Δεν θα βάλω φούλλ περιγραφή, έτσι για την πεθυμήσετε τζιαι λίγο, εξόρμηση με το Λεύκιο σήμερα μέχρι τες 10 και μετά στο τοπούι μου για περπατητό. Εκατάφερα να πιάσω 5 στο πρώτο μέρος, ο Λεύκιος έπιασε 1 και μια φάσσα και έχασε 3. Πάντως από τα λεγόμενα του Λεύκιου ήταν λίγα τα πουλιά και εγώ όταν έπαιξα ένα μαυρόπουλο και επήα να τον πιάσω επεράσαν πάρα πολλά πουλιά που επήαν άπαικτα.
Στο τοπούι μου με το που εκατέβηκα έπαιξα 2 αλλά είβρα τη μιά, επόνησα το γόνατο μου τζιαι αναγκαστικά πολλά λίγο επερπάτησα, είβρα ένα νοσσιό, έβαλα κάτι πετρούες τζιαι έκατσα. Είδα αρκετά πουλιά σαν εκαθούμουν, και 3 φάσσες, αλλά δεν μου έδωσε χέρι εκτός από ένα, το οποίο του έσυρα, επιάστηκε αλλά εσυνέχισε την πορεία του με την μια γαλάτη του κτυπημένη. Αποτέλεσμα για μένα σήμερα 6 τζίκλες.
Πάντως ένας άνθρωπος που ήρτε μου είπε ότι το πρωί στην τοποθεσία που πάω εμπαίναν πουλιά, θα δείξει την Τετάρτη.
Τα σημερινά πουλιά, τα δύο με Lambro Direct 32gr #9.5, δύο πουλιά με Victory Concorde 31gr #9, ένα πουλί με Lambro Mezzo 30gr #9 και ένα πουλί με Victory Super Tordo 32gr #9.
http://s13.postimg.org/n6gc7yemv/DSC00368.jpg