Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Chris B725 έγραψε:Χαιρετώ τους φασσάριες του φορουμ !!

Δεν εκυνήγησα ποτέ φάσσα και δύσκολο να το κάμω λόγω του ότι βαρκούμε το καρτέρι και δεν έχω υπομονή... έτσι δεν είμαι οικείος στο εν λόγω θήραμα... Στο περπατητό όμως τυχαίνει να δώ κάποια πουλιά αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι φάσσες...

Χτες στο καθιερωμένο μου περπατητό στις τζίκλες είδα 2 πουλιά έτσι ψηλωμένα και εδιεροτούμουν αν είναι φάσσες... Εγύρισα το όπλο να τις πιάσει λίγο η κάμερα αλλα δυστυχώς η συννεφιά δεν εβοήθησε :P Με fullscreen την οθόνη και 1080p όμως κάτι φαίνεται... Έκανα και λίγο ζουμ... Είναι φάσσες?

Η αλήθεια εσκέφτουμουν να γράψω το εν λόγω post αλλά λαλώ γι αυτό είναι το φορουμ ίσως κάποιος απαντήσει ;)

ΥΓ. Δεν θα τους έριχνα αν έβλεπα φασσάριες να τις περιμένουν, αλλά στις περιοχές που πάω δεν είδα ποττέ φασσάριες στο καρτέρι έτσι σκέφτομαι να έχω πάνω μου κανένα 6αρακι αν τις ξαναδώ...

φιλε είναι σιαχινια...αμα γυριζουν στασιμα ετσι συνηθως είναι σιαχινια...φασσες δεν είναι σιγουρα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Γεράκια δεν είναι σίγουρα... Βλέπω συχνά και ξέρω και το σχήμα και το πέταμα τους...

Δεν ήταν στάσιμα απλά το βίντεο είναι σε πολύ αργή κίνηση και διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα...

Αν τα ξαναπετύχω με καλύτερο καιρό θα τα ξανατραβήσω μπορεί να φαίνονται καλύτερα... ;)
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Chris B725 έγραψε:Χαιρετώ τους φασσάριες του φορουμ !!

Δεν εκυνήγησα ποτέ φάσσα και δύσκολο να το κάμω λόγω του ότι βαρκούμε το καρτέρι και δεν έχω υπομονή... έτσι δεν είμαι οικείος στο εν λόγω θήραμα... Στο περπατητό όμως τυχαίνει να δώ κάποια πουλιά αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι φάσσες...

Χτες στο καθιερωμένο μου περπατητό στις τζίκλες είδα 2 πουλιά έτσι ψηλωμένα και εδιεροτούμουν αν είναι φάσσες... Εγύρισα το όπλο να τις πιάσει λίγο η κάμερα αλλα δυστυχώς η συννεφιά δεν εβοήθησε :P Με fullscreen την οθόνη και 1080p όμως κάτι φαίνεται... Έκανα και λίγο ζουμ... Είναι φάσσες?

Η αλήθεια εσκέφτουμουν να γράψω το εν λόγω post αλλά λαλώ γι αυτό είναι το φορουμ ίσως κάποιος απαντήσει ;)

ΥΓ. Δεν θα τους έριχνα αν έβλεπα φασσάριες να τις περιμένουν, αλλά στις περιοχές που πάω δεν είδα ποττέ φασσάριες στο καρτέρι έτσι σκέφτομαι να έχω πάνω μου κανένα 6αρακι αν τις ξαναδώ...

φιλε είναι σιαχινια...αμα γυριζουν στασιμα ετσι συνηθως είναι σιαχινια...φασσες δεν είναι σιγουρα
φιλε φαινεται αρκετα καθαρα στην αργη κινηση...όχι τοσο οσο να μπορω να σου πω ακριβως τι είναι...αλλα σιγουρα είναι στις κατηγοριες των γερακιων - σιαχινιων...φαινονται καθαρα και το ανοιγμα των φτερων του και η ουρα...σιγουρα φασσες δεν είναι ουτε καποιο κορακοειδες...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Ωραίος φίλε !! Ευχαριστώ !!
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Chris B725 έγραψε:Ωραίος φίλε !! Ευχαριστώ !!
Σωστοι και ο Αθως και ο Λεωνιδας....ειναι αρπακτικο....μαλλον Γερακινα!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Γεμωνουν μπαταριες οι φασσαριες?:) Εσκεφτουμουν πριν (την ωρα που εκαμνα τον καφε μου με το τσιγαρο) γιατι με τραβησε το κυνηγι της φασσας.Ηβρα καμια 10ρια λογους...εσας που την κυνηγατε γιατι την κυνηγατε?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εν έκατσα καμιά φορά να το φιλοσοφίσω φίλε αλλά δεν είμαι ούτε 100% φασσάρης με εξαίρεση το φετινό χρόνο που σχεδόν αποκλειστικά σκεφτόμουν το κυνήγι φάσσας.

Ίσως επειδή το κυνήγι της γίνεται σε απόμερες περιοχές ως επί το πλήστον με λίγους κυνηγούς, ίσως γιατί το καρτέρι μου αρέσει περισσότερο παρά το περπατητό, ίσως το βασιλικό της πέταγμα και η ομορφιά της, το μόνο σίγουρο είναι ότι της έχω αδυναμία. Μπορώ να προσθέσω κι άλλα αλλά ίσως με πιο μικρή σημασία.

Προτιμώ να πάω για 1 φάσσα παρά για 5 τζιήκλες.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Επειδη εγερασετε τζιεν θωρειτε τεε τχικλες κ αναγκάστηκα παιζετε φασσες που φαινουνται.

Έδωκα πανω εννεν? ;) :lol:

Αουυυυυ....καλα ρε μεν κάμετε δοκιμες πανω μιυ :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως.

5 φάσσες?
20 τσίκλες?
ή
1 μυλοκόπι 2κιλο?
8-)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Dimitris έγραψε:
MARIOSE έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως.

5 φάσσες?
20 τσίκλες?
ή
1 μυλοκόπι 2κιλο?
8-)
Η εναν κιλο αγγρελια με τα αυκα? :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”