ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:μαριε εχει ατομο που περσι εμαθε οτι επεξα 29 σε 1 εξορμηση και επιαννεμε να παω να του τες παρω να βκαλει φωτογραφια να πικκαρι αλλους παρεες του :lol:
μιλουμε ειμαστε για παναιρκα!
μετα ειπατου οτι η τσικλες μου εν ντροπαλες και εν μπορουν τες φωτογραφιες και εν μου ξαναμιλισε ΕΠΝΑΣΑ :D
Όου γες! :lol:
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

B725 Sporting έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Σπύρο, αν έπιανες τες χαλλουμοτές τζιαί επήεννες απογευματινό ήταν να πιάσεις τζιαί τη φασσούα σου :D

Φίλε Κρις, κάποιοι στο facebook κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν (ευτυχώς). Παρέτα να ασχολείσε μαζί τους για να έβρεις την ησυχία σου...Ο στόχος δεν είναι η κάρπωση και η κρεατοσυλλογή. Όπως σε βλέπω απολαμβάνεις το κυνήγι σου με τον πατέρα σου και για εμένα είσαι ολοκληρωμένος! 8-)
Theo ;) :lol: εσύγχισες με, με τον άλλον 725 χαχα !!
Χαχαχα.. Εσυγχήσαμε τα Browning... :lol: :lol:

Λαλώ τζαι εγώ πότε ασχολήθηκα με τους ταλιμπαν του φατσοβιβλίου και εν το ξέρω :P :lol: :lol:

Φίλε μου ''Sporting'' απολάμβανε το κυνήγι σου, τες στιγμές με τον πατέρα σου στην εξοχή (που κάποιοι τις θεωρούν δεδομένες αλλά για μας που δεν τις έχουμε μας λείπουν) και η κάρπωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα... Θα έχει μέρες που θα παίξεις και 10 και 15 και 25 πουλιά θα έχει και μέρα που θα παίξεις μόνο ένα αλλά το παίξιμο του να αξίζει όλη τη μέρα !!! Κάμνε εκείνο που σε ευχαριστεί και περνάς καλά και άσε τους άλλους να λεν... ;)
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Chris B725 έγραψε:
B725 Sporting έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Σπύρο, αν έπιανες τες χαλλουμοτές τζιαί επήεννες απογευματινό ήταν να πιάσεις τζιαί τη φασσούα σου :D

Φίλε Κρις, κάποιοι στο facebook κάτι πίνουν και δεν μας δίνουν (ευτυχώς). Παρέτα να ασχολείσε μαζί τους για να έβρεις την ησυχία σου...Ο στόχος δεν είναι η κάρπωση και η κρεατοσυλλογή. Όπως σε βλέπω απολαμβάνεις το κυνήγι σου με τον πατέρα σου και για εμένα είσαι ολοκληρωμένος! 8-)
Theo ;) :lol: εσύγχισες με, με τον άλλον 725 χαχα !!

Λαλώ τζαι εγώ πότε ασχολήθηκα με τους ταλιμπαν του φατσοβιβλίου και εν το ξέρω :P :lol: :lol:

Φίλε μου ''Sporting'' απολάμβανε το κυνήγι σου, τες στιγμές με τον πατέρα σου στην εξοχή (που κάποιοι τις θεωρούν δεδομένες αλλά για μας που δεν τις έχουμε μας λείπουν) και η κάρπωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα... Θα έχει μέρες που θα παίξεις και 10 και 15 και 25 πουλιά θα έχει και μέρα που θα παίξεις μόνο ένα αλλά το παίξιμο του να αξίζει όλη τη μέρα !!! Κάμνε εκείνο που σε ευχαριστεί και περνάς καλά και άσε τους άλλους να λεν... ;)
Aκριβως ετσι φιλε...μακαρι να μου εκοβε χρονια ο Θεος από τη ζωη μου...και να μου εδινε ακομα μια εξορμηση μαζι του...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

MARIOSE έγραψε:Επελλάναμε το κοπελλούι :D

Σπύρο που τα γραφόμενα σου εσυμπέρανα ότι είσαι αρκετά εύστοχος στο κυνήγι σου, μπράβο (εκτός αν δεν μας γράφεις για τα καλλίτζια ;) ).
Μάριε μου εγώ δεν καλλικώνω ποττέ μου. :D :D

Πάντως ρε παιθκιά δεν βρίσκεται η ίσια σας, για που μουρμουράτε ότι δεν σας έγραψα περιγραφή, για που μουρμουράτε ότι γράφω πολλά. Φκάρτε ένα σελινούι, σύρτε το ίσια πάνω τζιαι πέτε μου τι να κάμνω. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Chris B725 έγραψε:

Aκριβως ετσι φιλε...μακαρι να μου εκοβε χρονια ο Θεος από τη ζωη μου...και να μου εδινε ακομα μια εξορμηση μαζι του...
Μπράβο παιδιά. Γείτο μου σε καταλαμβαίνω απόλυτα.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

MARIOSE έγραψε:
Επελλάναμε το κοπελλούι :D

Σπύρο που τα γραφόμενα σου εσυμπέρανα ότι είσαι αρκετά εύστοχος στο κυνήγι σου, μπράβο (εκτός αν δεν μας γράφεις για τα καλλίτζια ;) ).

Μάριε μου εγώ δεν καλλικώνω ποττέ μου. :D :D

Πάντως ρε παιθκιά δεν βρίσκεται η ίσια σας, για που μουρμουράτε ότι δεν σας έγραψα περιγραφή, για που μουρμουράτε ότι γράφω πολλά. Φκάρτε ένα σελινούι, σύρτε το ίσια πάνω τζιαι πέτε μου τι να κάμνω. :lol: :lol:
Άμα εν μαζί μου καλλικώνει (βασικά αζουλεύκει που μένα). :lol: :lol:
Άμα εν μόνος κάμνει ΘΡΑΥΣΗ. ;)
Η αλήθεια είναι ότι εν αρκετά εύστοχος για τα δεδομένα του περπατητού κυνηγίου που κάμνει/ουμε συνήθως και με ποικιλία βολών και πολλές φορές σε οριακές αποστάσεις!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

savvis25 έγραψε:

Άμα εν μαζί μου καλλικώνει (βασικά αζουλεύκει που μένα). :lol: :lol:
Άμα εν μόνος κάμνει ΘΡΑΥΣΗ. ;)
Η αλήθεια είναι ότι εν αρκετά εύστοχος για τα δεδομένα του περπατητού κυνηγίου που κάμνει/ουμε συνήθως και με ποικιλία βολών και πολλές φορές σε οριακές αποστάσεις!
Σάββα η αλήθεια να λέγεται όταν κυνηγώ μόνος μου έχω παραπάνω επιτυχίες τις πιο πολλές φορές. Ένας λόγος που γίνεται είναι ότι όταν είμαι μόνος μου δεν έχω συνέχεια την έννοια του άλλου, είτε να του φωνάξω εάν έρχεται κάτι πάνω του, είτε να γνωρίζω συνέχεια τη θέση του για να μεν παίξει ο ένας τον άλλο.

Ένας ακόμα λόγος που γίνεται αυτό και έχω παραπάνω επιτυχίες μόνος μου, είναι ότι εάν είσαι με άλλο, ιδιαίτερα στο περπατητό κατσιαρίζουμε πολλά πιο παραπάνω και τα πουλιά μας νώθουν πιο γρήγορα. Τι εννοώ, πετάσσεται μια τζίκλα τζιαι σου φωνάζω ότι έρκεται πάνω σου, είτε σύρεις του πουλιού είτε όχι τα οποιαδήποτε άλλα πουλιά ακούουν μας και ξέρουν ότι ερκούμαστε. Ενώ αν ήμουν μόνος μου, το πουλί που έφυε απλώς θα έφεφκε άπαικτο και οποιαδήποτε άλλα πουλιά δεν θα ήταν τόσο νευρικά. Επίσης όταν περπατούμε σίγουρα θα μιλήσουμε μεταξύ μας και τα πουλιά ακούουν μας και είναι πιο καχύποπτα, θα κάμουμε το παναϊρούι μας σε κάποιες φάσεις, αλλά τα πουλιά θα μας ακούσουν που το μίλι. :)

Επίσης όταν είμαι μόνος μου κινούμαι με εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς και παρακολουθώ συνέχεια τα πουλιά και προσπαθώ να τα ακούω για να αποφασίσω τι να κάμω. Όταν είσαι με άλλο προσπαθείς συνέχεια να μένεις κοντά ο ένας στον άλλο για να μπορεί ο ένας να βοηθά τον άλλο. Όταν είμαι μόνος μου περπατώ με το πάσο μου, θα κάμω τα διαλείμματα μου και τις σκέψεις μου για να καταστρώσω τα σχέδια μου, ενώ αν είσαι με άλλο όλες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις πρέπει να συμπεριλαμβάνουν και τους δύο.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ερχομενη εβδομαδα μαλλον τρυγονια θα εχει αντι τζικλες με θερμοκρασιες 28 βαθμους λενε τα δελτια καιρου :lol: νομιζω η φετινη χρονια καπου εδω τελειωνει :shock:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εχει καμια πληροφορια ??? :)
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σ _ _

Ειναι και αμερικανικη οργανωση
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”