ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
-
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Παρα πολλα πουλια σημερα επιτελους μεχρι της 11:30 3 ατομα 67 πουλια. Απολαυσαμε τουφεκιες ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. Πραγματικα τελειες συγγινησεις και αναμνησεις ε3ουμουθκιασαμε θεμας. ελπιζω να συνεχισει ετσι . επαρχια λαρνακας
- spyrosspyrou851
Εμάς η χτεσινή μέρα ήταν έτσι και έτσι, εξόρμηση με το Σέργιο και ακόμα ένα άτομο. Το πρωί στην περιοχή που επιλέξαμε μετά από πληροφορίες ότι υπήρχαν πουλιά, δεν μας εβγήκε το σημείο που επιλέξαμε, κατάφερα και έπιασα 1 και τα παιδιά τίποτε. Πήγαμε σε ένα άλλο σημείο όπου κατάφερε ο Σέργιος να πιάσει 4 και εγώ να τες κάμω 2. Ο 3ος της παρέας, ένας πιο ηλικιωμένος άνθρωπος δυστυχώς δεν έκαμε τίποτε όλη μέρα καθώς έχει και προβλήματα ακοής και όρασης, τα πουλιά που του φωνάζαμε δεν μας άκουγε ούτε τα έβλεπε.
Στο 3ο σημείο περπατήσαμε εγώ με τον Σέργιο, πάρα πολλά τα πουλιά, πρέπει να ήταν φρέσκα καθώς το πέτημα τους ήταν αργό που πιθανόν να εσήμαινε κουρασμένα πουλιά, αλλά πολλά κουλιασμένα σε θάμνους και δεντρούθκια, ο Σέργιος έπιασε ακόμα 3 τζιαμέ τζαι κάποιες τρασιηλούες, εγώ 1 τζίκλα τζιαι ακόμα 1-2 τζιμήσματα.
Άψαμε και τα καρβουνούθκια μας τζαι εδώκαμεν του μεζέ μέσα στα φκιά
Τελευταίο σημείο της ημέρας η περιοχή που πάω εγώ, την περπατήσαμε με το Σέργιο, λίγα τα πουλιά τα κουλιασμένα, φυσικά ο Σέργιος είβρε ένα καλό σημείο το απόγευμα τζιαι έπιασε ακόμα 4 πουλιά, ενώ εγώ έπιασα 2, ένα εκ των οποίων το βρήκα κουτσόφτερο μέσα στην μια ποταμοσιά, πρέπει να ήταν πρωινό. Ο 3ος της παρέας έμεινε στο αυτοκίνητο, αν και είδα 10-15 πουλιά να περνούν που το σημείο και άκουσα τζαι σιηπεθκιές μας είπε δεν έσυρε τίποτε
Σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις προσωπικά έβλεπα τα πουλιά να σπάζει η μια τους γαλάτη και να συνεχίσουν να προχωρούν με μια γαλάτη γλυφτά στο έδαφος, τζιαι να μένω και να τα θωρώ ανήμπορος να κάμω κάτι
Τζιαι κάμποσα πουλιά έρκουνταν λοκκούμι πάνω μου τζιαι τελευταία στιγμή εκλώναν εκτός βολής. Σαν να εκουβάλουν καμμιά ταπέλλα που ελάλε DANGER!! τζιαι εθκιαβάζαν την τζιαι εκλώνναν καντούνι τα γέριμα. Ούτε οι φάσσες δεν έχουν έτσι συμπεριφορά
Πάντως εκτές, εάν μας έφκαιννε η επιλογή τοποθεσίας και να είχαμε παραπάνω ευστοχία θα εφτάναμε άνετα 20-25 πουλιά ο καθένας. Τελικά ο Σέργιος έπιασε 11 και 3 τρασιηλούες με εξαιρετική ευστοχία (+1 τζίκλα +1 τρασιήλα χαμένη), εγώ έπιασα 5 και 3 χαμένες μονογάλατες
Αυτά από εμάς από την χτεσινή μέρα.
Μερικές φώτος:
http://s12.postimg.org/a2r15ondp/126446 ... 3436_n.jpg
http://s12.postimg.org/ai2ayp9b1/126696 ... 9051_n.jpg
http://s12.postimg.org/r73qum5wd/126450 ... 5015_n.jpg
http://s12.postimg.org/guhg8jcd9/126512 ... 9716_n.jpg
http://s12.postimg.org/ldtou1u8t/126313 ... 8648_n.jpg
Στο 3ο σημείο περπατήσαμε εγώ με τον Σέργιο, πάρα πολλά τα πουλιά, πρέπει να ήταν φρέσκα καθώς το πέτημα τους ήταν αργό που πιθανόν να εσήμαινε κουρασμένα πουλιά, αλλά πολλά κουλιασμένα σε θάμνους και δεντρούθκια, ο Σέργιος έπιασε ακόμα 3 τζιαμέ τζαι κάποιες τρασιηλούες, εγώ 1 τζίκλα τζιαι ακόμα 1-2 τζιμήσματα.

Άψαμε και τα καρβουνούθκια μας τζαι εδώκαμεν του μεζέ μέσα στα φκιά

Τελευταίο σημείο της ημέρας η περιοχή που πάω εγώ, την περπατήσαμε με το Σέργιο, λίγα τα πουλιά τα κουλιασμένα, φυσικά ο Σέργιος είβρε ένα καλό σημείο το απόγευμα τζιαι έπιασε ακόμα 4 πουλιά, ενώ εγώ έπιασα 2, ένα εκ των οποίων το βρήκα κουτσόφτερο μέσα στην μια ποταμοσιά, πρέπει να ήταν πρωινό. Ο 3ος της παρέας έμεινε στο αυτοκίνητο, αν και είδα 10-15 πουλιά να περνούν που το σημείο και άκουσα τζαι σιηπεθκιές μας είπε δεν έσυρε τίποτε

Σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις προσωπικά έβλεπα τα πουλιά να σπάζει η μια τους γαλάτη και να συνεχίσουν να προχωρούν με μια γαλάτη γλυφτά στο έδαφος, τζιαι να μένω και να τα θωρώ ανήμπορος να κάμω κάτι

Πάντως εκτές, εάν μας έφκαιννε η επιλογή τοποθεσίας και να είχαμε παραπάνω ευστοχία θα εφτάναμε άνετα 20-25 πουλιά ο καθένας. Τελικά ο Σέργιος έπιασε 11 και 3 τρασιηλούες με εξαιρετική ευστοχία (+1 τζίκλα +1 τρασιήλα χαμένη), εγώ έπιασα 5 και 3 χαμένες μονογάλατες

Αυτά από εμάς από την χτεσινή μέρα.
Μερικές φώτος:
http://s12.postimg.org/a2r15ondp/126446 ... 3436_n.jpg
http://s12.postimg.org/ai2ayp9b1/126696 ... 9051_n.jpg
http://s12.postimg.org/r73qum5wd/126450 ... 5015_n.jpg
http://s12.postimg.org/guhg8jcd9/126512 ... 9716_n.jpg
http://s12.postimg.org/ldtou1u8t/126313 ... 8648_n.jpg
- Sergios
Πιάστε μου το F.A.I.R και εν κρίμα οτι κινήται επιτρεπόμενο (αστιευόμενος πάντα) μες το νου δεν μένει ο αριθμός (για μένα) αλλά η ποιότητα της όλης κυνηγετικής διαδικασίας και εξηγώ : η όλη προετοιμασία φυσίγγια φαγητό η συλλογή πληροφοριών το πλάνο της εξόρμησης η όλη ανυπομονησία μέχρι το ξημέρωμα...
Η εικόνα της τσιμινιάς το πρωί η μυρωδιά του χωριού απο τα τζάκια το βρεγμένο χώμα ο πεύκος ανέμελοι το μεσημέρι να ανάψουμε 2-3 ξυλούθκια να φάμε να ξεκουραστούμε....από εκεί και πέρα είναι όλα στην τύχη αν έχει πουλιά ο τόπος που θα πας δεν εξαρτάται από το πόσο καλός κυνηγός είσαι
Μετέπειτα στην πορέια όταν σημαδεύεις 17-18 πουλιά και πιάνεις τα 16 παρά να σημαδέψω 50 και να πιάσω 20 (όπως λαλεί και ο Σπύρος) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε θέμα σκοπευτικών ικανοτήτων....δεν θα μπορούσαμε για καλύτερα γιατί αυτά τα πουλιά μας προσέγγισαν....αυτά απο μένα....
Υ.Γ Σαν να και σιγά σιγά γίνουμε σαν τον Σπύρο...παρασύρει με τούντο κοπελλούι...

Η εικόνα της τσιμινιάς το πρωί η μυρωδιά του χωριού απο τα τζάκια το βρεγμένο χώμα ο πεύκος ανέμελοι το μεσημέρι να ανάψουμε 2-3 ξυλούθκια να φάμε να ξεκουραστούμε....από εκεί και πέρα είναι όλα στην τύχη αν έχει πουλιά ο τόπος που θα πας δεν εξαρτάται από το πόσο καλός κυνηγός είσαι
Μετέπειτα στην πορέια όταν σημαδεύεις 17-18 πουλιά και πιάνεις τα 16 παρά να σημαδέψω 50 και να πιάσω 20 (όπως λαλεί και ο Σπύρος) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε θέμα σκοπευτικών ικανοτήτων....δεν θα μπορούσαμε για καλύτερα γιατί αυτά τα πουλιά μας προσέγγισαν....αυτά απο μένα....
Υ.Γ Σαν να και σιγά σιγά γίνουμε σαν τον Σπύρο...παρασύρει με τούντο κοπελλούι...

- Breda Pegaso
Εστε ωραιοι.
Σαν το μεζε στη φυσην εν εσιει!
Σαν το μεζε στη φυσην εν εσιει!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές το πρωί στάμα ....
Απόγευμα απο τις 14.00 και μετά λίγο περπατητό με ένα φίλο περάσαμε ωραία

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Pathfinder
Ωραιος...ιδιαιτερα η πρωτη σου φωτογραφια...admin έγραψε:Χθές το πρωί στάμα ....![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Να σας ζησει Αριστε το νεο μελος της οικογενειας..παντα δυνατο με υγεια!admin έγραψε:Χθές το πρωί στάμα ....![]()
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- MARIOSE
Μεζέ ακούω πιο πάνω, φωτό με λεβέντες πιο κάτω, ωραίοι παιδιά μπράβο! Δεν είναι μόνο η κάρπωση!
- Laurona
Αριστειδη τα ματια σου λενε οτι και ολη νυκτα του Σαββατου εισουν σταμα και οξυπνος
Να σας ζησουν φιλε μου τα μωρα σας και να τα χαιρεστε, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΕς ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.
Φιλε....νομιζω μοιαζει της συζυγου τουτο.........ΑΟΥ.....Καλα σιορ με συρνεις πραματα
Τελικα ρε κοπελια ολοι σας εξερετε που να πατε αλλα με φωνη με ακροαση.
Το σαββατο εκαμα δυο αναγνωρισεις χωρις τιποτε πουλια.
Τηλεφωνα για ακαμες πισουρκα πραστιο κλπ .......πηροφοριες για μηδεν πουλια.
Οποταν πηγαμε με τον Μαριο στο ποστο μας, στο φαι, αφου τζιαμε πεζουμε τες 4-5 μαςσχεδον παντα.
Στο χαραμα βλεπω τζικλες μεσα στην γερμασογεια!!!! Λαλω τ γινετε και ξαναελεγχω (αρκουμε να παμε γιατι εκει που παμε μετα τις 7 αρχιζει η κινηση.
Πινουμε το καφεδακι μας στην παραδοσιακη τζιμηνια στο χωριο παρεα με την γιαγια και φευγουμε.
Τζινον αξιζε παντως σιλιες τζικλες.
Στον τοπο μας.........
Πολλα πουλια περιμετρικα και σε πολυ ψηλο υψος αλλα κοντα μας τιποτε.
Λαλω του φιλε....καπου θα σπασουν τα κοκκαλα τους, τουτα εν πουλια που μπαιναν ψες και μπαινουν και τωρα.
Το ιδιο εμαθα εγινε και στα Λευκαρα απο δικο μου ατομο και στο κλωναρι παλι απο δικο μου ατομο. 1-5 πουλια ο καλυτερος.
Πηραμε απο μια τζικλα ως το μεσημερι, ενω θα μπορουσαμε να παρουμε μαξιμουν ακομη 2-3 που ομως πετουσαν σε κατευθυνση με μαντρες και δεν θελαμε να ενοχλουμε.
Περπατητο δεν καναμε γιατι ΔΕΝ ειχε πραγματικα, οφκερα τα αρκατζια.
Τζιταστρο ΔΕΝ τον καπνισα. Ο Μαριος δεν πηγε καν.
Τουλαχιστον καποιοι επερασαν καλα
Σωτηρη μαζι σου!!Ουλα τζιε ουλλα αλλατα αγρελια ειναι μαστ

Να σας ζησουν φιλε μου τα μωρα σας και να τα χαιρεστε, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΕς ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.
Φιλε....νομιζω μοιαζει της συζυγου τουτο.........ΑΟΥ.....Καλα σιορ με συρνεις πραματα

Τελικα ρε κοπελια ολοι σας εξερετε που να πατε αλλα με φωνη με ακροαση.

Το σαββατο εκαμα δυο αναγνωρισεις χωρις τιποτε πουλια.
Τηλεφωνα για ακαμες πισουρκα πραστιο κλπ .......πηροφοριες για μηδεν πουλια.
Οποταν πηγαμε με τον Μαριο στο ποστο μας, στο φαι, αφου τζιαμε πεζουμε τες 4-5 μαςσχεδον παντα.
Στο χαραμα βλεπω τζικλες μεσα στην γερμασογεια!!!! Λαλω τ γινετε και ξαναελεγχω (αρκουμε να παμε γιατι εκει που παμε μετα τις 7 αρχιζει η κινηση.
Πινουμε το καφεδακι μας στην παραδοσιακη τζιμηνια στο χωριο παρεα με την γιαγια και φευγουμε.
Τζινον αξιζε παντως σιλιες τζικλες.

Στον τοπο μας.........
Πολλα πουλια περιμετρικα και σε πολυ ψηλο υψος αλλα κοντα μας τιποτε.
Λαλω του φιλε....καπου θα σπασουν τα κοκκαλα τους, τουτα εν πουλια που μπαιναν ψες και μπαινουν και τωρα.
Το ιδιο εμαθα εγινε και στα Λευκαρα απο δικο μου ατομο και στο κλωναρι παλι απο δικο μου ατομο. 1-5 πουλια ο καλυτερος.
Πηραμε απο μια τζικλα ως το μεσημερι, ενω θα μπορουσαμε να παρουμε μαξιμουν ακομη 2-3 που ομως πετουσαν σε κατευθυνση με μαντρες και δεν θελαμε να ενοχλουμε.
Περπατητο δεν καναμε γιατι ΔΕΝ ειχε πραγματικα, οφκερα τα αρκατζια.
Τζιταστρο ΔΕΝ τον καπνισα. Ο Μαριος δεν πηγε καν.
Τουλαχιστον καποιοι επερασαν καλα

Σωτηρη μαζι σου!!Ουλα τζιε ουλλα αλλατα αγρελια ειναι μαστ

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- Laurona
ΜΑΡΙΕ μεγαλε, αφου εν ετσι ρε φιλε και δεν μας λαλουν που να παμε να παιξουμε μια ντουζινα τζικλες μονοφατσι , αν δεησουν ποττε και κανονισουμε ουλοι να βρεθουμε εννα γυρευκουν ψηστη..... αλλα ουτε συ ουτε εγω θα κατσουμε να ψηνουμε.
Θα σερβιρουμε και πελλος που θαχει μαζι του ενα κιλο αλας χωσμενο μεστες πουτζιες
Εφατε την

Θα σερβιρουμε και πελλος που θαχει μαζι του ενα κιλο αλας χωσμενο μεστες πουτζιες

Εφατε την

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......