ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- LAGOS
- Full Member
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
Απορία...
Τα πουλιά που μπαίνουν τωρά, τα φρέσκα πουλιά, δεν θα έπρεπε να έχουν λίπος πάνω τους? Πότε συναντούμε τα πουλιά με μιλλούα? Εξαρτάτε από τον τόπο που θα θηρευτούν ή από την χρονική περίοδο?
Τα πουλιά που μπαίνουν τωρά, τα φρέσκα πουλιά, δεν θα έπρεπε να έχουν λίπος πάνω τους? Πότε συναντούμε τα πουλιά με μιλλούα? Εξαρτάτε από τον τόπο που θα θηρευτούν ή από την χρονική περίοδο?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Breda Pegaso
Εγω πιστευω με μιλλουα συναντουμε προς το τελος αλλα και οταν τα πουλια μενουν σε ενα τοπο για λιγο καιρο και βαλουν βαρος.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Chris B725
- Full Member
Θα συμφωνήσω !!
Τα καινούρια πουλιά που έρχονται είναι λεπτά λόγω της άσκησης του ταξιδιού !!
Για να παχύνουν να βάλουν λίπος πρέπει να φαν και να κάτσουν αρκετά στον ίδιο τόπο !!
Όπως τους ανθρώπους !!!
Τα καινούρια πουλιά που έρχονται είναι λεπτά λόγω της άσκησης του ταξιδιού !!

Για να παχύνουν να βάλουν λίπος πρέπει να φαν και να κάτσουν αρκετά στον ίδιο τόπο !!

Όπως τους ανθρώπους !!!

I`d rather be hunting !!!
-
- Full Member
ειναι αναλογα ποθεν εν να μπουν
ετιχε σε μπασιματα τα πουλια να ειναι ξεροπαστα αλλα ετυχε και να ειναι ολομιλλα
σιγουρα και τα πουλια του τελους της σεζον που μενουν καιρο σε ενα τοπο παχενουν!
ετιχε σε μπασιματα τα πουλια να ειναι ξεροπαστα αλλα ετυχε και να ειναι ολομιλλα
σιγουρα και τα πουλια του τελους της σεζον που μενουν καιρο σε ενα τοπο παχενουν!
- LAGOS
- Full Member
Φίλε διαφωνώ επειδή υπήρξα και 'παράνομος' πριν 10-15 τόσα χρόνια. Όταν στήναμε και έβαλλε πουλιά (ειδικά αμπελοπούλια) το 80-90%% ήταν ολόμιλλα. Παράδειγμα σήμερα τα πουλιά που πιάνουν στα παράλια μόλις μπούν. Στες τζήκλες όμως νομίζω δεν ισχύει.Chris B725 έγραψε:Θα συμφωνήσω !!
Τα καινούρια πουλιά που έρχονται είναι λεπτά λόγω της άσκησης του ταξιδιού !!![]()
Για να παχύνουν να βάλουν λίπος πρέπει να φαν και να κάτσουν αρκετά στον ίδιο τόπο !!![]()
Όπως τους ανθρώπους !!!
Αν δείς την πιο κάτω φώτο εν τα χτεσινά πουλιά που έπιασα σε περιοχή που τα πουλιά ενοχλούνται μόνο Τετάρτη-Κυριακή και μιλούμε για περιοχή-τάισμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- LAGOS
- Full Member
Τούτο που λες φίλε έχει μια λογική.. Τα πουλιά που έρχονται από μακρινό ταξίδι λογικά θα είναι πιο εξασθενημένα. .KINIGOSS έγραψε:ειναι αναλογα ποθεν εν να μπουν
- Alfa33s16v
- Full Member
Καλημερα συναδερφοι
Εχω ενα θεμα με τις καινουργιεσ μου γαλοτσες. Ειχα τις hart αλλα στον χρονο ξεκολησε η σολα στο πισω μερος και εβαζε νερο μεσα και ετσι επιασα καινουργιες. Πηρα καπιες πιο φτηνες με την γουνα αλλα με κοβουν στον αστραγαλο με αποτελεσμα να τους πληγοσω και τους δυο εχτες.
Καμια βοηθεια στο τι μπορω να κανω η να βαζω απο μεσα για να λυσω το προβλημα?
Ευχαριστω
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Εχω ενα θεμα με τις καινουργιεσ μου γαλοτσες. Ειχα τις hart αλλα στον χρονο ξεκολησε η σολα στο πισω μερος και εβαζε νερο μεσα και ετσι επιασα καινουργιες. Πηρα καπιες πιο φτηνες με την γουνα αλλα με κοβουν στον αστραγαλο με αποτελεσμα να τους πληγοσω και τους δυο εχτες.
Καμια βοηθεια στο τι μπορω να κανω η να βαζω απο μεσα για να λυσω το προβλημα?
Ευχαριστω
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
- Chris B725
- Full Member
Μπορεί να έχεις και δίκαιο φίλε...LAGOS έγραψε:Φίλε διαφωνώ επειδή υπήρξα και 'παράνομος' πριν 10-15 τόσα χρόνια. Όταν στήναμε και έβαλλε πουλιά (ειδικά αμπελοπούλια) το 80-90%% ήταν ολόμιλλα. Παράδειγμα σήμερα τα πουλιά που πιάνουν στα παράλια μόλις μπούν. Στες τζήκλες όμως νομίζω δεν ισχύει.Chris B725 έγραψε:Θα συμφωνήσω !!
Τα καινούρια πουλιά που έρχονται είναι λεπτά λόγω της άσκησης του ταξιδιού !!![]()
Για να παχύνουν να βάλουν λίπος πρέπει να φαν και να κάτσουν αρκετά στον ίδιο τόπο !!![]()
Όπως τους ανθρώπους !!!
Αν δείς την πιο κάτω φώτο εν τα χτεσινά πουλιά που έπιασα σε περιοχή που τα πουλιά ενοχλούνται μόνο Τετάρτη-Κυριακή και μιλούμε για περιοχή-τάισμα.
Η αλήθεια εγώ κυνηγώ περπατητό σε ποταμοσιές... Ποτέ δεν έπαιξα πουλιά στα παράλια στο έμπα τους άρα δεν είμαι και 100% σίγουρος

Εγώ το είπα βάση λογικής ότι τα πουλιά που μπαίνουν λόγω άσκησης καίνε το λίπος...
I`d rather be hunting !!!
- Laurona
[quote="LAGOS"
Φίλε διαφωνώ επειδή υπήρξα και 'παράνομος' πριν 10-15 τόσα χρόνια. Όταν στήναμε και έβαλλε πουλιά (ειδικά αμπελοπούλια) το 80-90%% ήταν ολόμιλλα. Παράδειγμα σήμερα τα πουλιά που πιάνουν στα παράλια μόλις μπούν. Στες τζήκλες όμως νομίζω δεν ισχύει.
Αν δείς την πιο κάτω φώτο εν τα χτεσινά πουλιά που έπιασα σε περιοχή που τα πουλιά ενοχλούνται μόνο Τετάρτη-Κυριακή και μιλούμε για περιοχή-τάισμα.[/quote]
Περνα σου το ξιφτερισμα λεβεντη μου.
εκαμες τες σιονες
Φίλε διαφωνώ επειδή υπήρξα και 'παράνομος' πριν 10-15 τόσα χρόνια. Όταν στήναμε και έβαλλε πουλιά (ειδικά αμπελοπούλια) το 80-90%% ήταν ολόμιλλα. Παράδειγμα σήμερα τα πουλιά που πιάνουν στα παράλια μόλις μπούν. Στες τζήκλες όμως νομίζω δεν ισχύει.
Αν δείς την πιο κάτω φώτο εν τα χτεσινά πουλιά που έπιασα σε περιοχή που τα πουλιά ενοχλούνται μόνο Τετάρτη-Κυριακή και μιλούμε για περιοχή-τάισμα.[/quote]
Περνα σου το ξιφτερισμα λεβεντη μου.
εκαμες τες σιονες

Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Breda Pegaso
Θυμαμαι παλια οταν κυνηγουσαμε μεχρι το τελος του Μαρτη... τζιαμε να δεις λιπος!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ