Αχερκωτης έγραψε:Πας την Παχνα Αυδημου εχει κατι καραμπινες χωσμενες...θελουν λαθκιασμα νομιζω..!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- andreasana210326
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
-
Αχερκωτης
- Full Member
Πριν λιες μερες εκαμαν σας την χαρη λιο πιο χαμηλα..ξεχασα τα παραδοσιακα ποστα κινηθου αλλου ειδικα τζιαμε π σβηνουν αρκατζια..google earth κ τσιακκαρισμα..
Με τα ουζι εν θα καμουμε χαηρι!!!
Με τα ουζι εν θα καμουμε χαηρι!!!
-
MONO AU-79
- Full Member
Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοπο
που θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια. 
- spyrosspyrou851
Εμείς με το Σέργιο θα κυνηγήσουμε στην επαρχία Λάρνακας, η πρώτη περιοχή που θα πάμε θα είναι στην επαρχία Λάρνακας, θα μείνουμε το πρωί, αν δεν κινούνται πουλιά θα πάμε σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας και στο τέλος περπατητό και τζίθκιαστρο σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Ήμουν σαφέστατος νομίζω με το που θα κυνηγήσουμε.MONO AU-79 έγραψε:Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοποπου θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Σπυρο πιαινετε και επαρχια Λάρνακας ρε φιλε...εχει πουλια!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Εμείς με το Σέργιο θα κυνηγήσουμε στην επαρχία Λάρνακας, η πρώτη περιοχή που θα πάμε θα είναι στην επαρχία Λάρνακας, θα μείνουμε το πρωί, αν δεν κινούνται πουλιά θα πάμε σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας και στο τέλος περπατητό και τζίθκιαστρο σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Ήμουν σαφέστατος νομίζω με το που θα κυνηγήσουμε.MONO AU-79 έγραψε:Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοποπου θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια.
![]()
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Σιγά να μεν κόψω να πάω επαρχία Λάρνακας ρε Λεωνίδα μου, θα μείνω στην επαρχία Λάρνακας τζαι ότι γίνει.BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο πιαινετε και επαρχια Λάρνακας ρε φιλε...εχει πουλια!!!spyrosspyrou851 έγραψε:Εμείς με το Σέργιο θα κυνηγήσουμε στην επαρχία Λάρνακας, η πρώτη περιοχή που θα πάμε θα είναι στην επαρχία Λάρνακας, θα μείνουμε το πρωί, αν δεν κινούνται πουλιά θα πάμε σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας και στο τέλος περπατητό και τζίθκιαστρο σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Ήμουν σαφέστατος νομίζω με το που θα κυνηγήσουμε.MONO AU-79 έγραψε:Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοποπου θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια.
![]()
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- LAGOS
- Full Member
Επάθαμε τηνspyrosspyrou851 έγραψε:Εμείς με το Σέργιο θα κυνηγήσουμε στην επαρχία Λάρνακας, η πρώτη περιοχή που θα πάμε θα είναι στην επαρχία Λάρνακας, θα μείνουμε το πρωί, αν δεν κινούνται πουλιά θα πάμε σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας και στο τέλος περπατητό και τζίθκιαστρο σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Ήμουν σαφέστατος νομίζω με το που θα κυνηγήσουμε.MONO AU-79 έγραψε:Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοποπου θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια.
![]()
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
-
MONO AU-79
- Full Member
Φιλε spyrosspyrou μεχρη και οι περειγραφες σου για το που θα πας κυνηγι ειναι μες την λεπτομερεια δεν αφηνεις τιποτα πισω.spyrosspyrou851 έγραψε:Εμείς με το Σέργιο θα κυνηγήσουμε στην επαρχία Λάρνακας, η πρώτη περιοχή που θα πάμε θα είναι στην επαρχία Λάρνακας, θα μείνουμε το πρωί, αν δεν κινούνται πουλιά θα πάμε σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας και στο τέλος περπατητό και τζίθκιαστρο σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Ήμουν σαφέστατος νομίζω με το που θα κυνηγήσουμε.MONO AU-79 έγραψε:Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοποπου θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια.
![]()
- spyrosspyrou851
Το φαινόμενο με τα ανύπαρκτα-εξαφανισμένα πουλιά είναι τοπικό φαινόμενο, βασικά σε ακτίνα 100μ γύρω από εμένα τα πουλιά είναι εξαφανισμένα. Πέρα που αυτή την απόσταση είσαστεν ΟΚ, πάντως σήμερα είπε μου ο Σέργιος ότι αν δεν παίξουμε πουλιά την Κυριακή δεν θα με ξαναπάρει μαζί τουLAGOS έγραψε:Επάθαμε τηνspyrosspyrou851 έγραψε:Εμείς με το Σέργιο θα κυνηγήσουμε στην επαρχία Λάρνακας, η πρώτη περιοχή που θα πάμε θα είναι στην επαρχία Λάρνακας, θα μείνουμε το πρωί, αν δεν κινούνται πουλιά θα πάμε σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας και στο τέλος περπατητό και τζίθκιαστρο σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Ήμουν σαφέστατος νομίζω με το που θα κυνηγήσουμε.MONO AU-79 έγραψε:Τσικ τσιλ τσικ. Θα κανεντε ολοι πολεμο αλλα εν και λετε τον τοποπου θα κανετε πολεμο. Περκει μηνουν τα πουλια και δεν ταρακσουν μεχρη την Κυριακη και οπποιος δηαθεσει καμια 40 ευρω πετρελαιο θα παιξει και πουλια.
![]()