ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από Laurona »

Τζινες του Μαρτη Στεφανε μου δεν εσωναν να σηκωστουν που χαμε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σηκωτες που χαμε οπως τα λαρτοκουντουρκα! Αλλες εποχες...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Alfa33s16v έγραψε:Καλημερα συναδερφοι

Εχω ενα θεμα με τις καινουργιεσ μου γαλοτσες. Ειχα τις hart αλλα στον χρονο ξεκολησε η σολα στο πισω μερος και εβαζε νερο μεσα και ετσι επιασα καινουργιες. Πηρα καπιες πιο φτηνες με την γουνα αλλα με κοβουν στον αστραγαλο με αποτελεσμα να τους πληγοσω και τους δυο εχτες.
Καμια βοηθεια στο τι μπορω να κανω η να βαζω απο μεσα για να λυσω το προβλημα?
Ευχαριστω

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Φίλε νομίζω ότι εν μπορείς να κάμεις και πολλά πράματα αν είναι ήδη σφικτά στον αστράγαλο σου. Καλύτερα όμως να ρωτήσεις κανένα παπουτσή. Αν ψάξεις στο κατάλληλο θρετ μπορεί να βρεις και τηλέφωνα αλλά και παρόμοια θέματα.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

κοπελια οι τζικλες των κοκκινοχωριων ειναι σχεδον παντα ολομιλλες,νομιζω γινεται αυτο γιατι τα πουλια αυτα ξεκινουν το ταξιδι τους απο κοντινη χωρα με προορισμο αλλη ηπειρο εδω κατεβαινουν νυχτα και την αλλη μερα χανονται για το μακρυνο ταξιδι ετσι ειναι ολομιλλες οταν φτασουν στον πραγματικο προορισμο τους θα χασουν ηδη το λιποσ.κυπρο τα πουλια παχενουν μονο οταν μεινουν εδω απο φεβραριο μαρτιο που ορνιθευουν.οι τζικλες πιο κατω πριν 10 μερες :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

πανικος έγραψε:κοπελια οι τζικλες των κοκκινοχωριων ειναι σχεδον παντα ολομιλλες,νομιζω γινεται αυτο γιατι τα πουλια αυτα ξεκινουν το ταξιδι τους απο κοντινη χωρα με προορισμο αλλη ηπειρο εδω κατεβαινουν νυχτα και την αλλη μερα χανονται για το μακρυνο ταξιδι ετσι ειναι ολομιλλες οταν φτασουν στον πραγματικο προορισμο τους θα χασουν ηδη το λιποσ.κυπρο τα πουλια παχενουν μονο οταν μεινουν εδω απο φεβραριο μαρτιο που ορνιθευουν.οι τζικλες πιο κατω πριν 10 μερες :lol:

Μπράβο Πανίκο.. Τούτες εν τζήκλες.. Εμείς πέζουμε τα κάτσαρα :?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίος Πανίκο μου, εν όπως τα λες φίλε!
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Οι τζικλες π ταξιδευουν για μας ερκοντε ξεροπαστες γτ το λιπος(πεζινα) τους εν για ως δαμε..οσες μπουν ολομιλλες εν επειδη το ταξιδι τους εν για πιο μακρια Συρια Λιβανο Αιγυπτο κ ειτε κακοκαιρια ανεμος τις κατεβασε ειτε μηχανη..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ΕΕ Πανικο πε την αληθκεια γιε μου.

Πεζεις τες με πιτουρο και σαν την τρων, κατεβαζουν και μιλλα :lol:

Παντως ρε παιθκια ,Ουτε εγω επεξα μιλλαρωτη ακομα στην καμιαν εικοσαρκα που επεξα συνολο ως τωρα
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Μόλις καθαρίσω τες δικές μου από επαρχία Λάρνακας να δω αν είναι μιλλαροτούες. :D
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Σπύρο σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου με τα φυσίγγια..
Κυριακή αν θέλει ο Θεός και κρατήσει τες εννα γίνουν πραγματικές μάχες.. Πολλά τα πουλιά σήμερα και από ότι φένετε θα βάλει και αύριο..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”