Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο Παντελη αυτα ειναι φιλε μου[emoji14]

Το ενα και μοναδικο πουλι της χθεσινης απογευματινης εξορμησης αφιερωμενο στο φιλο Μαριο(Prestige 8) γιατι το δικαιουτε μετα απο τοσο καιρο που το ζητησε!

Το πρωινο με αλλαγη 2 τοπους δεν μου ειχε δωσει ουτε τουφεκια!

Με το τηλ στο χερι και την ωρα που προσπαθουσα σκυφτος μετα απο κληση να το κλεισω και να το βαλω στη τσεπη....μπαμ και να τις κοκονες.....προσπαθεια και για δευτερη αλλα εφυγε με σχεδον με οπισθεν με μανουβρες αλα F16....η αποσταση με 1.5 ζουμ στη καμερα!

Τεταρτη και παλι για νεα προσπαθεια αν θελει ο θεος :P.....με 720P

Ωραίος Σολωνα...
Το καλό το πραμα αργεί που λέμε!!!
Ο θάνατος του ενηλικου αυτού πτηνου ήταν ακαριαιος και προήλθε από πολλαπλά διαμπερές τραύματα στο κεφάλι, το λαιμό, την δεξιά φτερουγα καθώς επίσης και σε διάφορα ζωτικα όργανα του. Απο τα πιο πάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι χρησιμοποιηθηκε η λεγόμενη μέθοδος πυροτεχνηματος!!![emoji1]
Αμα ακουσα και τον χαρακτηριστικό ήχο του ξαφνιασματος τους τι άλλο θέλω. Ακόμα λίγο να κόψω τον αυχένα μου![emoji1]
Ευχαριστώ φίλε μου, πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα!
Να εισαι καλα Μαριε μου και καλη επιστροφη στα πατρια εδαφη!

Ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερη η κατασταση και να χαρεις και εσυ την αγαπημενη μας δραστηριοτητα περισσοτερο!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Nikos έγραψε:Σόλωνα λεβέντη!!Με έτσι αιφνιδιασμό πάλε καλα που κατάφερες και το πήρες σε βίντεο....
Μιά χαρά!! :D
Ξερεις.....αμα ειναι κυριακη ξεκινουν τα γνωστα τηλεφωνηματα και κυριος το απογευμα.....τι ωρα θα ερθεις,σε ποση ωρα θα εισαι σπιτι......τελικα που θα παμε κ.λ.π,κ.λ.π :D ......και εσυ να εισαι στη πριζα γιατι ειναι η ωρα των πουλιων που θα κανουν την κινηση τους με αυτοσυγκεντρωση στο φουλ....ο καθε ενας το βιολι του που λεμε :D

Ν'αμαστε καλα Νικο μου μονο...και αυτα ειναι μερος του παιχνιδιου :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Nikos έγραψε:Σόλωνα λεβέντη!!Με έτσι αιφνιδιασμό πάλε καλα που κατάφερες και το πήρες σε βίντεο....
Ξερεις.....αμα ειναι κυριακη ξεκινουν τα γνωστα τηλεφωνηματα και κυριος το απογευμα.....τι ωρα θα ερθεις,σε ποση ωρα θα εισαι σπιτι......τελικα που θα παμε κ.λ.π,κ.λ.π :D ......και εσυ να εισαι στη πριζα γιατι ειναι η ωρα των πουλιων που θα κανουν την κινηση τους με αυτοσυγκεντρωση στο φουλ....ο καθε ενας το βιολι του που λεμε :D

Σολων τα χειροτερα τηλεφωνα ειναι οταν εισαι στο τζιηταστρο της τζιηκλας και αρκευκουν τα τηλεφωνα το τελευταιο 20 λεπτο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Prestige 8 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο Παντελη αυτα ειναι φιλε μου[emoji14]

Το ενα και μοναδικο πουλι της χθεσινης απογευματινης εξορμησης αφιερωμενο στο φιλο Μαριο(Prestige 8) γιατι το δικαιουτε μετα απο τοσο καιρο που το ζητησε!

Το πρωινο με αλλαγη 2 τοπους δεν μου ειχε δωσει ουτε τουφεκια!

Με το τηλ στο χερι και την ωρα που προσπαθουσα σκυφτος μετα απο κληση να το κλεισω και να το βαλω στη τσεπη....μπαμ και να τις κοκονες.....προσπαθεια και για δευτερη αλλα εφυγε με σχεδον με οπισθεν με μανουβρες αλα F16....η αποσταση με 1.5 ζουμ στη καμερα!

Τεταρτη και παλι για νεα προσπαθεια αν θελει ο θεος :P.....με 720P

Ωραίος Σολωνα...
Το καλό το πραμα αργεί που λέμε!!!
Ο θάνατος του ενηλικου αυτού πτηνου ήταν ακαριαιος και προήλθε από πολλαπλά διαμπερές τραύματα στο κεφάλι, το λαιμό, την δεξιά φτερουγα καθώς επίσης και σε διάφορα ζωτικα όργανα του. Απο τα πιο πάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι χρησιμοποιηθηκε η λεγόμενη μέθοδος πυροτεχνηματος!!![emoji1]
Αμα ακουσα και τον χαρακτηριστικό ήχο του ξαφνιασματος τους τι άλλο θέλω. Ακόμα λίγο να κόψω τον αυχένα μου![emoji1]
Ευχαριστώ φίλε μου, πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα!
Να εισαι καλα Μαριε μου και καλη επιστροφη στα πατρια εδαφη!

Ελπιζω του χρονου να ειναι καλυτερη η κατασταση και να χαρεις και εσυ την αγαπημενη μας δραστηριοτητα περισσοτερο!
Από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτι φίλε μου. .. Αν και ούτε ο Θεός εν μας σώζει νομίζω..[emoji4]
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Breda Pegaso έγραψε:

Σολων τα χειροτερα τηλεφωνα ειναι οταν εισαι στο τζιηταστρο της τζιηκλας και αρκευκουν τα τηλεφωνα το τελευταιο 20 λεπτο!
Στεφανε συμφωνω απολυτα..την περασμενη βδομαδα να μ χτυπα τηλ η μανα μ
Εισαι βουνο ακομα;
Ναι πε μ τι θελεις..
Ο ταδε παρεας σ εχει αρφο π τον λαλουν ταδε..;
(Θωρω 5 μαυρους γραμμη πανω μ)
Ξερω γω ρε κουμπαρε αν εχει αρφο κ πως τον λαλουν..μπαμ μπαμ
Εππεσε οξα εφυε σου;
Κλεισε ατε γεια..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αχερκωτης έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε: Ξερεις.....αμα ειναι κυριακη ξεκινουν τα γνωστα τηλεφωνηματα και κυριος το απογευμα.....τι ωρα θα ερθεις,σε ποση ωρα θα εισαι σπιτι......τελικα που θα παμε κ.λ.π,κ.λ.π :D ......και εσυ να εισαι στη πριζα γιατι ειναι η ωρα των πουλιων που θα κανουν την κινηση τους με αυτοσυγκεντρωση στο φουλ....ο καθε ενας το βιολι του που λεμε :D

Στεφανε συμφωνω απολυτα..την περασμενη βδομαδα να μ χτυπα τηλ η μανα μ
Εισαι βουνο ακομα;
Ναι πε μ τι θελεις..
Ο ταδε παρεας σ εχει αρφο π τον λαλουν ταδε..;
(Θωρω 5 μαυρους γραμμη πανω μ)
Ξερω γω ρε κουμπαρε αν εχει αρφο κ πως τον λαλουν..μπαμ μπαμ
Εππεσε οξα εφυε σου;
Κλεισε ατε γεια..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Xaxaxa κλαιω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Αλεξη τουτο ενεν τιποτε

μαλαι ο σκυλλος παστον λαο
χτυπα το τηλεφωνο που την δουλεια ο μαστρος

-επιαες τιποτε?
-οχι πεμου γλιορα
-επιαεν ο ταδε και εγυρευκεσε για κατι εξαρτηματα
-πετου εννα τον πιαω αυριο
-πεμου τα νουμερα να τα ευρο εγω
πετασσετε ο λαος μπαμ αππεσε που την πρωτη !
αλλαγη οθονης κινιτου 110 ευρω :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ANTROS BREDA έγραψε:Αλεξη τουτο ενεν τιποτε

μαλαι ο σκυλλος παστον λαο
χτυπα το τηλεφωνο που την δουλεια ο μαστρος

-επιαες τιποτε?
-οχι πεμου γλιορα
-επιαεν ο ταδε και εγυρευκεσε για κατι εξαρτηματα
-πετου εννα τον πιαω αυριο
-πεμου τα νουμερα να τα ευρο εγω
πετασσετε ο λαος μπαμ αππεσε που την πρωτη !
αλλαγη οθονης κινιτου 110 ευρω[emoji38][emoji38][emoji38] :lol:
Χαχαχα εν παιζεσαι:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ε μα εννα σπασω ρε φιλε φκαλουν τα ποδκια μας νερο στο λαο και να το αφηκο να φει και εγω να μιλω στο τηλεφονο? τωρα εμαθα ομως και εν το απαντο αμαν εχει μαλαι ειδικα ανεν που την δουλεια.......
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Εννοείτε ρε φιλε.....
Προσωπικά αν είναι έτσι φάση ή ειδικά όπως λένε στο τζίταστρο....
Όποιος και όποτε και να ένει απαντώ...
-Εν κατι επείγον???(Που ως επι το πλείστο δεν ειναι επείγον .... )
-Όχι
-Γειά μιλούμε μετα...!!
Μή κακό! αν είναι κάτι επείγον, μπορει και να τα ξαπολύσω και να φύγω....
Είπα το και θα το λέω πάντα!!! ΥΓΕΙΑ φίλοι μου και μέ το ντουπλέ που έχασε ο Σολωνας έχει αξία, μέ ο μαυρόπουλος του Μιχάλη , με το τηλέφωνο του Άντρου..με τίποτε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”