Pathfinder έγραψε:Σολο εχεις δικιο για τον καιρο...για να καταλαβεις αφησα τα καρεκλουα και βαλιτσα στο βουνο :)....το τι μου εκαναν σημερα οι κοκονες επελαναν με....η ωρα 2:30 που αρχισαν τα νερα βλεπω 5-6 φασσες να ερκουνται και να καθουνται καμια 300 μετρα που κοντα μου.Υστερα αλλες 8-10 υστερα αλλες 15-20.Υστερα αλλες δεκα-12.ολες στο ιδιο δεντρο.Η ωρα επερνουσε και δεν εκαναν καμια κινηση μπας και γυρισει καμια πανω μου.Λεω και εγω σικκιμε παω εγω και οτι θελει ας γινει.Για να κατεβω κοντα τους επρεπε να κατεβω με τον κωλο στην κυριολεξια.Αρχισαν και τα νερουθκια τρω και μια φατσια χαμε που τις πετρες που εγλυστρουσαν ετζοιλισα 2-3 μετρα.Με την φασσαρια και το καρκασιαλικι εφυαν και οι κοκονες.εμεινε μας η φατσια.Λαλουν να δυναμωσουν και τα νερα ετα ουλλα τζιαμε.Για να παω στο ποστο επρεπε να παω πογυρι αλλα 200-300 μετρα και να παω στο αυτοκινητο μισο χιλιομετρο+ πιο πανω.
Αναγκαστικα τεταρτη αν ειμαστε καλα πρεπει να παω στην ιδια περιοχη για τα συνακλικια μου και μαλλον θα μεινω εκει, αν και ηθελα να ξαναδοκιμασω την περιοχη την αλλη κυριακη.
Τι να σου πω..το ευτυχημα ειναι οτι δεν επαθες τιποτα....και θα σου πω και το αλλο...οι φασσες πανε και ερχονται...εμεις να ειμαστε καλα!
Αλλη φορα οταν καθονται πουλια σε αποσταση απο σενα να σηκωνεσε και να τα διωχνεις με την κινηση σου...αν τα αφινεις,και τα υπολοιπα πουλια θα καθονται κοντα τους...ετσι δεν εχεις τσιανς να σου δωσει χερι πουλι...και καλυτερα να φυγουν ετσι παρα με τουφεκια!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Ωραια εξορμηση σημερα ...εγιναν ολα με χαρη....τα πουλια κεραυνοβολημενα με την πρωτη.....ωραια καθαρα σκοτωματα χωρις περιπλανησεις μες τα βουνα... + ακομα ενα πουλι στην αλλη ακρη του γκρεμου και ακομα ενα το οποιο εχασα μες τα πυκνα...ολα νεκρα με την πρωτη....! 1 ημουν σπιτι για φαι..ειπα να μην το παρακαμω μετα την επεμβαση laser που εκαμα στα ματια...αλλα κατα που δειχνει το πραμα εγινεν καλη δουλεια...κλειδωνουν που γληορα τζαι φευκουν τηλεκατευθυνομενες οι σηιπεθκιες Η μερα ηταν για πολλα πουλια...υγεια !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Pathfinder έγραψε:Σολο εχεις δικιο για τον καιρο...για να καταλαβεις αφησα τα καρεκλουα και βαλιτσα στο βουνο :)....το τι μου εκαναν σημερα οι κοκονες επελαναν με....η ωρα 2:30 που αρχισαν τα νερα βλεπω 5-6 φασσες να ερκουνται και να καθουνται καμια 300 μετρα που κοντα μου.Υστερα αλλες 8-10 υστερα αλλες 15-20.Υστερα αλλες δεκα-12.ολες στο ιδιο δεντρο.Η ωρα επερνουσε και δεν εκαναν καμια κινηση μπας και γυρισει καμια πανω μου.Λεω και εγω σικκιμε παω εγω και οτι θελει ας γινει.Για να κατεβω κοντα τους επρεπε να κατεβω με τον κωλο στην κυριολεξια.Αρχισαν και τα νερουθκια τρω και μια φατσια χαμε που τις πετρες που εγλυστρουσαν ετζοιλισα 2-3 μετρα.Με την φασσαρια και το καρκασιαλικι εφυαν και οι κοκονες.εμεινε μας η φατσια.Λαλουν να δυναμωσουν και τα νερα ετα ουλλα τζιαμε.Για να παω στο ποστο επρεπε να παω πογυρι αλλα 200-300 μετρα και να παω στο αυτοκινητο μισο χιλιομετρο+ πιο πανω.
Αναγκαστικα τεταρτη αν ειμαστε καλα πρεπει να παω στην ιδια περιοχη για τα συνακλικια μου και μαλλον θα μεινω εκει, αν και ηθελα να ξαναδοκιμασω την περιοχη την αλλη κυριακη.
Τι να σου πω..το ευτυχημα ειναι οτι δεν επαθες τιποτα....και θα σου πω και το αλλο...οι φασσες πανε και ερχονται...εμεις να ειμαστε καλα!
Αλλη φορα οταν καθονται πουλια σε αποσταση απο σενα να σηκωνεσε και να τα διωχνεις με την κινηση σου...αν τα αφινεις,και τα υπολοιπα πουλια θα καθονται κοντα τους...ετσι δεν εχεις τσιανς να σου δωσει χερι πουλι...και καλυτερα να φυγουν ετσι παρα με τουφεκια!!!
Laurona έγραψε:Ρε Αλεξ μου κτυπας 48ωρα πιντα κ κυνηγας φασσα.
βασικα κοιμασε οξυπνος κ δεν το ξερεις.
Να σε παρακαλεσω να μου πεις να σου ευχηθω ξανα οταν δεν θα σε πιντα απο το νυκτερι.
Εν αληθεια τουτο...φιλε θα παω την τεταρτη και ειμαι οφφ προηγουμενως:):):) αστειευομαι λεβεντη μου...υγεια πανω απο ολα και τα αλλα ολα ειναι πελλαρες να γελουμε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Οι αλλοι για να εν χαμενοι ακομα παει να πει η ξηφτεριζουν ακομα η μαχονται με τα φαναρουθκια να ηβρουν τις χαμενες.Αν εν καλα ο Αγιος Καλικιος και ο Αγιος Υπνηλιος δοξαζω το ονομα τους εκαμαν το θαυμα τους παλε.ενα ξηφτερισμα κανονικο στα 30 μετρα μια χαμενη και μια στο χερι συν 6-7 καλλικωματα πλατινενια.Ποψε εν θα τζοιμουμαι ξερω το, θα τις θωρω οραμα.Παντως φιλε Χρυσανθε η ευχη σου πραγματοποιηθηκε κατ το ημισην δλδ εκοψα τες αλλα δεν.Πρεπει να αλλαξω ονομα εγω σε καλλικαρης.Εχασα την ψυχολογια μου με τις πρωτες 2-3 το πρωι και πηγε η μερα ετσι.Καλλικα ρε καλλικα!!Φευγωντας περασα απο την Θηρα να τους δωκω την αδεια μου και δεν την επιαναν πισω
Αλεξη μου ψυχραιμα...να σκεφτεσε πως εχει και καποιους αλλους μ@λακες που εκοψαν τοσο δρομο για να μεν δουν πουλι...
Μακαρι να τες εκαλλικωνα και γω σημερα τουλαχιστο να πω εριξα τουφεκια πανω τους!!!!αλλα ουλλη μερα εκαθουμουν όπως το κ@βλι μονος μου...εφαμε οι τσικλες...και αντι να ποσκολιστω...εφοουμουν να ανοιγοκλείσω τα μαθκια μου αμπα τζαι πεταχτει καμμια κοκονα τζαι παρει με πρεφα!!!
Μπραβο και για την γαλαζοαιματη που καρπωθηκες....!!!
Φιλε σε καταλαβαινω...αν δεν εν τιποτε αλλο τουλαχιστον σημερα ειδα φασσες...και μου δωσαν χερι αρκετες φορες αλλα αλλα αλλα...
Ρε φιλε πιστεψε με...αμα κυνηγας φασα και μετα πας σε άλλο θήραμα βλέπεις ποσο ευκολα πεφτουν...σημερα που ειπα να κατσω λιο τσικλουες...ωσπου να βαλω τις mezzo μες το οπλο...οι τσικλες επεφταν μονες του...ενιωσα ξανα αντρας!!!
Ειπες μου το και εσυ σε κατι εξορμήσεις πιο παλια που ετραβουν εγω τα μαλλια μου...αμα χασεις 1-2 πουλια τα πρωτα...μετα παν όλα σκατα!!!
Μπραβο Σολωνα μου και σε σενα για την καρπωση σου...φαινεται πως η Παφος δουλευει παραπανω στα τελη της σεζον αντίθετα με μας που μας κανουν την χαρη από την εναρξη μεχρι Δεκεμβριο...μετα δυσκολευουν πολύ τα πραγματα και λογο της πολυκοσμίας των περιοχων...
Υγεια λεβεντες και την Τεταρτη με το καλο περκι σημαδεψουμε καμμια...!
(υπ: παντως οι mezzo 30gr No 9 φαινεται να είναι πολύ καλες...σιγουρα θα τις εχω και στα τρυγόνια το καλοκαιρι αν ειμαστε καλα)
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Φιλε πηρα σφεντονα πριν 3-4 εξορμησεις για τουτο τον σκοπο αλλα εκοπηκε το λαστιχο της
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
η
Φίλε παθαίνουμε όλοι πολλά με τις κοκονες που ασχολούμαστε αλλά εσύ σπαζεις ρεκόρ! !! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό που επαθες να κάτσουν απέναντι σου και να φύγουν το παθαίνουμε όλοι! Το χειρότερο είναι να είναι σε οριακή απόσταση και να σου μένει για καιρό η αμφιβολία : επαιζουνταν οξά? !
Panmoy έγραψε:Ωραια εξορμηση σημερα ...εγιναν ολα με χαρη....τα πουλια κεραυνοβολημενα με την πρωτη.....ωραια καθαρα σκοτωματα χωρις περιπλανησεις μες τα βουνα... + ακομα ενα πουλι στην αλλη ακρη του γκρεμου και ακομα ενα το οποιο εχασα μες τα πυκνα...ολα νεκρα με την πρωτη....! 1 ημουν σπιτι για φαι..ειπα να μην το παρακαμω μετα την επεμβαση laser που εκαμα στα ματια...αλλα κατα που δειχνει το πραμα εγινεν καλη δουλεια...κλειδωνουν που γληορα τζαι φευκουν τηλεκατευθυνομενες οι σηιπεθκιες Η μερα ηταν για πολλα πουλια...υγεια !!!
Πε μας τον γιατρο σου ρε ωραιος
Panmoy έγραψε:Ωραια εξορμηση σημερα ...εγιναν ολα με χαρη....τα πουλια κεραυνοβολημενα με την πρωτη.....ωραια καθαρα σκοτωματα χωρις περιπλανησεις μες τα βουνα... + ακομα ενα πουλι στην αλλη ακρη του γκρεμου και ακομα ενα το οποιο εχασα μες τα πυκνα...ολα νεκρα με την πρωτη....! 1 ημουν σπιτι για φαι..ειπα να μην το παρακαμω μετα την επεμβαση laser που εκαμα στα ματια...αλλα κατα που δειχνει το πραμα εγινεν καλη δουλεια...κλειδωνουν που γληορα τζαι φευκουν τηλεκατευθυνομενες οι σηιπεθκιες Η μερα ηταν για πολλα πουλια...υγεια !!!
Μπραβο Παντελη βασιλιας...ωστε φευγουν τηλεκατεφθυνομενες...εγω σημερα ειχα μια που μετα την τουφεκια επεσε περιπου στα 100μ....καταλαβα οτι ειχε παρει σκαγια και δεν πηρα τα ματια μου απο πανω της στα 50 ανοιξε φτερα....λεω επιασαμε ακομα μια....μπαμ να την κατω σαν την πετρα...εκαμα και την γυμναστικη μου
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
η
Φίλε παθαίνουμε όλοι πολλά με τις κοκονες που ασχολούμαστε αλλά εσύ σπαζεις ρεκόρ! !! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αυτό που επαθες να κάτσουν απέναντι σου και να φύγουν το παθαίνουμε όλοι! Το χειρότερο είναι να είναι σε οριακή απόσταση και να σου μένει για καιρό η αμφιβολία : επαιζουνταν οξά? !
Μα δεν ειναι μονο τζεινες που να κατσουν οριακα κοντα σου...αμαν εχει πουλια σιγουρα θα περασουν που κοντα σου σε οριακες αποστασεις πουλια που στην τελικη τις αφηνεις απαιχτες γιατι ερχοντα αλλα σε καλυτερη αποσταση και στο τελος μενεις με τα χειλη καμενα...ετυχε μου πολλες φορες...οσες φορες και να ειπα οτι δεν θα ξανακαμω τουτο το λαθος παντα υποκειπτω