oplo beretta onyx 686
-
- Full Member
oplo beretta onyx 686
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ BERETTA ONYX 686 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟ ΤΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ,ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟ Ι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΙΝ ΟΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΓΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΟΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.
- kyriakos304
Re: oplo beretta onyx 686
kyriacosv έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ BERETTA ONYX 686 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟ ΤΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ,ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟ Ι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΙΝ ΟΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΓΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΟΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.
Φίλε μου ενδιαφέρει με και εμένα τούτο το όπλο. Αν Θέλεις στείλε μου μήνυμα να μου πεις από πού και πόσα το έπιασες
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Giorgoscy
- Full Member
Χαιρετω τους φιλους κυνηγους,
Εγω φιλε εχω το 686 Onyx Pro.Εσυ ποιο μοντελλο εχεις για να ξερω αν μιλουμε για το ιδιον οπλο.
Και εμενα ειναι η πρωτη μου φορα που θα το παρω στο ενδημικο και ουτε εγω μπορω να σου πω με βεβαιοτητα τι χαρτουτζιες να αγορασεις.Στη φασσα αν και δεν εσυρα πολλες χαρτουτσιες το συμπερασμα ειναι οτι ΔΕΝ κλωτσα ως τα 32 γραμμαρια που εχρησιμοποιησα τον σεμπτεβρη.Τωρα σιουρα θα χρησιμοποιησω ως τα 36 γραμμαρια το πολλυν,οχι γιατι δεν πεζει παραπανω, αλλα θεωρω οτι δεν χρειαζετε.Εγω προσωπικα ειμαι λατρης των Ιταλικων χαρτουτζιων γιατι ετσι !!! Στο σκοπευτηριο χρησιμοποιω τες RC τες οποιες αγοραζω με την κασια.Στο κυνηγι θα χρησιμοποιησω RC και NS και μαλλον θα παρω και κατι OLYMPIA που μου εκαμαν δωρο για να τες δοκιμασω και ο θεος βοηθος.Που δευτερας θα αναλυσουμεν το αποτελεσμα.Οσον για το προβλημα που λεεις με την πεταλουδα εξηγα το πιο καλα γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις .
Φιλικα Γιωργος
Εγω φιλε εχω το 686 Onyx Pro.Εσυ ποιο μοντελλο εχεις για να ξερω αν μιλουμε για το ιδιον οπλο.
Και εμενα ειναι η πρωτη μου φορα που θα το παρω στο ενδημικο και ουτε εγω μπορω να σου πω με βεβαιοτητα τι χαρτουτζιες να αγορασεις.Στη φασσα αν και δεν εσυρα πολλες χαρτουτσιες το συμπερασμα ειναι οτι ΔΕΝ κλωτσα ως τα 32 γραμμαρια που εχρησιμοποιησα τον σεμπτεβρη.Τωρα σιουρα θα χρησιμοποιησω ως τα 36 γραμμαρια το πολλυν,οχι γιατι δεν πεζει παραπανω, αλλα θεωρω οτι δεν χρειαζετε.Εγω προσωπικα ειμαι λατρης των Ιταλικων χαρτουτζιων γιατι ετσι !!! Στο σκοπευτηριο χρησιμοποιω τες RC τες οποιες αγοραζω με την κασια.Στο κυνηγι θα χρησιμοποιησω RC και NS και μαλλον θα παρω και κατι OLYMPIA που μου εκαμαν δωρο για να τες δοκιμασω και ο θεος βοηθος.Που δευτερας θα αναλυσουμεν το αποτελεσμα.Οσον για το προβλημα που λεεις με την πεταλουδα εξηγα το πιο καλα γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις .
Φιλικα Γιωργος
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ . ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ . ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ . ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΛΑΔΙ, ΒΑΛΕ ΤΟΥ ΛΙΓΟ WD40 ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΥ . ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟkyriacosv έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ BERETTA ONYX 686 KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟ ΤΙ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ,ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΛΟ Ι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΙΝ ΟΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΓΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΡΟΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ