Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ας ζεσταθουμε λιγο για αυριο με ενα πολυ ωραιο φιλμακι!

Σολωνα αυριο βλεπω βροχες...το ξερω ότι εσυ μειονεκτεις σε τετοιο καιρο....αλλα εγω ελπιζω...!!!Για να δουμε φιλε μου αν θα καταφερω να δω το χρωμα της...
Καμνεις λαθος φιλε οτι μειονεχτει στις βροχες...απλα εχει λιγο προβλημα στις αστραπες και κεραυνους;):)...να μεν φκαλουμε και ναιπι του πλασματου:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ας ζεσταθουμε λιγο για αυριο με ενα πολυ ωραιο φιλμακι!

Σολωνα αυριο βλεπω βροχες...το ξερω ότι εσυ μειονεκτεις σε τετοιο καιρο....αλλα εγω ελπιζω...!!!Για να δουμε φιλε μου αν θα καταφερω να δω το χρωμα της...
Καμνεις λαθος φιλε οτι μειονεχτει στις βροχες...απλα εχει λιγο προβλημα στις αστραπες και κεραυνους;):)...να μεν φκαλουμε και ναιπι του πλασματου:)

χαχαχχαα...!!!ενομιζα εγινε αλεξικεραυνος μετα από ότι του συνεβηκε!!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Μια χαρα θα ειναι ο καιρος :P ...τουλαχιστο εδω....για αλλου δεν ξερω :roll:

Προσπαθειτε να με αποπροσανατολισετε ρε παιδια αλλα ετσι λαθη δεν γινονται....το αυτοκινητο θα καμει εκεινο που ξερει ......η ωρα ταδε θα παει στο τοπο ταδε:D

Ακομα ενα ωραιο φιλμακι με σκαγια κρυα που σκοτωνουν ;)

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μια χαρα θα ειναι ο καιρος :P ...τουλαχιστο εδω....για αλλου δεν ξερω :roll:

Προσπαθειτε να με αποπροσανατολισετε ρε παιδια αλλα ετσι λαθη δεν γινονται....το αυτοκινητο θα καμει εκεινο που ξερει ......η ωρα ταδε θα παει στο τοπο ταδε:D

Ακομα ενα ωραιο φιλμακι με σκαγια κρυα που σκοτωνουν ;)

ΧΑΧΑΧΑ...σιγα να μεν προσπαθουμε να σε αποπροσανατολίσουμε Σολωνα μου...εσυ λες πως σου κανουν την χαρη περισσοτερο όταν η μερα είναι ηλιολουστη...εγω επειδή κυνηγαω Ευκαλυπτους...σε κακοκαιρια βρισκουν καταφυγιο εκει...γιαυτο ισως προτιμαω τα πιο βροχερα τερεν...

Όπως και να εχει...σου ευχομαι να τις πετυχεις φιλε...και να μας δειξεις το χρωμα τους!!!εγω δεν τρεφω πολλες ελπιδες πλεον...αλλα όπως ειπες και συ...το αυτοκινητο είναι ετοιμο...τα φυσίγγια είναι ετοιμα...το οπλο επισης...και κατά τις 4.30 ξεκινω το μοναχικο road-trip για το ραντεβού μου!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Και εγω μια που τα ιδια παλε...παλε νυχτερι παλε εκκινηση απο λεμεσο στις 5 και οτι θελει ας κατεβασει...υγεια να εχουμε...επισκεψη σε αλλη περιοχη αυριο που εχει λιο καιρο να παω...δεν θελω να ενοχλησω τις προχτεσινες για καμια ελπιδα την κυριακη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:Και εγω μια που τα ιδια παλε...παλε νυχτερι παλε εκκινηση απο λεμεσο στις 5 και οτι θελει ας κατεβασει...υγεια να εχουμε...επισκεψη σε αλλη περιοχη αυριο που εχει λιο καιρο να παω...δεν θελω να ενοχλησω τις προχτεσινες για καμια ελπιδα την κυριακη
Πραγματικα ενδιαφερον θα ηταν να γράφαμε τι καμνουμε για να κρατηθούμε ξύπνιοι εμεις που παμε μονοι μας κυνηγι (τις Τεταρτες είμαι μονος μου και τις Κυριακες των τελευταίων εξορμήσεων συνηθως)...

Εγω εχω το παραθυρο ανοιχτο...και μπορει να καμω και 3 τσιγαρα μαζι με τον καφε μου, μεχρι να παω στον τοπο που θα κυνηγησω...το ραδιο τταπο και ελπιζω κάθε φορα πως αυτή θα είναι η μερα τους...ματαια όμως ματαια...! :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:Δυστηχως ολιγοωρη η εξορμηση χτες...οι υποχρεωσεις σφυριξαν την ληξη κατα τες 10...η κινηση των πουλιων στην περιοχη που κυνηγω ηταν σαφως μικροτερη απο τις προηγουμενες εξορμησεις. Στην επιστροφη ελοξοδρομησα για να δω ενα τοπουι πονηρο και ειδα αρκετα πουλια να καθονται μες τη λαξια...ελπιζω να τα καταφερω να παω την Τεταρτη αλλιως παμε για Κυριακη πιον...
Τα πουλια πεθαναν με superfelt 5no. + 1 που εφυε πολλα σαντανωμενη...υγεια !!
Μια χαρα Παντελη μου..ωραιος...αμα τους εκλεισες και ραντεβου μην εχεις εγνοια ;)
Εγώ πάντα είμαι κύριος στα ραντεβού μου...οι κοκόνες κάποτε στήνουν μας :oops: !!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Και εγω μια που τα ιδια παλε...παλε νυχτερι παλε εκκινηση απο λεμεσο στις 5 και οτι θελει ας κατεβασει...υγεια να εχουμε...επισκεψη σε αλλη περιοχη αυριο που εχει λιο καιρο να παω...δεν θελω να ενοχλησω τις προχτεσινες για καμια ελπιδα την κυριακη
Πραγματικα ενδιαφερον θα ηταν να γράφαμε τι καμνουμε για να κρατηθούμε ξύπνιοι εμεις που παμε μονοι μας κυνηγι (τις Τεταρτες είμαι μονος μου και τις Κυριακες των τελευταίων εξορμήσεων συνηθως)...

Εγω εχω το παραθυρο ανοιχτο...και μπορει να καμω και 3 τσιγαρα μαζι με τον καφε μου, μεχρι να παω στον τοπο που θα κυνηγησω...το ραδιο τταπο και ελπιζω κάθε φορα πως αυτή θα είναι η μερα τους...ματαια όμως ματαια...! :D
Φιλε μονο και μονο που σκεφτομαι οτι θα φκω στο βουνο και θα κυνηγησω μονος μου τις κυριες βαστα με ενα πραμα οπως το μωρο που ανοιει τα δωρα του τα χριστουγεννα...πραγματικα αυτο νοιωθω απο την πρωτη εξορμηση μεχρι και την τελευταια...για τον υπνο μαλλον συνηθισα με λιγες ωρες καθε μερα λογω δουλειας...αν κοιμηθω 4-5 ωρες στρεητ στο 24ωρο ειμαι βασιλιας...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Φιλε μονο και μονο που σκεφτομαι οτι θα φκω στο βουνο και θα κυνηγησω μονος μου τις κυριες βαστα με ενα πραμα οπως το μωρο που ανοιει τα δωρα του τα χριστουγεννα...πραγματικα αυτο νοιωθω απο την πρωτη εξορμηση μεχρι και την τελευταια...για τον υπνο μαλλον συνηθισα με λιγες ωρες καθε μερα λογω δουλειας...αν κοιμηθω 4-5 ωρες στρεητ στο 24ωρο ειμαι βασιλιας...
Οσο σκεφτουμαι ότι εμειναν άλλο 2 εφτομαες...και την άλλη Κυριακη εγω δεν θα παω...πιανει με η καταθλιψη...

Πρωτη φορα στη ζωη μου λογο συγκυριών δεν εχασα εξορμηση...ισως αυτό δεν το ξανακαταφερω ποτε μου...υγεια και ας είναι και μονο Κυριακη...

Καλο κυνηγι παιδες
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Καλο κυνηγι λεβεντες
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”