ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- Sergios
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Να σου ζήσει Άριστε...τα ξαναλέω οτι οι αριθμοί δεν κάνουν τον ποιοτικό κυνηγό....οι άγραφοι νόμοι είναι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν.....και το πως λειτουργά σκοπευτικά....καταλάβεις τον ποιοτικό κυνηγό που ντουφεκάει στα 5-50 μέτρα και προσέχει που τις παίζει για να μην τις χάνει άρα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του απο κάποιους που προσπαθούν να παίξουν πουλιά 80 - 100 μέτρα και να κάμνουν παράπονα....να φταιν τα όπλα τα φυσίγγια αλλά ο ίδιος ΠΟΤΕ....αρα απολαμβάνετε όσες ευκαιρίες έχετε και η κάρπωση με αριθμό θα έρτει από μόνη της....!
- sotiris!129
κωμικοτραγικο της Κυριακης ...
το πλανο δρασης για την Κυριακη ειχε εξωρμηση σε μερος Β για ποφισημα και μεταβαση κατα τες 8 στο μερος Α για περπατητο που ηταν 10 λεπτα με το αυτοκινητο ποιο πρην ,αργησα ομως να ξυπνησω και καθως περνουσα απο το μερος Α που ηταν στον δρομο μου για να παω στο μερος Β με επειασε το "κοψιμο" !!!
σταματω μες τα χωραφκια και απολαμβανω το "χεσε ψηλα και αγναντευε"
τσιπ τσιπ περνα μια που πας την κελλε μου σαν εκανα την δουλεια και συνειδητοποιω πως δεν εφτανα να παω στο διπλανο χωριο για ποφισημα , ετσι και εγω περνω την αποφαση να μεινω εκει αν και φετος δεν ξαναπηγα για ποφισημα στην συγκεκριμενη περιοχη αλλα μονο για περπατητο ετσι δεν γνωριζα τι "κοσμο" κρατουσε το προι πρην τες 9 !
Δεν εβλεπα και δεν ακουγα ομως κανενα ετσι ειπα "σικιμε" !!!
Στηνω και εγω το μπερετακι μου φορτονομαι χαρτουτσιες και ξαφνικα γινεται το αναπαντεχο
ακουγα μελισοφαγους !!!! παρανοισα πραγματικα εχασα την μπαλα !!!
σαν κοιτουσα το κινητο μου για να πιστω πως δεν ειναι Σεπτεμβρης ακουω το κλασικο μηχανακι της ζικλας να διακοπτει το "καλεσμα" του μελισσοφαγου
Φιλε οποιος και αν εισαι πιανεις το νομπελ αχαπαρου !
Σε ευχαριστω παντως μου εφτιαξες την μερα !!!
το πλανο δρασης για την Κυριακη ειχε εξωρμηση σε μερος Β για ποφισημα και μεταβαση κατα τες 8 στο μερος Α για περπατητο που ηταν 10 λεπτα με το αυτοκινητο ποιο πρην ,αργησα ομως να ξυπνησω και καθως περνουσα απο το μερος Α που ηταν στον δρομο μου για να παω στο μερος Β με επειασε το "κοψιμο" !!!
τσιπ τσιπ περνα μια που πας την κελλε μου σαν εκανα την δουλεια και συνειδητοποιω πως δεν εφτανα να παω στο διπλανο χωριο για ποφισημα , ετσι και εγω περνω την αποφαση να μεινω εκει αν και φετος δεν ξαναπηγα για ποφισημα στην συγκεκριμενη περιοχη αλλα μονο για περπατητο ετσι δεν γνωριζα τι "κοσμο" κρατουσε το προι πρην τες 9 !
Στηνω και εγω το μπερετακι μου φορτονομαι χαρτουτσιες και ξαφνικα γινεται το αναπαντεχο
σαν κοιτουσα το κινητο μου για να πιστω πως δεν ειναι Σεπτεμβρης ακουω το κλασικο μηχανακι της ζικλας να διακοπτει το "καλεσμα" του μελισσοφαγου

Φιλε οποιος και αν εισαι πιανεις το νομπελ αχαπαρου !

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- BAIKAL TEAM
- Full Member
sotiris!129 έγραψε:κωμικοτραγικο της Κυριακης ...
σαν κοιτουσα το κινητο μου για να πιστω πως δεν ειναι Σεπτεμβρης ακουω το κλασικο μηχανακι της ζικλας να διακοπτει το "καλεσμα" του μελισσοφαγου![]()
Φιλε οποιος και αν εισαι πιανεις το νομπελ αχαπαρου !![]()
χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα!!!αλοπως απλα ειπαν του...βαλε το και κατεβαζει τες...δεν του εξηγησε κανενας ποιος είναι ο ηχος της τσικλας!!!αν επεξε και λια πουλια καταλαθος...θα επειε στο καφενε και θα ελεγε τουντο μηχανουι καμνει θαυματα!!!!

Όπως τον αλλον...εβαλε τα ομοιοματα της φασας πας το μοσφυλι...και επηε το γερουι και επεξε τα...μετα εβαλεν το σταυρο του που εν εφευκαν να πετασουν!!!

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Chris B725
- Full Member
BAIKAL TEAM έγραψε:sotiris!129 έγραψε:κωμικοτραγικο της Κυριακης ...
σαν κοιτουσα το κινητο μου για να πιστω πως δεν ειναι Σεπτεμβρης ακουω το κλασικο μηχανακι της ζικλας να διακοπτει το "καλεσμα" του μελισσοφαγου![]()
Φιλε οποιος και αν εισαι πιανεις το νομπελ αχαπαρου !![]()
χαχαχαχαχχαχαχαχαχχα!!!αλοπως απλα ειπαν του...βαλε το και κατεβαζει τες...δεν του εξηγησε κανενας ποιος είναι ο ηχος της τσικλας!!!αν επεξε και λια πουλια καταλαθος...θα επειε στο καφενε και θα ελεγε τουντο μηχανουι καμνει θαυματα!!!!![]()
![]()
![]()
Όπως τον αλλον...εβαλε τα ομοιοματα της φασας πας το μοσφυλι...και επηε το γερουι και επεξε τα...μετα εβαλεν το σταυρο του που εν εφευκαν να πετασουν!!!

I`d rather be hunting !!!
- spyrosspyrou851
Καλημέρα παίδες, καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σήμερα, εύχομαι με πολλές τουφεκιές. Μοναχικός καβαλλάρης σήμερα στα δικά μου λημέρια. Καλή σας μέρα. 

- B725 Sporting
- Full Member
Πέμπτη 28/1

Τρίτη 2/2

Σε περπάτημα μετά το μεσημέρι (εν να μέν απολυθούμε
Ακόμα προσπαθώ να έβρω χαρτούτσια να τες σίρνει σέκκες σε πιο μεγάλες αποστάσεις. Που τα 10-20 μέτρα η τορτορέλλα κάμνει τες παναίρι. Μάντα ολύμπια, μάντα βίκτορυ 31-32-33, μισές- γερές... Άτε κανεί κλάμα γιατί για τα καλλίτζια μας πιάνουμε καλά πουλιά.

Τρίτη 2/2

Σε περπάτημα μετά το μεσημέρι (εν να μέν απολυθούμε

Ακόμα προσπαθώ να έβρω χαρτούτσια να τες σίρνει σέκκες σε πιο μεγάλες αποστάσεις. Που τα 10-20 μέτρα η τορτορέλλα κάμνει τες παναίρι. Μάντα ολύμπια, μάντα βίκτορυ 31-32-33, μισές- γερές... Άτε κανεί κλάμα γιατί για τα καλλίτζια μας πιάνουμε καλά πουλιά.
- spyrosspyrou851
Σημερινή εξόρμηση στο συνηθισμένο μου τοπούι, πάρα πολλά τα πουλιά, το πρωί με το που εκατέβηκα έπιασα και το πρώτο. Αν έκαμνα καλύτερη επιλογή πόστου για το πρωί θα έπιανα παραπάνω αλλά δεν πειράζει, καλή υγεία, εκατάφερα να πιάσω 8 τελικά αλλά επειδή ήμουν μόνος μου τα πιο πολλά πουλιά εφέφκαν άπαικτα. Είχα και 3 συναντήσεις με ένα ζευγαράκι φάσσες και αρκετές συναντήσεις με περδίκια που έχουν τάσεις αυτοκτονίας. Σε μια φάση επετακτήκαν 2 που μέσα στα πόθκια μου έπαθα καρδιακή, αλλά απ'ότι είδα τζιαι τζίνα επάθαν καρδιακή καθώς που το φόβο τους ακόμα λίγο να δώκει το ένα πάνω στο άλλο.
Τα Lambro εθερίζαν για ακόμα μια φορά, 1 πουλί με Direct 32gr #9 1/2, 5 πουλιά με Mezzo 32gr #9 και δύο πουλιά με Mezzo 30gr #9. Αυτά για σήμερα από εμένα:
http://s13.postimg.org/dnj8k39yv/DSC00354.jpg
http://s13.postimg.org/qqev3d06v/DSC00357.jpg
http://s13.postimg.org/cvgkkw5rr/DSC00359.jpg
http://s13.postimg.org/80mvmm7g7/DSC00361.jpg

Τα Lambro εθερίζαν για ακόμα μια φορά, 1 πουλί με Direct 32gr #9 1/2, 5 πουλιά με Mezzo 32gr #9 και δύο πουλιά με Mezzo 30gr #9. Αυτά για σήμερα από εμένα:
http://s13.postimg.org/dnj8k39yv/DSC00354.jpg
http://s13.postimg.org/qqev3d06v/DSC00357.jpg
http://s13.postimg.org/cvgkkw5rr/DSC00359.jpg
http://s13.postimg.org/80mvmm7g7/DSC00361.jpg
- Breda Pegaso
Σπυρο επιασες ζυγαρια?
να δουμε ποσο βαζει στις Μεζζο το D20....
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Alfa33s16v
- Full Member
Σημερα ξεκινισα πολυ καλα. Λιγα πουλια στο ποφυσιμα αλλα εκουμανταρατα. Εκαταφερα και επιασα 6 και μετα αρχισε το κυνηγιτο. Μεχρι τις 12 εδυπλοσατα.
http://s18.postimg.org/4r1vrxkll/upload ... 017724.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
http://s18.postimg.org/4r1vrxkll/upload ... 017724.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- spyrosspyrou851
Δεν έπιασα, έμεινε τζιαμέ η κουβέντα, αν είναι όμως από αύριο θα ξανακοιτάξω.Breda Pegaso έγραψε:Σπυρο επιασες ζυγαρια?