ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ WΕΑΤΗΕRΒΥ ΑΤΗΕΝΑ ΤΟ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΙΑ SITE ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ
WEATHERBY ATHENA
- virtualgreek
- Moderator
Re: WEATHERBY ATHENA
Φίλε Γιάννο σε καλοσορίζω στην όμορφη παρέα μας.GIANNOS IOANNIDES έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ WΕΑΤΗΕRΒΥ ΑΤΗΕΝΑ ΤΟ ΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΙΑ SITE ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ
Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω. Εξαιρετικό όπλο το Weatherby Athena αλλά τα Weatherby έπαψαν να κατασκευάζοντε από την SKB στην Ιαπωνία και τώρα κατασκευάζονται στην Ιταλία. Εάν δεν λανθάνομαι αυτό έγινε το 2007 με την δικαιολογία ότι θέλουν να προσθέσουν την Ιταλική καλαισθητική γραμμή στα όπλα τους.
Αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα της Ιαπωνίας και όταν είσαι έτοιμος να το πράξεις, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με κάποιον που θα ψάξει και θα σου βρει ένα καινούργιο που περίσεψε στα αποθέματα στην Αμερική και θα σου το φέρει. Πρόσφατα ένας φίλος έφερε ένα από την Αμερική και όταν το είδα και το έπιασα στα χέρια μου αμαρτία μου που το λέω αλλά τον ζήλεψα. Στοιβαρό όπλο με θαυμάσια ξύλα.
Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΗ,virtualgreek έγραψε:Φίλε Γιάννο σε καλοσορίζω στην όμορφη παρέα μας.GIANNOS IOANNIDES έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
Δυστηχώς θα σε απογοητεύσω. Εξαιρετικό όπλο το Weatherby Athena αλλά τα Weatherby έπαψαν να κατασκευάζοντε από την SKB στην Ιαπωνία και τώρα κατασκευάζονται στην Ιταλία. Εάν δεν λανθάνομαι αυτό έγινε το 2007 με την δικαιολογία ότι θέλουν να προσθέσουν την Ιταλική καλαισθητική γραμμή στα όπλα τους.
Αν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα της Ιαπωνίας και όταν είσαι έτοιμος να το πράξεις, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με κάποιον που θα ψάξει και θα σου βρει ένα καινούργιο που περίσεψε στα αποθέματα στην Αμερική και θα σου το φέρει. Πρόσφατα ένας φίλος έφερε ένα από την Αμερική και όταν το είδα και το έπιασα στα χέρια μου αμαρτία μου που το λέω αλλά τον ζήλεψα. Στοιβαρό όπλο με θαυμάσια ξύλα.
Καλή σου μέρα
Σ. Μακρής
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΙΣΤΗΝΗΣ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ATHENA ΜADE IN JAPAN ΚΑΙ ΤΟΥ ATHENA MADE IN ITALY?
APO ENA SEARCH ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ.
ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΑΤΗΕΝΑ ΜADE IN JAPAN ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜADE IN ITALY.
- virtualgreek
- Moderator
Στην Κύπρο είναι πολύ έως εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ακόμη και μεταχειρισμένο Weatherby Athena της Ιαπωνίας.
Τα ιταλικά είναι διαθέσιμα.
Πάντα κατά την δική μου προσωπική γνώμη, τείνω να έχω μια προτίμηση στα Ιαπωνικά παρά στα Ιταλικά Weatherby.
Ακόμη και από Αμερική εάν βρεις, είτε θα είναι κάποιο όπλο που έμεινε ξεχασμένο στα αποθέματα κάποιου καταστήματος, είτε κάποιος το αγόρασε και το έβαλε στον οπλοβαστό και τώρα το αποχωρίζεται για χίλους δυό λόγους, είτε θα αναγκαστείς να αγοράσεις ένα ελαφρός μεταχειρισμένο.
Για να είμαι ακριβοδίκαιος, θα σου πρότεινα να δεις τα Ιταλικά από κοντά. Πολύ πιθανών να σου αρέσουν. Αν δεν σου αρέσουν τότε να σε φέρω σε επαφή με τον φίλο μου που έφερε πρόσφατα ένα από την Αμερική και να δεις από κοντά το δικό του Ιαπωνικής κατασκευής. Τότε θα έχεις ένα μέτρο συγκρίσεως.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Η τελική απόφαση είναι πάντα δική σου.
Σ. Μακρής
Πάντα κατά την δική μου προσωπική γνώμη, τείνω να έχω μια προτίμηση στα Ιαπωνικά παρά στα Ιταλικά Weatherby.
Ακόμη και από Αμερική εάν βρεις, είτε θα είναι κάποιο όπλο που έμεινε ξεχασμένο στα αποθέματα κάποιου καταστήματος, είτε κάποιος το αγόρασε και το έβαλε στον οπλοβαστό και τώρα το αποχωρίζεται για χίλους δυό λόγους, είτε θα αναγκαστείς να αγοράσεις ένα ελαφρός μεταχειρισμένο.
Για να είμαι ακριβοδίκαιος, θα σου πρότεινα να δεις τα Ιταλικά από κοντά. Πολύ πιθανών να σου αρέσουν. Αν δεν σου αρέσουν τότε να σε φέρω σε επαφή με τον φίλο μου που έφερε πρόσφατα ένα από την Αμερική και να δεις από κοντά το δικό του Ιαπωνικής κατασκευής. Τότε θα έχεις ένα μέτρο συγκρίσεως.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
φιλε,virtualgreek έγραψε:Στην Κύπρο είναι πολύ έως εξαιρετικά δύσκολο να βρεις ακόμη και μεταχειρισμένο Weatherby Athena της Ιαπωνίας.
Σ. Μακρής
πριν 1 χρονο οταν κυνιγουσα στην παφο συναντησα ενα παιδι που κρατουσε ενα weatherby athena. μου ειπε οτι ζουσε πολλα χρονια αμερικη και το εφερε μαζι του. Φιλε ηλικρινα τρελλαθηκα με το οπλο. ητανε πολυ στηβαρο, γυρο στα 3.5kg, ωραια κλειδια, πανεμορφο ξυλο, αποτι θυμαμε ειχε κατι επιχρισουσ σκυλουσ και φασιανουσ πανο.
Οταν γυρισα σπιτι αμεσωσ μπικα στο internet και σττην ιστοσελιδα τησ weatherby.
Φιλε πραγματη το οπλο απο το 2007 κατασκευαζετε στην Ιταλια και καμια σχεση δεν ειχε με την οπλαρα που ειδα. μονο το ονομα ειναι το ιδιο.
Επειδη επσαξα το θεμα αρκετα μου ειπαν οτι αυτη τη στηγμη ειναι ενα σπανιο και συλλεκτικο οπλο το weatherby athena Iαπωνικησ κατασκευησ, και μονο στην αμερικη μπορεισ να το βρεισ γαιτι ητανε κατασκευασμενο μονο για την αμερικανικη αγορα.
Φιλε πολυ θα ηθελα να ερθουμε σε επαφη γιατι πραγματικα ενδιαφερομαι για το συγγεκριμενο οπλο
- BECCACCIA
- Full Member
σαν πρωην κατοχος wheatherby orion και τρελαμενος και εγω με το athena . πληροφοριακα συφωνα με ελληνικο περιοδικο της εποχης αν και οπτικα ειναι πανομιοτητο με το skb εχουν διαφορες στον μηχανισμο ο οπιος ειναι τυπου blitz με ενα κωματι μεσα να ειναι βαμενο χρυσο (οτι και αν σημαινη αυτο) και το μεταλο της καννης ειναι νικελοχρωμιουχος χαλυβας χωρις εξτρα χρωμιωση στο εσσωτερικο της καννης.ο αυλος ειναι 18.5 και τα τσιοκ ειναι 4 εκ μηκος εσσωτερικα τα ξυλα του ειναι απο αμερικανικη καρυδια και στις καννες γραφη south gate california made in japan.