Καλημέρα, καλά και ασφαλισμένα κυνήγια παίδες, αν και πάμε για τζίκλες σήμερα, η ζώνη θα έχει τζαι 5 6ρούες για κάθε ενδεχόμενο. Καλή σας μέρα, αναμένουμε φωτογραφίες με τες σιδερένιες της ημέρας.
Ότι τζαι να καμουμε ε λαθος φετος...ουλλη μερα ειδα 4 φασες που το χιλιομετρο...και το αστειο είναι ότι εφαμε οι τσικλες...όπως τον παλαβο δεν εγυριζα οπλο πανω τους μπας και εμφανιστεί το αγιο φως (φασα) μπροστα μου...κυριολεχτικα που ένα ποστουι που εσηνιαρα μπροστα μου....μες τη μεση του χωραφκιου...επερασαν 30-40 τσικλες γλυφτα και βουτουσαν σε κατι καλαμιωνες...η ωρα 11 30 επηα στο αυτοκινητο και επιασα τις mezzo....εκατσα 1.30 ωρα στο χωραφι...εσημαθκιασα 8 τσικλες...επεσαν οι 7 και οι 4 εχαθηκαν μες τους καλαμιωνες οι οποιοι είναι τεράστιοι και περνα που μεσα ποταμος...οποταν ουτε από την άλλη δεν μπορω να περασω...θα το ξαναεπισκεφτω εκεινο το ποστουι και αυτή την φορα θα βρω τροπο να κατσω καλυτερα να μεν χανω τα πουλια μες τα καλαμια και θα αφιερωσω παραπανω ωρα στις τσικλες...
Το μεζε του μιτση εφκαλαμε τον και μονο η χαρα που εκαμε μολις ειδε τσικλες ηταν ολα τα λεφτα...μεν αν επεξα φασα με αν μεν επεξα με ενοιαζε αμα ειδα το γελουι του...!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Οι αλλοι για να εν χαμενοι ακομα παει να πει η ξηφτεριζουν ακομα η μαχονται με τα φαναρουθκια να ηβρουν τις χαμενες.Αν εν καλα ο Αγιος Καλικιος και ο Αγιος Υπνηλιος δοξαζω το ονομα τους εκαμαν το θαυμα τους παλε.ενα ξηφτερισμα κανονικο στα 30 μετρα μια χαμενη και μια στο χερι συν 6-7 καλλικωματα πλατινενια.Ποψε εν θα τζοιμουμαι ξερω το, θα τις θωρω οραμα.Παντως φιλε Χρυσανθε η ευχη σου πραγματοποιηθηκε κατ το ημισην δλδ εκοψα τες αλλα δεν.Πρεπει να αλλαξω ονομα εγω σε καλλικαρης.Εχασα την ψυχολογια μου με τις πρωτες 2-3 το πρωι και πηγε η μερα ετσι.Καλλικα ρε καλλικα!!Φευγωντας περασα απο την Θηρα να τους δωκω την αδεια μου και δεν την επιαναν πισω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Οι αλλοι για να εν χαμενοι ακομα παει να πει η ξηφτεριζουν ακομα η μαχονται με τα φαναρουθκια να ηβρουν τις χαμενες.Αν εν καλα ο Αγιος Καλικιος και ο Αγιος Υπνηλιος δοξαζω το ονομα τους εκαμαν το θαυμα τους παλε.ενα ξηφτερισμα κανονικο στα 30 μετρα μια χαμενη και μια στο χερι συν 6-7 καλλικωματα πλατινενια.Ποψε εν θα τζοιμουμαι ξερω το, θα τις θωρω οραμα.Παντως φιλε Χρυσανθε η ευχη σου πραγματοποιηθηκε κατ το ημισην δλδ εκοψα τες αλλα δεν.Πρεπει να αλλαξω ονομα εγω σε καλλικαρης.Εχασα την ψυχολογια μου με τις πρωτες 2-3 το πρωι και πηγε η μερα ετσι.Καλλικα ρε καλλικα!!Φευγωντας περασα απο την Θηρα να τους δωκω την αδεια μου και δεν την επιαναν πισω
Αλεξη μου ψυχραιμα...να σκεφτεσε πως εχει και καποιους αλλους μ@λακες που εκοψαν τοσο δρομο για να μεν δουν πουλι...
Μακαρι να τες εκαλλικωνα και γω σημερα τουλαχιστο να πω εριξα τουφεκια πανω τους!!!!αλλα ουλλη μερα εκαθουμουν όπως το κ@βλι μονος μου...εφαμε οι τσικλες...και αντι να ποσκολιστω...εφοουμουν να ανοιγοκλείσω τα μαθκια μου αμπα τζαι πεταχτει καμμια κοκονα τζαι παρει με πρεφα!!!
Μπραβο και για την γαλαζοαιματη που καρπωθηκες....!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Λεωνιδα ας ειναι..φτανει που ευχαριστηθηκε το μωρο
Ρε Αλεξ μου μεν τα βαλεις με τον εαυτο σου και εν να μου παθεις τιποτε
Σημερα καλα περασα εχτος απο το απογευμα....μας τα χαλασε η βροχη...και παλι υποσχομενη μερα αλλα απο η ωρα 1.00 και μετα ψιχαλες και βροχη και μουτος καιρος...καμια σχεση με το πρωι....αντεξα μεχρι τις 3.00 με τις ψιχαλες και με την βροχη.. μετα σπιτι...στη πολη καλοκαιρι
4 πουλια μεχρι το μεσημερι και περιμενα πως και πως το απογευμα....δεν πειραζει,εκλεισα το ραντεβου για την τεταρτη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Σολο εχεις δικιο για τον καιρο...για να καταλαβεις αφησα τα καρεκλουα και βαλιτσα στο βουνο :)....το τι μου εκαναν σημερα οι κοκονες επελαναν με....η ωρα 2:30 που αρχισαν τα νερα βλεπω 5-6 φασσες να ερκουνται και να καθουνται καμια 300 μετρα που κοντα μου.Υστερα αλλες 8-10 υστερα αλλες 15-20.Υστερα αλλες δεκα-12.ολες στο ιδιο δεντρο.Η ωρα επερνουσε και δεν εκαναν καμια κινηση μπας και γυρισει καμια πανω μου.Λεω και εγω σικκιμε παω εγω και οτι θελει ας γινει.Για να κατεβω κοντα τους επρεπε να κατεβω με τον κωλο στην κυριολεξια.Αρχισαν και τα νερουθκια τρω και μια φατσια χαμε που τις πετρες που εγλυστρουσαν ετζοιλισα 2-3 μετρα.Με την φασσαρια και το καρκασιαλικι εφυαν και οι κοκονες.εμεινε μας η φατσια.Λαλουν να δυναμωσουν και τα νερα ετα ουλλα τζιαμε.Για να παω στο ποστο επρεπε να παω πογυρι αλλα 200-300 μετρα και να παω στο αυτοκινητο μισο χιλιομετρο+ πιο πανω.
Αναγκαστικα τεταρτη αν ειμαστε καλα πρεπει να παω στην ιδια περιοχη για τα συνακλικια μου και μαλλον θα μεινω εκει, αν και ηθελα να ξαναδοκιμασω την περιοχη την αλλη κυριακη.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Οι αλλοι για να εν χαμενοι ακομα παει να πει η ξηφτεριζουν ακομα η μαχονται με τα φαναρουθκια να ηβρουν τις χαμενες.Αν εν καλα ο Αγιος Καλικιος και ο Αγιος Υπνηλιος δοξαζω το ονομα τους εκαμαν το θαυμα τους παλε.ενα ξηφτερισμα κανονικο στα 30 μετρα μια χαμενη και μια στο χερι συν 6-7 καλλικωματα πλατινενια.Ποψε εν θα τζοιμουμαι ξερω το, θα τις θωρω οραμα.Παντως φιλε Χρυσανθε η ευχη σου πραγματοποιηθηκε κατ το ημισην δλδ εκοψα τες αλλα δεν.Πρεπει να αλλαξω ονομα εγω σε καλλικαρης.Εχασα την ψυχολογια μου με τις πρωτες 2-3 το πρωι και πηγε η μερα ετσι.Καλλικα ρε καλλικα!!Φευγωντας περασα απο την Θηρα να τους δωκω την αδεια μου και δεν την επιαναν πισω
Αλεξη μου ψυχραιμα...να σκεφτεσε πως εχει και καποιους αλλους μ@λακες που εκοψαν τοσο δρομο για να μεν δουν πουλι...
Μακαρι να τες εκαλλικωνα και γω σημερα τουλαχιστο να πω εριξα τουφεκια πανω τους!!!!αλλα ουλλη μερα εκαθουμουν όπως το κ@βλι μονος μου...εφαμε οι τσικλες...και αντι να ποσκολιστω...εφοουμουν να ανοιγοκλείσω τα μαθκια μου αμπα τζαι πεταχτει καμμια κοκονα τζαι παρει με πρεφα!!!
Μπραβο και για την γαλαζοαιματη που καρπωθηκες....!!!
Φιλε σε καταλαβαινω...αν δεν εν τιποτε αλλο τουλαχιστον σημερα ειδα φασσες...και μου δωσαν χερι αρκετες φορες αλλα αλλα αλλα...
Ρε Αλεξ μου κτυπας 48ωρα πιντα κ κυνηγας φασσα.
βασικα κοιμασε οξυπνος κ δεν το ξερεις.
Να σε παρακαλεσω να μου πεις να σου ευχηθω ξανα οταν δεν θα σε πιντα απο το νυκτερι.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting