Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.[/quote]

Να σου ζησει το μωρακι Μαριε...παντα δυνατο με υγεια!

Το τηλ παιδια παντα πρεπει να ειναι ανοιχτο....για μενα ειναι το φιλαρακι/συντροφος μου στο βουνο...και τις προαλλες οπως ειδατε το χρειαστηκα!

Ανθρωποι ειμαστε με οικογενεια...πολλα σημβαινουν!

Παντα ανοιχτο και ας χασουμε και 2-3-4-5 ευκαιριες.....ποσες φορες εχασα την ευκαιρια μου που ηταν και η μοναδικη...πολλες....αλλα δεν πειραζει....πανω απ'ολα η σασφαλεια μας!

Στη προχθεσινη φαση ετσι για να ξερετε το αφησα στο τελος και πηγε 1μ κατω...δεν προλαβα να το βαλω στη τσεπη...την γλιτωσε ομως....η μαλλον την γλιτωσα :D ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.

Το τηλ παιδια παντα πρεπει να ειναι ανοιχτο....για μενα ειναι το φιλαρακι/συντροφος μου στο βουνο...και τις προαλλες οπως ειδατε το χρειαστηκα!

Παντα ανοιχτο και ας χασουμε και 2-3-4-5 ευκαιριες.....ποσες φορες εχασα την ευκαιρια μου που ηταν και η μοναδικη...πολλες....αλλα δεν πειραζει....πανω απ'ολα η σασφαλεια μας!

Στη προχθεσινη φαση ετσι για να ξερετε το αφησα στο τελος και πηγε 1μ κατω...δεν προλαβα να το βαλω στη τσεπη...την γλιτωσε ομως....η μαλλον την γλιτωσα :D ;)[/quote]
Ευχαριστώ Σόλωνα να 'σαι καλά φίλε.
Η μαλακία Είναι ότι πάντα διαισθάνονται όταν θα μιλήσεις στο τηλ να σου την κάνουν. Ποτέ δεν το κατάλαβα τούτο.
Πρίν μερικά χρόνια O κουμπάρος μου κατήντισε να με πέρνει τηλ Και va μΟυ λεει "Έπιασα σε πέρκι 'ερθει Κανένα πουλί να παίξω!"[emoji1]
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Prestige 8 έγραψε:Ευχαριστώ πρώτα για Τις ευχές Μάριε, 'Αvτρο Και Pathfinder (φίλε μου εσένα δεν ξέρω το ονομά σου[emoji4] )
Δεν 'εχω λόγο να διαφωνίσω με τα λεγόμενα σας , νομίζω εν Κατανοητό με την δεύτερη μου σκέψη!
Αλλά ρε Άντρο άμα 'Ερχεται φάσα Και μιλώ της , σίγουρα εννά πετάσω το τηλ Και μετά ξανά πιάνω την![emoji1]
Αλεξης φιλε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Ευχαριστώ 'Αλεξη.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.

Στη προχθεσινη φαση ετσι για να ξερετε το αφησα στο τελος και πηγε 1μ κατω...δεν προλαβα να το βαλω στη τσεπη...την γλιτωσε ομως....η μαλλον την γλιτωσα :D ;)
Ευχαριστώ Σόλωνα να 'σαι καλά φίλε.
Η μαλακία Είναι ότι πάντα διαισθάνονται όταν θα μιλήσεις στο τηλ να σου την κάνουν. Ποτέ δεν το κατάλαβα τούτο.
Πρίν μερικά χρόνια O κουμπάρος μου κατήντισε να με πέρνει τηλ Και va μΟυ λεει "Έπιασα σε πέρκι 'ερθει Κανένα πουλί να παίξω!"[emoji1][/quote]

καλο :D
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Μαριε να σου ζησει το μωρακι σου! Εμπηκες και εσου στον χορο τωρα φιλε μου και εν να χορεψεις. Τα κλειστα κινητα τζαι τζηνα που ξερες ξιαστα... :D
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλές επιτυχίες αύριο λεβέντες!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Καλες επιτιχιες σε οσους εννα παν καποιοι αλλοι εννα περιμενουν αποτελεσματα που το γραφειο[emoji35]

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Kostas M. έγραψε:Μαριε να σου ζησει το μωρακι σου! Εμπηκες και εσου στον χορο τωρα φιλε μου και εν να χορεψεις. Τα κλειστα κινητα τζαι τζηνα που ξερες ξιαστα... :D
Eυχαριστω Κωστάκη..
Εννά περάσουμε την να καμυμε..[emoji6]
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε φιλοι μου!

Ας ζεσταθουμε λιγο μεχρι να ερθει το ξημερωμα :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”