ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από πανικος »

απο χθες βγαζει πουλια απο βαρωσι κτυπουν περιοχη παραλιμνιου πολλα πουλια ολοι κτυπησαν απο 10-15 πουλια.εγω παω πιο δυτικα προς ξυλοφαγου 3 πουλια μεχρι τις 8.τα πουλια κανουν περασματα αλλα τοπικα οπου παμε ειναι ρουλετα δεν ωγαζει πουλια παγκυπρια οσοι ειναι αθκιασεροι ασ πανε για αναγνωρισεις στις περιοχες τους καπου θα τις δουν :lol:

ανδρεαςανα εκει που σε εστειλα οταν ηρθες κατω εκουρεψαν τες και χθες και σημερα αν θα ερθεις στον πεθερο πηγαινε φιλε μου σαββατοκυριακο ειναι καθημερινες :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

πανικος έγραψε:απο χθες βγαζει πουλια απο βαρωσι κτυπουν περιοχη παραλιμνιου πολλα πουλια ολοι κτυπησαν απο 10-15 πουλια.εγω παω πιο δυτικα προς ξυλοφαγου 3 πουλια μεχρι τις 8.τα πουλια κανουν περασματα αλλα τοπικα οπου παμε ειναι ρουλετα δεν ωγαζει πουλια παγκυπρια οσοι ειναι αθκιασεροι ασ πανε για αναγνωρισεις στις περιοχες τους καπου θα τις δουν :lol:

ανδρεαςανα εκει που σε εστειλα οταν ηρθες κατω εκουρεψαν τες και χθες και σημερα αν θα ερθεις στον πεθερο πηγαινε φιλε μου σαββατοκυριακο ειναι καθημερινες :D
8υμουμαι ρε Πανικο εστειλες με σε 2 τοπους. Αλλα ρε φιλε εχω ετσι πε8ερο αντι να μας φερνει τπτ με φτερο να φαμε...φερνουμε του εμεις :lol: :lol: Υγεια ρε φιλε. Εννα μεινω Λεμεσο στους τοπους μου με το παπα μου...περκι βαλει λιγα πουλια μεχρι την Κυριακη. Αυριο εχει αναγνωριση σε καποιες περιοχες.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Κυριακη εχει μαχες!
Καμνω επωμισεις να μεν καλλικωνω παλε αλοπως εν να πιασω λαουρονα γτ το καρκολοσιερο μ εν σκοτωνει

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Αχερκωτης έγραψε:Κυριακη εχει μαχες!
Καμνω επωμισεις να μεν καλλικωνω παλε αλοπως εν να πιασω λαουρονα γτ το καρκολοσιερο μ εν σκοτωνει

κανονισε θελω σε σε φορμα .του οπλου σου να του λες γλυκα λογια σαν την γκομενα για να σκοτωνει οχι καρκολοσιερο :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ρε φιλε πουλα τον ο Χρυσανθος!Εγω λογο κρισης δεν μπορω να τον πιασω αλλα είμαι σιγουρος πως σε σενα θα είναι σε καλα χερια...ατε καλορίζικος!!!! :lol: :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Λαλω τ ρε Πανικκο μου σχιουμαλιζω το θεμας αλοπως εν αδιαθετο εν ακουει παντως κυριακη εχει μεγαλη μαχη

Αχερκωτης
Full Member

BAIKAL TEAM έγραψε:

Ρε φιλε πουλα τον ο Χρυσανθος!Εγω λογο κρισης δεν μπορω να τον πιασω αλλα είμαι σιγουρος πως σε σενα θα είναι σε καλα χερια...ατε καλορίζικος!!!! :lol: :lol: :lol:
Εστειλα τ ρε φιλε αλλα ειπε μ θελει τον στο περβολι να βαστα τες ροδατζινιες..ειπαν μ εχει 2-3 στον φραχτη Πολεμιθκιων πολλα καλη κατασταση εν να παω να βουτησω να τους δω!

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αχερκωτης έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Εστειλα τ ρε φιλε αλλα ειπε μ θελει τον στο περβολι να βαστα τες ροδατζινιες..ειπαν μ εχει 2-3 στον φραχτη Πολεμιθκιων πολλα καλη κατασταση εν να παω να βουτησω να τους δω!

Κριμα πραγματικα...να χαραμίζεται ετσι αυτό το πιπελο...παντως καμνει και για ψαρεμα...ασε θα προσπαθήσω εγω να τον πεισω...που ε να παει...θα λυγισει και θα τον δωσει
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Κυριακη εχει πολεμο ρε παιδες....Πανικος και Αχερκωτης σε Fighting Mode oπως το πιο κατω :

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΤΙΑ ΖΙΝΙΣΙΑ
Αχερκωτης
Full Member

Πας την Παχνα Αυδημου εχει κατι καραμπινες χωσμενες...θελουν λαθκιασμα νομιζω..!

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”