ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Φαλαγγα τα αυτοκινητα για μακρυνους προορισμους φωρτωμενα κασιες τα πυρομαχικα. παλε οξυπνη θα τη βγαλει η μιση κυπρος , παγονιερες καφεδες περιπτερα σουγλακια που το δρομο κτλ .

ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣΑ :)
Καλα κοτσυφοτσιχλοκυνηγια σε ολους .
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλημέρα παίδες, καλά και ασφαλισμένα κυνήγια. :D

Μακάρι σήμερα να λιφτούμε τες χαρτούτσιες τζαι όσοι τες ακούμε να ακούμε 3 μέρες τσικ μέσα στα φκια μας. :D :D

Αναμένουμε φώτος. :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Ούλλοι χασιμιοί, πρέπει να παίζουν ακόμα :o :o

Σήμερα εξόρμηση με το Σέργιο (εκείνος μέχρι τες 10 εμπορούσε να κυνηγήσει, μετά πετούσε για το Ίνγκλαντ :D ). Ο Σέργιος εκατάφερε να πιάσει 2 και 1 χαμένη. Εγώ εκατάφερα να πιάσω 14 +1 χαμένη. Σήμερα έφερε μου τύχη ο Λεύκιος καθώς μετά που του εμίλησα (εκρατούσα 6 μέχρι εκείνη την στιγμή +2 χαμένες), είβρα την μια που έχασα που πριν τζιαι έπαιξα ακόμα 7 :D :D .

Λιγοστά όμως τα πουλιά, εβούρουν τα που πίσω και εκατάφερα να πιάσω κάποια μετά που ηρέμησε κάπως καθώς υπήρχαν πολλοί κυνηγοί το πρωί και τα πουλιά ήταν νευρικά.

Πάντως ένα αξιοθαύμαστο γεγονός είναι για κάποιο λόγο σήμερα πάνω στα δεντρά είχε πολλά περτίτζια, υπολογίζω επειδή εσηκώστηκε αέρας. Είχε μια περίπτωση εφύαν που ένα δεντρό 4 περτίτζια, εμίλουν με το Σάββα τζιαι εφέφκαν περτίτζια που τες ελιές, νάμπου τούντο κακό, έμπαινα σε επιφυλακή μόλις εκατσιαρίζαν μήπως είναι φάσσα. Έμεινα τζιαι εθώρουν τα τζιαι έκνιθα την κκελλέ μου απορώντας. :?

Τα σημερινά πουλιά, τα δύο με Victory Concorde 31gr #9, δύο με Lambro Tordo 32gr #9, δύο με Lambro Mezzo 32gr #9, και τα άλλα οκτώ με Lambro Mezzo 30gr #9.

http://s21.postimg.org/mtn8oxao7/IMG_0173.jpg

Aυτά για σήμερα από εμένα. :)
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Σπύρο μα τι γίνεται, αρρώστησες?
14 τσίκλες και γράφεις μας μόνο 10 ψωρόγραμμούες?
1 Σελίδα τουλάχιστον... :D

Είσαι μια χαρά, μακάρι πάντα να βρίσκεις να παίζεις τόσες...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
nmilidon
Full Member

Δημοσίευση από nmilidon »

1 ωρα στο "πόστο" = 2 + ακομη 4 με δυομιση ωρες περπατημα, λιγα τα πουλια, ποσκολιστηκαμε

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

mikros έγραψε:Σπύρο μα τι γίνεται, αρρώστησες?
14 τσίκλες και γράφεις μας μόνο 10 ψωρόγραμμούες?
1 Σελίδα τουλάχιστον... :D

Είσαι μια χαρά, μακάρι πάντα να βρίσκεις να παίζεις τόσες...
Είμαι ποσταμένος, αν επιμένει το κοινό να σας γράψω αύριο 2-3 σελίδες να έσχιετε να θκιεβάζετε. :D
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Φτωχο το πρωινο σημερα με πολυ λιγα πουλια. Μετα περπατιμα οπως παντα στους γνωστους τοπους με πολυ κοσμο. Ο ενας με τα αγρελια του ο αλλος με τα στρουφουθκια του και πολλους κυνιγους με αποτελεσμα να μην εχει και τοσα πουλια.
Ωραια περασα δεν εχω παραπωνο, Τεταρτη παλι αν ειμαστε καλα.
20160207_170125_resized.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φαλαγγα τα αυτοκινητα για μακρυνους προορισμους φωρτωμενα κασιες τα πυρομαχικα. παλε οξυπνη θα τη βγαλει η μιση κυπρος , παγονιερες καφεδες περιπτερα σουγλακια που το δρομο κτλ .

Κυριακο μου διαβασα το ποστ σου και ειπα να κανω μια ειδικη αφιερωση σε αυτους τους συναδελφους !
εγερτηριο 5:10 ... αφου ταισα τα σκυλια κτλ εκανα και ενα καφε για τον δρομο ξεκινησα δειλα δειλα 5:40για τον κυνηγοτοπο
5:55 στο "ποστο" οπου επαιξα 2-3 καρακαξες και 2-3 ζικλους
και ναι με 10 ευρο πεζινα επειαμε ζε ζιταστρο ηρταμε σπιτι και εχουμε και πεζινα για να παμε αυριο δουλεια :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:Φαλαγγα τα αυτοκινητα για μακρυνους προορισμους φωρτωμενα κασιες τα πυρομαχικα. παλε οξυπνη θα τη βγαλει η μιση κυπρος , παγονιερες καφεδες περιπτερα σουγλακια που το δρομο κτλ .

Κυριακο μου διαβασα το ποστ σου και ειπα να κανω μια ειδικη αφιερωση σε αυτους τους συναδελφους !
εγερτηριο 5:10 ... αφου ταισα τα σκυλια κτλ εκανα και ενα καφε για τον δρομο ξεκινησα δειλα δειλα 5:40για τον κυνηγοτοπο
5:55 στο "ποστο" οπου επαιξα 2-3 καρακαξες και 2-3 ζικλους
και ναι με 10 ευρο πεζινα επειαμε ζε ζιταστρο ηρταμε σπιτι και εχουμε και πεζινα για να παμε αυριο δουλεια :)
Ok

Εικόνα

Εικόνα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

Χαλια μαυρα δοξασε ο θεος σημερα (4 τζιχλουδες)οτι εκανα ηταν λαθος. Την μια εκσηφτερεζατες ειστερα αρχεισα τα νεβρα με αποτελεσμα να αρχεισουν τα ολοχρυσα καλικια. Δοκειμασα το σφηρουι της τζικλας σημερα και επλαγεικα απο την δουλεια που κανει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”