savvis25 έγραψε:
Άμα εν μαζί μου καλλικώνει (βασικά αζουλεύκει που μένα).
Άμα εν μόνος κάμνει ΘΡΑΥΣΗ.
Η αλήθεια είναι ότι εν αρκετά εύστοχος για τα δεδομένα του περπατητού κυνηγίου που κάμνει/ουμε συνήθως και με ποικιλία βολών και πολλές φορές σε οριακές αποστάσεις!
Σάββα η αλήθεια να λέγεται όταν κυνηγώ μόνος μου έχω παραπάνω επιτυχίες τις πιο πολλές φορές. Ένας λόγος που γίνεται είναι ότι όταν είμαι μόνος μου δεν έχω συνέχεια την έννοια του άλλου, είτε να του φωνάξω εάν έρχεται κάτι πάνω του, είτε να γνωρίζω συνέχεια τη θέση του για να μεν παίξει ο ένας τον άλλο.
Ένας ακόμα λόγος που γίνεται αυτό και έχω παραπάνω επιτυχίες μόνος μου, είναι ότι εάν είσαι με άλλο, ιδιαίτερα στο περπατητό κατσιαρίζουμε πολλά πιο παραπάνω και τα πουλιά μας νώθουν πιο γρήγορα. Τι εννοώ, πετάσσεται μια τζίκλα τζιαι σου φωνάζω ότι έρκεται πάνω σου, είτε σύρεις του πουλιού είτε όχι τα οποιαδήποτε άλλα πουλιά ακούουν μας και ξέρουν ότι ερκούμαστε. Ενώ αν ήμουν μόνος μου, το πουλί που έφυε απλώς θα έφεφκε άπαικτο και οποιαδήποτε άλλα πουλιά δεν θα ήταν τόσο νευρικά. Επίσης όταν περπατούμε σίγουρα θα μιλήσουμε μεταξύ μας και τα πουλιά ακούουν μας και είναι πιο καχύποπτα, θα κάμουμε το παναϊρούι μας σε κάποιες φάσεις, αλλά τα πουλιά θα μας ακούσουν που το μίλι.
Επίσης όταν είμαι μόνος μου κινούμαι με εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς και παρακολουθώ συνέχεια τα πουλιά και προσπαθώ να τα ακούω για να αποφασίσω τι να κάμω. Όταν είσαι με άλλο προσπαθείς συνέχεια να μένεις κοντά ο ένας στον άλλο για να μπορεί ο ένας να βοηθά τον άλλο. Όταν είμαι μόνος μου περπατώ με το πάσο μου, θα κάμω τα διαλείμματα μου και τις σκέψεις μου για να καταστρώσω τα σχέδια μου, ενώ αν είσαι με άλλο όλες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις πρέπει να συμπεριλαμβάνουν και τους δύο.