Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Ωραιος φιλε!...σε τη θαιρμωκρασηα ζαισταινης τα φησυγκηα σου κε δαιν βγαζη εμα τω πουλη??;)
Θερμοκρασια τσεπης ;) :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φασσόμερα σήμερα, εβαρέθηκα να μετρώ...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Panmoy έγραψε:
Nikos έγραψε:Ρε παιδιά για όνομα εξαφανιστήκαν τα πουλιά?Τι στο καλό γίνεται.... μαλλον ο καιρός δεν βοηθάει....

Ρε Παντελή, εσυ ακάθεκτος και σταθερός! μα έχεις φασσομαγνήτη !? :lol: :) επήες μες το εκκολαπτήριο? ;) :)
:lol: Νικο μου καμνω στο κυνηγι οτι και στο ψαρεμα : 1) Εξευρεση τοπων 2) Παρακολουθηση 3) Διαχειρηση (Μεν το φκαλεις του κορφου σου :D ) Προυποθεση για τα πρωτα 3.. το 4) Πεισμα..οτι αφησεις πισω που τουτα κατι θα παει foul..
Εν πολλά καλή μεθολογία σου, άμα βρίσκεις και χρόνο και τηράς την είσαι πόμπα!!
Μπράβο φίλε και εις ανώτερα!! Πάντα με επιτυχίες....!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Σόλωνα για είμαι ειλικρινής απο το βίντεο δεν κατάλαβα ότι έπεσε το πουλί!!!
Πάντως εκατέβηκε σιδερωμένο...! Γουέλ Ντάν!!! :D
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Δυο αμφιλεγομενες βολες προχτες πανω σε πουλια με την παλια Nobel Speed (αγορασμενες περυσι και θεωρητικα παλιο στοκ) και στη συνεχεια 3 ακαριαια σκοτωματα με τις καινουργιες (φρεσκο στοκ φετινο) με εβαλαν σε υποψιες.....ιδου τα αποτελεσματα της νεκροψιας...
Οι παλιες πηγαν καλαθο...one way ticket !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Αριστερά η καινούργια; Πάντως με τον τρόπο που είναι κιτρινισμένο το δεξιά πιστονάκι και την πιο σκουρόχρωμη πυρίτιδα, η δεξιά μου μοιάζει πιο παλιά.

Αν κοιτάξεις το πάνω μέρος του κουτιού θα δεις χαραγμένο τον αριθμό κατασκευής. Πάντως με βάση την ιστοσελίδα, πλέον οι νέες speed βγαίνουν με 16μμ μέταλλο ενώ παλιά ήταν με 12μμ μέταλλο, άρα με βάση τη φωτογραφία σου Παντελή μου, η αριστερά πρέπει να είναι η καινούργια.
ASE
Full Member

Δημοσίευση από ASE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Αριστερά η παλιά; Πάντως με τον τρόπο που είναι κιτρινισμένο το δεξιά πιστονάκι και την πιο σκουρόχρωμη πυρίτιδα, η δεξιά μου μοιάζει πιο παλιά.

Αν κοιτάξεις το πάνω μέρος του κουτιού θα δεις χαραγμένο τον αριθμό κατασκευής.

κοπελια για μενα ο φετινος Γενναρης κ Φλεβάρης είναι από τους ποιο δυνατούς. Ισως κ οι πολλες αναγνωρίσεις και δεν σταματω. Συνεχεια στη Πριζα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ASE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Αριστερά η παλιά; Πάντως με τον τρόπο που είναι κιτρινισμένο το δεξιά πιστονάκι και την πιο σκουρόχρωμη πυρίτιδα, η δεξιά μου μοιάζει πιο παλιά.

κοπελια για μενα ο φετινος Γενναρης κ Φλεβάρης είναι από τους ποιο δυνατούς. Ισως κ οι πολλες αναγνωρίσεις και δεν σταματω. Συνεχεια στη Πριζα.
Μπραβο σου φιλε...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

ASE έγραψε:

Εκαμες το γαμο τους...μπραβο !
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

spyrosspyrou851 έγραψε:Αριστερά η καινούργια; Πάντως με τον τρόπο που είναι κιτρινισμένο το δεξιά πιστονάκι και την πιο σκουρόχρωμη πυρίτιδα, η δεξιά μου μοιάζει πιο παλιά.

Αν κοιτάξεις το πάνω μέρος του κουτιού θα δεις χαραγμένο τον αριθμό κατασκευής. Πάντως με βάση την ιστοσελίδα, πλέον οι νέες speed βγαίνουν με 16μμ μέταλλο ενώ παλιά ήταν με 12μμ μέταλλο, άρα με βάση τη φωτογραφία σου Παντελή μου, η αριστερά πρέπει να είναι η καινούργια.
Ακριβως φιλε...η πυριτιδα στην καινουργια ειναι μικροτερα φυλλαρακια και καπως στρογγυλεμενα σε αντιθεση με την παλια που ειναι μεγαλυτερα και τετραγωνισμενα....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”