ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Ρε Σπύρο αν ήσουν μέσα στην συντακτική ομάδα του περιοδικού ήταν να θέλουμε περιοδικό 300 σελίδες να σε κανήσει...!!!! και θα είχαμε και ομαδικές αυτοκτονιές αναγνωστών...
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Kostas M.
- Full Member
Ηταν να παττησει το περιοδικο λογω κοστους εκτυπωσης!!!admin έγραψε:Ρε Σπύρο αν ήσουν μέσα στην συντακτική ομάδα του περιοδικού ήταν να θέλουμε περιοδικό 300 σελίδες να σε κανήσει...!!!! και θα είχαμε και ομαδικές αυτοκτονιές αναγνωστών...

- andreasana210326
Καλημερα,
Το απολυτο μηδεν χθες παντως. Αντεξαμε μεχρι τις 9μιση. Ειδα 2 τζικλες. Ουτε επωμισαμε. Αλοιμονο να πηγαινουμε για τζικλα και να μην ριχνουμε ουτε φυσιγγι. Την κυριακη παιξαμε απο 5 ο καθενας....ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤH.....πραγματικο νεκροταφειο. Κυνηγι σε σταμα.....
Το απολυτο μηδεν χθες παντως. Αντεξαμε μεχρι τις 9μιση. Ειδα 2 τζικλες. Ουτε επωμισαμε. Αλοιμονο να πηγαινουμε για τζικλα και να μην ριχνουμε ουτε φυσιγγι. Την κυριακη παιξαμε απο 5 ο καθενας....ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤH.....πραγματικο νεκροταφειο. Κυνηγι σε σταμα.....
- ANTROS BREDA
αν ο σπυρος αρκεψη να γραφει στο περιοδικο θα φκενει το περιοδικο καπως ετσι

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- ANTROS BREDA
φιλουι μου με κοπλεξ να νιωθης με τιποτε
ελα να σε παρω μαζι μου περπατιτο να πεξουμε καμια δεκαρκα ο καθενας να εβρουμε αλλο 5-6 ατομα που επεξαν 10 και να βαλουμε φωτογραφια ουλλη μαζι και να γραφουμε (επερασαμε και σημερα
)
ελα να σε παρω μαζι μου περπατιτο να πεξουμε καμια δεκαρκα ο καθενας να εβρουμε αλλο 5-6 ατομα που επεξαν 10 και να βαλουμε φωτογραφια ουλλη μαζι και να γραφουμε (επερασαμε και σημερα

- MARIOSE
Επελλάναμε το κοπελλούι
Σπύρο που τα γραφόμενα σου εσυμπέρανα ότι είσαι αρκετά εύστοχος στο κυνήγι σου, μπράβο (εκτός αν δεν μας γράφεις για τα καλλίτζια
).

Σπύρο που τα γραφόμενα σου εσυμπέρανα ότι είσαι αρκετά εύστοχος στο κυνήγι σου, μπράβο (εκτός αν δεν μας γράφεις για τα καλλίτζια

- B725 Sporting
- Full Member
Μα τζαι εγώ είχε φορά που έπιασα 10ANTROS BREDA έγραψε:φιλουι μου με κοπλεξ να νιωθης με τιποτε
ελα να σε παρω μαζι μου περπατιτο να πεξουμε καμια δεκαρκα ο καθενας να εβρουμε αλλο 5-6 ατομα που επεξαν 10 και να βαλουμε φωτογραφια ουλλη μαζι και να γραφουμε (επερασαμε και σημερα)

Αλλά άλλον να παρπατάς 7-10 12-1 3-5 σύνολο 6 ώρες τζαι άλλο να κάθεσε τζίρρι τζίρρι το καστραμπελλι !!
- ANTROS BREDA
φιλε εξαρτατε παντα απο τα δεδομενα περσι επεζαμε 20-25 ο καθενασ μεχρι τες 11 σε σταμα χωρης μιχανουα απλα εξεραμε καλους τοπους! φετος τα πουλια ειναι μειομενα και δεν καμνουν δυνατα περασματα το πολυ να πεξεις 7-8 ετσι αν εχεις ορεξη και θελεςι να πεξεις πουλια παεις περπατιμα και κανει!
πριν 1-2 χρονια εβαλλα και εγω φωτογραφιες στο φατσοβιβλιο τωρα βαλλω 1-2 το χρονο και εν πολλα καλες και αν δεν βαλλο καθολου ακομα καλητερα ετσι νωμιζουν οτι εν παμε κυνηγη
εβαλα φωτο την πρωτη τεταρτη με 2 λαους και εστελλα μου μηνηματα οτι εν εχει περιοχη που μπορεις να πεξεις 2 λαγους νομιμα
ειμασταν 6 ατομα και επεξαμε 2 λαγους που ειναι το κακο? τι ηταν να καμουμε να πεξουμε 1 και μετα να παμε καφενε να πεζουμε ταβλι οξα να παμε εσσο να πεσουμε?
πριν 1-2 χρονια εβαλλα και εγω φωτογραφιες στο φατσοβιβλιο τωρα βαλλω 1-2 το χρονο και εν πολλα καλες και αν δεν βαλλο καθολου ακομα καλητερα ετσι νωμιζουν οτι εν παμε κυνηγη

εβαλα φωτο την πρωτη τεταρτη με 2 λαους και εστελλα μου μηνηματα οτι εν εχει περιοχη που μπορεις να πεξεις 2 λαγους νομιμα

- MARIOSE
Άντρο προχτές επήα σε ένα κρεοπώλη τζιαί είχε 1 κάσια τζίκλες για πούλημα, να πάμε να φκάλουμε φωτογραφίες τζιαμέ. Φκάλλουμε τζιαί καμιά με κανένα σιήρο καθαρισμένο τζιαί να πούμε ότι εν αρκόσιηροςANTROS BREDA έγραψε:φιλουι μου με κοπλεξ να νιωθης με τιποτε
ελα να σε παρω μαζι μου περπατιτο να πεξουμε καμια δεκαρκα ο καθενας να εβρουμε αλλο 5-6 ατομα που επεξαν 10 και να βαλουμε φωτογραφια ουλλη μαζι και να γραφουμε (επερασαμε και σημερα)

- ANTROS BREDA
μαριε εχει ατομο που περσι εμαθε οτι επεξα 29 σε 1 εξορμηση και επιαννεμε να παω να του τες παρω να βκαλει φωτογραφια να πικκαρι αλλους παρεες του
μιλουμε ειμαστε για παναιρκα!
μετα ειπατου οτι η τσικλες μου εν ντροπαλες και εν μπορουν τες φωτογραφιες και εν μου ξαναμιλισε ΕΠΝΑΣΑ

μιλουμε ειμαστε για παναιρκα!
μετα ειπατου οτι η τσικλες μου εν ντροπαλες και εν μπορουν τες φωτογραφιες και εν μου ξαναμιλισε ΕΠΝΑΣΑ