Pathfinder έγραψε:Γεμωνουν μπαταριες οι φασσαριες?:) Εσκεφτουμουν πριν (την ωρα που εκαμνα τον καφε μου με το τσιγαρο) γιατι με τραβησε το κυνηγι της φασσας.Ηβρα καμια 10ρια λογους...εσας που την κυνηγατε γιατι την κυνηγατε?
Δυκολο να την καταβαλεις...δυσκολο να την βρεις...δυσκολο να της γελασεις να σου δωκει χερι...δυσκολο να εχεις τοση κραση...η αδρεναλινη στα υψη αμα την βλέπεις από μακρια να ερχεται...
Η απλα είμαι ερωτευμενος με τα ματια της!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Pathfinder έγραψε:Γεμωνουν μπαταριες οι φασσαριες?:) Εσκεφτουμουν πριν (την ωρα που εκαμνα τον καφε μου με το τσιγαρο) γιατι με τραβησε το κυνηγι της φασσας.Ηβρα καμια 10ρια λογους...εσας που την κυνηγατε γιατι την κυνηγατε?
Δυκολο να την καταβαλεις...δυσκολο να την βρεις...δυσκολο να της γελασεις να σου δωκει χερι...δυσκολο να εχεις τοση κραση...η αδρεναλινη στα υψη αμα την βλέπεις από μακρια να ερχεται...
Ακριβώς αυτό! !!
Πάντως πρόσφατα έπιασα τον εαυτό μου να μονολογεί στο καρτέρι :" Τελικά δεν υπάρχουν φασσαριδες αλλά βλαγκαριδες "
Αυτο!!!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?