Δεν καπνιζω....τον εκοψα πριν 49 χρονια

Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε και ελπιζω να δουμε το χρωμα της αυριο

Μπραβο λεβενταθρωπε μου!!!εχαλασες μου τα πας το τσαι...μυριζουμε το τζαι αρρωστω!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ενα σουπερ πρωινο το πρωι που εαν κατσω και γραψω τι βαζω μεσα θα ξημερωθουμε....ακριβως 10 πραματα...ενα τσαι μαυρο με μελι για το δρομο μεχρι το σημειο κυνηγιοιυ και ενα καφε το μεσημερι για ενεργεια + το φαι.....εαν εχει πουλια που κινουνται οπως τα 2 προιγουμενα φιλμακια..δεν θελω τιποτε που τουτα ουλλα
![]()
Ευχομαι καλο και ασφαλες κυνηγι να εχουμε και ελπιζω να δουμε το χρωμα της αυριο
Παντως ε να δεις παραπανω μου ρε γειτο!!!MARIOSE έγραψε:Καλά να περάσετε λεβέντες. Θα βάλω απουσία αύριο και θα τη βγάλω κάνοντας μάτι στα φασσάκια της Λευκωσίας.
Αμα ειναι στα φασσακια που θα καμεις ματι δικαιουσε φιλε μουMARIOSE έγραψε:Καλά να περάσετε λεβέντες. Θα βάλω απουσία αύριο και θα τη βγάλω κάνοντας μάτι στα φασσάκια της Λευκωσίας.
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αμα ειναι στα φασσακια που θα καμεις ματι δικαιουσε φιλε μουMARIOSE έγραψε:Καλά να περάσετε λεβέντες. Θα βάλω απουσία αύριο και θα τη βγάλω κάνοντας μάτι στα φασσάκια της Λευκωσίας.
Ηπρωτη αυριο για σενα φιλε αφου δεν θα παςMARIOSE έγραψε:SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αμα ειναι στα φασσακια που θα καμεις ματι δικαιουσε φιλε μουMARIOSE έγραψε:Καλά να περάσετε λεβέντες. Θα βάλω απουσία αύριο και θα τη βγάλω κάνοντας μάτι στα φασσάκια της Λευκωσίας.
Σίγουρα Σόλωνα! Αν δοκιμάσω να κάμω μάτι σε άλλα "φασσάκια" εφάμεν την![]()
Πάντως κάθε μέρα είναι η συντροφιά μου. Όποτε τες βλέπω αγαλιάζομαι
Μου το εβαλε ενας φιλος στο φπ πριν λιγο Αθω!athosvoskarides έγραψε:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 7955225456
Diasimos o Solon [emoji3]
Sent from my GT-I8200 using Tapatalk
Φιλε χαλας μου τα δαμε...σουπερ πρωινο προυποθετει καπηρα με μαυρολαδο και ριγανη, χαλουμι χωρκατικο, τοματα του χωραφκιου, ελια τσακκιστη με καμποσο κολιαντρο σπασμενο, αυκο μισομελατο με μια σταγονα λαδι και λιο αλας πουπανω και κανενα κομματουι λουκανικο η λουντζα κρασατη.Τουτο εν πρωινο οχι μασκαραλικια...οπως τον αλλο (Λεωνιδα) που μου τα καμνει σκονη μισιημου και πινει τα μες το μαστραππουι στο αυτοκινητο...εε καλα ρε φιλε που να γινεις 70 χρονων ηνταλως εν να περνεις το πρωινο σου δηλαδη?με τον ορο?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ενα σουπερ πρωινο το πρωι που εαν κατσω και γραψω τι βαζω μεσα θα ξημερωθουμε....ακριβως 10 πραματα...ενα τσαι μαυρο με μελι για το δρομο μεχρι το σημειο κυνηγιοιυ και ενα καφε το μεσημερι για ενεργεια + το φαι.....εαν εχει πουλια που κινουνται οπως τα 2 προιγουμενα φιλμακια..δεν θελω τιποτε που τουτα ουλλα
![]()