Σπύρο, εν τα καινούργια που είδα να διαφημίζουν τον τελευταίο καιρό?
Χρειάζομαι ένα 2* αλλά είμαι σε δίλημμα τουλάχιστο για τούτα που εν ναν και εξωτερικά και εν να ρεμπουν...
Το λάκτισμα με βάση ποιό παράγοντα θα μειωθεί?
Αναβάθμιση Εξοπλισμού 2014-15
-
Re: Αναβάθμιση Εξοπλισμού 2014-15
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Φίλε δεν γνωρίζω για να σου απαντήσω, απλός εγώ είδα αυτή τη διαφορά.αν γνωρίζει κάποιος ?mikros έγραψε:Σπύρο, εν τα καινούργια που είδα να διαφημίζουν τον τελευταίο καιρό?
Χρειάζομαι ένα 2* αλλά είμαι σε δίλημμα τουλάχιστο για τούτα που εν ναν και εξωτερικά και εν να ρεμπουν...
Το λάκτισμα με βάση ποιό παράγοντα θα μειωθεί?
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
- spyrosspyrou851
Παιδιά, θεωρητικά βοηθούν στη 2η τουφεκιά καθώς με το που φεύγουν κάποια αέρια δεν έχεις το φαινόμενο του να αναπηδά πάνω το όπλο μετά την 1η τουφεκιά στον ίδιο βαθμό με πριν, και έτσι μπορείς πιο εύκολα και γρήγορα να βάλεις το όπλο στο θήραμα για τη 2η τουφεκιά. Κάποιοι διαφωνούν, προσωπικά δεν γνωρίζω και πάω για τις καλύτερες κατανομές.
Αντρέα, είναι τα Gemini και είναι 2 πόντους έξω από την κάννη. Επίσης που μίλησα με το Λεύκιο μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχεις 2 τα ίδια παρά ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό.
Αντρέα, είναι τα Gemini και είναι 2 πόντους έξω από την κάννη. Επίσης που μίλησα με το Λεύκιο μου είπε ότι είναι καλύτερα να έχεις 2 τα ίδια παρά ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό.
- spyrosspyrou851
Θα πιάνει καλύτερα τες αστοσχιές σου;Πανικος Setter έγραψε:και ο θεός βοηθόςμε διαφορες πατέντες τα κατάφερα να την στερεώσω ,
εύκολη τοποθέτηση -αφαίρεση στο καπέλο όταν με πιάσει ο πονοκέφαλος

- spyrosspyrou851
Φίλε Άρη, δυστυχώς δεν υπάρχει στο Amazon.
-
- Full Member
δεν πειράζει τότε σπύρο.spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε Άρη, δυστυχώς δεν υπάρχει στο Amazon.
ευχαριστω.