Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αχερκωτης έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Βασικα κοπελια οτι καμεις με τις κυριες γενικως εν λαθος...μενεις ψηλα παιρνουν χαμηλα, μενεις χαμηλα παιρνουν ψηλα.Σημερα εμεινα χαμηλα και επερασαν που το ψηλο μου ποστο πανω απο 100 πουλια σε πολλες διαφορετικες περιπτωσεις. φκαινω πανω ψηλα κατα τις 10 και επερνουσαν ουλλες πουκατω χαμηλα.Δαμε εκαμα και τα 27 χρυσα καλλιτζια και πηρα την 5η.Αστα να πανε.Μεχρι την τελευταια εξορμηση νομιζω θα με φκαλουν νοκαουτ
Αλεξη το τοπουι ετσιακκαρες το;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι φιλε μου δεν τα καταφερα ετσι οπως ηρταν τα πραματα...θελω να εχω την μερα μου ολοκληρη στην εξορμηση εκεινη και με το προγραμα που δουλευκω τουτον τον μηνα εν ολες μισες...δεν το καμνω να παω και να φυω ως το μεσημερι σε καινουργιο τοπο...υγεια να εχουμε και θα το εχω στα υποψην..αν δεν ειναι φετος του χρονου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Pathfinder έγραψε:
Αχερκωτης έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Βασικα κοπελια οτι καμεις με τις κυριες γενικως εν λαθος...μενεις ψηλα παιρνουν χαμηλα, μενεις χαμηλα παιρνουν ψηλα.Σημερα εμεινα χαμηλα και επερασαν που το ψηλο μου ποστο πανω απο 100 πουλια σε πολλες διαφορετικες περιπτωσεις. φκαινω πανω ψηλα κατα τις 10 και επερνουσαν ουλλες πουκατω χαμηλα.Δαμε εκαμα και τα 27 χρυσα καλλιτζια και πηρα την 5η.Αστα να πανε.Μεχρι την τελευταια εξορμηση νομιζω θα με φκαλουν νοκαουτ
Αλεξη το τοπουι ετσιακκαρες το;

Οχι φιλε μου δεν τα καταφερα ετσι οπως ηρταν τα πραματα...θελω να εχω την μερα μου ολοκληρη στην εξορμηση εκεινη και με το προγραμα που δουλευκω τουτον τον μηνα εν ολες μισες...δεν το καμνω να παω και να φυω ως το μεσημερι σε καινουργιο τοπο...θα παω ομως για αναγνωριση σιγουρα μολις με αφηκουν οι γιουες μου :)υγεια να εχουμε και θα το εχω στα υποψην..αν δεν ειναι φετος του χρονου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Ελπιζω οταν εξορμησεις εκει να εχεις ανταξια κ καλυτερη μερα π την χτεσινη σ εξορμηση..

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Αχερκωτης έγραψε:Ελπιζω οταν εξορμησεις εκει να εχεις ανταξια κ καλυτερη μερα π την χτεσινη σ εξορμηση..

Λιες και καλες φιλε λιες και καλες
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Μπραβο Παντελη αυτα ειναι φιλε μου :P

Το ενα και μοναδικο πουλι της χθεσινης απογευματινης εξορμησης αφιερωμενο στο φιλο Μαριο(Prestige 8) γιατι το δικαιουτε μετα απο τοσο καιρο που το ζητησε!

Το πρωινο με αλλαγη 2 τοπους δεν μου ειχε δωσει ουτε τουφεκια!

Με το τηλ στο χερι και την ωρα που προσπαθουσα σκυφτος μετα απο κληση να το κλεισω και να το βαλω στη τσεπη....μπαμ και να τις κοκονες.....προσπαθεια και για δευτερη αλλα εφυγε με σχεδον με οπισθεν με μανουβρες αλα F16....η αποσταση με 1.5 ζουμ στη καμερα!

Τεταρτη και παλι για νεα προσπαθεια αν θελει ο θεος :P.....με 720P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Σόλωνα, ο συνονόματος θα ευχαριστηθεί την αφιέρωση :D

Εύχομαι καλύτερα αποτελέσματα την Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μπραβο Παντελη αυτα ειναι φιλε μου[emoji14]

Το ενα και μοναδικο πουλι της χθεσινης απογευματινης εξορμησης αφιερωμενο στο φιλο Μαριο(Prestige 8) γιατι το δικαιουτε μετα απο τοσο καιρο που το ζητησε!

Το πρωινο με αλλαγη 2 τοπους δεν μου ειχε δωσει ουτε τουφεκια!

Με το τηλ στο χερι και την ωρα που προσπαθουσα σκυφτος μετα απο κληση να το κλεισω και να το βαλω στη τσεπη....μπαμ και να τις κοκονες.....προσπαθεια και για δευτερη αλλα εφυγε με σχεδον με οπισθεν με μανουβρες αλα F16....η αποσταση με 1.5 ζουμ στη καμερα!

Τεταρτη και παλι για νεα προσπαθεια αν θελει ο θεος :P.....με 720P

Ωραίος Σολωνα...
Το καλό το πραμα αργεί που λέμε!!!
Ο θάνατος του ενηλικου αυτού πτηνου ήταν ακαριαιος και προήλθε από πολλαπλά διαμπερές τραύματα στο κεφάλι, το λαιμό, την δεξιά φτερουγα καθώς επίσης και σε διάφορα ζωτικα όργανα του. Απο τα πιο πάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι χρησιμοποιηθηκε η λεγόμενη μέθοδος πυροτεχνηματος!!![emoji1]
Αμα ακουσα και τον χαρακτηριστικό ήχο του ξαφνιασματος τους τι άλλο θέλω. Ακόμα λίγο να κόψω τον αυχένα μου![emoji1]
Ευχαριστώ φίλε μου, πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

MARIOSE έγραψε:
Nikos έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ωραίος Αλέξη μπράβο φίλε!

Σπύρο αυτό σημαίνει πραγματικός κυνηγός και σύντροφος, μπράβο σου φίλε.

14 Φεβρουαρίου ξημέρωμα με βρήκε με τους 3 μεγάλους μου έρωτες, φύση, φάσσες και φυσικά το έταιρον μου ήμιση. Έπεισα την για πρώτη φορά να με ακολουθήσει και από ότι εκατάλαβα ήταν η τελευταία :lol:
Η εξόρμηση έγινε στην Πάφο σε πόστο που μου έδειξε φέτος ένας καλός μου φίλος. Μέχρι τις 11 πήρα μια φάσσα, είχα 2 υπέροχα καλλίτζια και το έταιρον ήμιση έδιωξε μου 2 φορές τα πουλιά (την πρώτη φορά έρχονταν 5 να κάτσουν πάνω στη τζεφαλή μου...). Λίγα τα πουλιά αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ!

ΥΓ: Το απόγευμα της μέρας των ερωτευμένων, μετά από βασιλικό ψαρομεζέ στο Γιάγκο, την πήρα σε απόμερη μεριοχή... για να κάμω αναγνώριση :lol: :lol: . Τα πουλιά έδωσαν το παρόν τους και ήδη κάνω σχέδια για την Τετάρτη. Αν η κίνηση είναι η ίδια που είδα το κέφι μας θα το κάνουμε. Η σκέψη να τα κλείσω για φέτος πήρε παράταση ;)

Ρε Μάριε εσυνδύασες τα ούλλα εσυ!! Πόμπα φάση!!! :D ;)
Νίκο μου την επόμενη φορά παρείστικο, θα πάρουμε και τις συζύγους και το Γιωρκούι ;)
Ως του χρόνου το Γιωρκούι θα είναι έτοιμο.!!!Ήδη ξεκίνησε τις αναγνωρίσεις!! :lol: :D
Πλάκα θα έχει....βάλλε μου ιδέες!!! :lol: :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σόλωνα λεβέντη!!Με έτσι αιφνιδιασμό πάλε καλα που κατάφερες και το πήρες σε βίντεο....
Μιά χαρά!! :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

MARIOSE έγραψε:Ωραίος Σόλωνα, ο συνονόματος θα ευχαριστηθεί την αφιέρωση :D

Εύχομαι καλύτερα αποτελέσματα την Τετάρτη.
Σιγουρα φιλε.....επισης για την Τεταρτη αν πας!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”