sotiris!129 έγραψε:ειναι χωριο της επαρχιας Λαρνακας , αρκετα δημοφιλη στον κυνηγοκοσμο της επαρχιας Λευκωσιας
6 γραμματα και εχει πολλλλλες παρα πολλλεςςςςς![]()
![]()
K _ _ _ _ _
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ !!!!
Θα παιξουμε κρεμαλα ρε sotiri?
sotiris!129 έγραψε:ειναι χωριο της επαρχιας Λαρνακας , αρκετα δημοφιλη στον κυνηγοκοσμο της επαρχιας Λευκωσιας
![]()
K _ _ _ _ _
αλλοι κρεμαλα αλλοι ζικλεςMONO AU-79 έγραψε:sotiris!129 έγραψε:ειναι χωριο της επαρχιας Λαρνακας , αρκετα δημοφιλη στον κυνηγοκοσμο της επαρχιας Λευκωσιας
![]()
K _ _ _ _ _
ΚΟΡΝΟΣ αλλά υπάγεται στην Λευκωσία α....MONO AU-79 έγραψε:sotiris!129 έγραψε:ειναι χωριο της επαρχιας Λαρνακας , αρκετα δημοφιλη στον κυνηγοκοσμο της επαρχιας Λευκωσιας
![]()
K _ _ _ _ _
Μακαρι φιλε μου...σου το ευχομαιsotiris!129 έγραψε:μαστρε δεν θα παιξω πολλες ...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ουτε μεσα στο κλουβι να τις ειχες Σωτο...για να δουμε!!!sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
ΘΑ παιξω παρα πολλες !
Ναι φίλε έχω την gopro !! το έψαξα στον Στεφανή αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς. Γι αυτό το έψαξα στο internet.MONO AU-79 έγραψε:
Φιλε τι καμερα εχεις? Αν ειναι οπος την GO PRO εχει ο STEFANIS βαση για το κεφαλι 15 ευρω.
Αφτο εχω και εγω. Ειμουν με την ιδεα οτι 15 εωρω ειναι επειδη μου πειραν δωρο την καμερα και τη βαση. Θα σε βωλεψει αρκετα πας το καφαλι.Chris B725 έγραψε:Ναι φίλε έχω την gopro !! το έψαξα στον Στεφανή αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς. Γι αυτό το έψαξα στο internet.MONO AU-79 έγραψε:
Φιλε τι καμερα εχεις? Αν ειναι οπος την GO PRO εχει ο STEFANIS βαση για το κεφαλι 15 ευρω.
http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.c ... _id=319752
και είναι 25 ευρώ, όχι 15...