να σκεφτομαι που θα τες χαρισω :lol: !
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Nikos έγραψε:Μπράβο ρε παιδιά...!!!
Οχι φιλε Νικο...το ακουσα αρκετες φορες τουτο..... κανουμε το σωστο,αλλα αυτες ειναι πιο σωστες με αποτελεσμα εμεις να φαινομαστε σχεδον παντα λαθος ;) :D

Σωστός ο τρόπος που το έθεσες...!! ;) :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Γλυκοπικρη γευση μας αφησε η φετινη χρονια και παμε αυριο για να πουμε το αντιο μας...
Καλα να ειμαστε και του χρονου ισως καταφέρουμε να τα παμε καλυτερα...

Κλεινουμε ραντεβού και παλι τον Αυγουστο μαζι με την άλλη μεγαλη μας αγαπη τα τρυγόνια...!!!

Καλη επιτυχια σε οσους θα είναι αυριο στο τελευταιο χειμωνιατικο ραντεβού για φετος...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”