ΑΡΒΥΛΛΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΑΡΒΥΛΛΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΛΑΓΟΥ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

εγω προτεινω τα beretta το βασικο μοντελο πρασινο οπως το καστορι coretex, vibram. μαλακο μπορεις να το φορησεις και να πας κυνηγι.

130 euro.

εχει και ενα αλλο μοντελο τι ιδιο αλλα δερματινο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο μαλακο και ειναι λιγο πιο ακριβο.

για 4-5 χρονια ειχα MEINDL τα ιμαλαια. Τωρα νομιζω προτειμω τα Beretta λογω τιμης αλλα ειναι και ανετα, ειναι και αυτα ποιοτικα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

ειχα και εγω meindl αλλα ειναι πολυ βαρετα και ζεστα για περπατημα στην κυπρο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Breda Pegaso έγραψε:εγω προτεινω τα beretta το βασικο μοντελο πρασινο οπως το καστορι coretex, vibram. μαλακο μπορεις να το φορησεις και να πας κυνηγι.

130 euro.

εχει και ενα αλλο μοντελο τι ιδιο αλλα δερματινο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο μαλακο και ειναι λιγο πιο ακριβο.

για 4-5 χρονια ειχα MEINDL τα ιμαλαια. Τωρα νομιζω προτειμω τα Beretta λογω τιμης αλλα ειναι και ανετα, ειναι και αυτα ποιοτικα.

ΦΙΛΕ ΦΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ BERETTA! ΜΕ 130 Ε ΝΜΖ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ VIBRAM KAI GORE TEX.
TA ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΤΟΥΣ? Η ΚΑΠΙΑ PHOTO?
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Ειναι το Beretta FORST.

μπορεις να το δεις εδω...

http://www.beretta.com/Accessories/Shoe ... f=2&id=762
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Τα πουλα ο Φιλιππος Κων/δης στο καταστημα στη Καλλιπολεως στη Λ/σια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

Breda Pegaso έγραψε:Τα πουλα ο Φιλιππος Κων/δης στο καταστημα στη Καλλιπολεως στη Λ/σια.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ε ΠΑΙΚΙΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ . ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΤΟΠΟΘΚΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΛΙΩΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΩ . ΤΙ ΚΛΑΤΣΕΣ ΑΛΛΑΞΑ, ΤΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΒΑΛΑ, ΤΙ ΚΛΑΤΣΑ 15 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΑ, ΤΙ ΚΡΕΜΕΣ, ΤΙ ΠΟΥΤΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΦΑΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ. ΕΛΙΩΝΑΝ ΣΙΟΡ, ΑΓΟΡΑΣΑ ORIZON ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΤΙ SWAT ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ , ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ , ΜΑΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΑΝ ΝΕΡΟ. ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ HART. 140 ΕΥΡΩ ΤΖΙΑΙ ΕΠΝΑΣΑ. ΜΑΛΑΚΟ ΑΡΒΥΛΟ, ΣΟΛΑ VIBRAM, GORE TEX, AIR CONTISION, ELECTRIC WINDOWS, PARKING SENSORS, ABS, BLUETOOTH 85000 ΧΛΜ ΜΟΝΟ :D :D :D :D :D
ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ. ΤΖΙΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

KKILER έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ε ΠΑΙΚΙΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ . ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΤΟΠΟΘΚΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΛΙΩΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΩ . ΤΙ ΚΛΑΤΣΕΣ ΑΛΛΑΞΑ, ΤΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΒΑΛΑ, ΤΙ ΚΛΑΤΣΑ 15 ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΑ, ΤΙ ΚΡΕΜΕΣ, ΤΙ ΠΟΥΤΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΙ ΦΑΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ. ΕΛΙΩΝΑΝ ΣΙΟΡ, ΑΓΟΡΑΣΑ ORIZON ΠΑΛΕ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΤΙ SWAT ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ , ΓΥΡΩ ΣΤΑ 80 ΕΥΡΩ , ΜΑΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΒΑΖΑΝ ΝΕΡΟ. ΠΕΡΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ HART. 140 ΕΥΡΩ ΤΖΙΑΙ ΕΠΝΑΣΑ. ΜΑΛΑΚΟ ΑΡΒΥΛΟ, ΣΟΛΑ VIBRAM, GORE TEX, AIR CONTISION, ELECTRIC WINDOWS, PARKING SENSORS, ABS, BLUETOOTH 85000 ΧΛΜ ΜΟΝΟ :D :D :D :D :D
ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ. ΤΖΙΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΜΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΑ ΗΒΡΕΣ ΤΟΥΝΤΑ HART? ΠΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕΝ ΝΑ ΠΙΑΜΕΝ ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΚΙ ΠΝΑΣΟΥΜΕΝ
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

HART ΦΙΛΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΜΕΝ ΓΙΑ ΣΕΚΚΑ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΜΟΥ Α......... ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΦΕΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΚΡΕΜΜΑΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΡΑΠΕ ΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΜΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ SWAT ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

KKILER έγραψε:HART ΦΙΛΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΓΩ ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΙΔΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΥΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΝΑΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΟΥΜΕΝ ΓΙΑ ΣΕΚΚΑ ΤΑ ΠΟΘΚΙΑ ΜΟΥ Α......... ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΦΕΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣ ΤΑ ΚΡΕΜΜΑΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΡΑΠΕ ΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΜΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ SWAT ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΚΙ ΥΣΗΧΑΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”